letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:24
donDondon je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:12
letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 10:16
Suvorov, ti si veća budala što pišeš njima bilo šta vezano za Srbe...njihova mržnja je veća od bilo kakvog realnog odgovora, tako da šta god da napišeš bio ti upravu ili ne odgovor će biti isti ! zato brate samo prc

ljudi imaju većih briga od nas sada, zajebano je kada ti generalni sponzor padne sa spidom i oklagijama
sine ko god mrzi moju drzavu meni nije ni u haustor dobrodosao a kamoli ovi sto velicaju ratne zlocicne javno.
Sto niko ne progovara protiv momaka iz Gabele,tamo su bosnjaci manjina ali ljudi nisu idioti ,rijetko fin gradic ulazak proslavljali bosnom behar probeharao(inace meni najglupljom pjesmom)
moja mrznja prema takvima je veca od vase mrznje prema drzavi
Sine hajde ti meni navedi samo jedan dobar razlog zašto bi neko iz RS volio Bosnu?
Pre rata svi radili da bi se Sarajevo gradilo, sve pare išle tamo, niste nas ebali ni 5%, Bošnjaci nisu ni postojali...
Osobe rođene u ratu i poslje rata nemaju ama baš nikakve dodirne tačke sa Sarajevom tj federacijom, ne uči se ista istorija ne uči se isti jezik.
Kako ja svom djetetu da kažem da voli Bosnu, a već dve godine za redom kada ide na Kozaru sa školom, u Kozarcu ih gađaju kamenjem i jebu majku četničku...Kako da objasniš djetetu zašto ga zovu genocidašem a rođen 2005 godine....
Cuj sine ?!

Ima 20-22 godine i govori nekome sine
Ovako : Cuj sine. Ako se Sarajevo gradilo,to je bilo u interesu Srba, Sarajevo je bio drugi najveci srpski grad,odnosno drugi grad po broju Srba.
Kao stari Hordas,bio sam haver s Lesinarima i danas sam s ovim starim iz mog vremena. U Lesinarima nije bilo 10 Srba ukupno,racunajuci i mjesovite brakove
Mozda vi u BL i nemate veze sa federacijom ali Srbi oko Sarajeva imaju,zive,rade ,borave. A tih Srba je opet vise od vas.
Za domovinu ne treba razlog da se voli,voli se po defaultu,onako. Da ste normalni nacionalizmom neoptereceni ljudi,civilizirani Evropljani ne bi vas niko zvao genocidasima. A posto ste primitivni barbarski nacionalisti to je jos jedan jako blag naziv.