Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajemBeli98 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:08Brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:04Srpskoslovenski jezik
Paralelno sa srpskoslovenskim jezikom koristio se i narodni srpski, poznat kao i starosrpski jezik, a najstariji dokument pisan ovim jezikom bio je „Povelja Kulina bana“ iz 1189. Godine.![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravio si citat Kulina bana, "Ja, srpski ban Kulin zaklinjem se vama...." , ostalo ćeš se valjda nekako snaći.![]()
Znači, nije mi više smiješno, sad mi te je žao. Cijeli svijet uči jednu historiju, ovi samo neku svoju imaginarnu.

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Glupido, na google može pisati ko šta hoće ! jesi svjestan svoje nesvjesti koliko si iskompleksirana spodoba !?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:09Ali cuj i Google se stima protiv njih hahhahahhaha
Nećeš mi valjda sad prosipati onu priču "i Isus je bio srbin" majke ti?letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajemBeli98 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:08Brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:04
Srpskoslovenski jezik
Paralelno sa srpskoslovenskim jezikom koristio se i narodni srpski, poznat kao i starosrpski jezik, a najstariji dokument pisan ovim jezikom bio je „Povelja Kulina bana“ iz 1189. Godine.![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravio si citat Kulina bana, "Ja, srpski ban Kulin zaklinjem se vama...." , ostalo ćeš se valjda nekako snaći.![]()
Znači, nije mi više smiješno, sad mi te je žao. Cijeli svijet uči jednu historiju, ovi samo neku svoju imaginarnu.![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ja se opet vama cudim pa se raspravljate s likom kojem je genocid u srebrenici ok i koji bi ucestvovao u tome u buducnosti
-
- Kontakt:
Neću Beli, to neću !Beli98 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:13Nećeš mi valjda sad prosipati onu priču "i Isus je bio srbin" majke ti?letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajem![]()
![]()
tamam sam se bio uplasio ako ga smijene bas pred derbi ,valjalo bi se patiti s njimaMortemHz je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:54Bašić ostaje, svaka čast upravi FK Željezničar![]()
Prvi čovjek Plavih nam je odmah potvrdio da sve strukture kluba, na čelu s Upravnim odborom, stoje 100 posto iza trenera Bašića.
"U njemu vidimo osobu koja će dugoročno unaprijediti sistem u FK Željezničar. Ima maksimalnu podršku, kakvu je imao i do sada, kao i čitav stručni štab", rekao je Kovačević za portal Klix.ba.
Istakao je očekivanja da će klub što prije izaći iz krize.
"Ipak su to isti igrači koji su vrhunski odigrali Evropu, vrhunski započeli prvenstvo utakmicom protiv Borca. Oni će sigurno iz krize izaći. Sjest ćemo interno, izvršiti potrebne analize i idemo dalje za našeg Želju. Nema odustajanja, nema predaje", poručio je Kovačević.
Podsjetimo, Željezničar je uvezao tri uzastopna poraza (Velež, GOŠK i Sloga) te se nalazi tek na šestom mjestu na tabeli Premijer lige BiH. U dosadašnjih sedam utakmica zabilježili su tri pobjede i upisali četiri poraza uz gol-razliku 8:9.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Prošlo je vrijeme kada se historija Bosne i Hercegovine pisala u Zagrebu i Beogradu moj prekodrinski.letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:14Neću Beli, to neću !Beli98 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:13Nećeš mi valjda sad prosipati onu priču "i Isus je bio srbin" majke ti?letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11
Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajem![]()
![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Majstore nađi mi samo jedan citat da sam ja napisao da je genocid ok i da bi ja učestvovao u tome !?BordoBBoja je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:14Ja se opet vama cudim pa se raspravljate s likom kojem je genocid u srebrenici ok i koji bi ucestvovao u tome u buducnosti
To je standarna vaša propaganda, vječita žrtva i prikazivanje istine i stanja u ime drugih...ja sam rekao da bi prvi nagulio kada se zaratovalo, a nebi kokošku mogao da ubijem a kamoli da mi je nešto tako strašno što se desilo ok! ne budi retardiran ako si samo priglup !
To i jest suštinska razlika. Zbog tog mi je smiješno ulazit u bilo kakvu raspravu sa takvim likovima.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:09Ja se obicnom smijem likovima iz SDA poput Zahiragica i Novalica, a oni se takvim tipovima iz SNSDa, kao ovaj Tegeltija, dive i shvataju ih za ozbiljnoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:06I ja gledam i ne vjeruem. Navijaci SNSD-a, ne Borca![]()
![]()
Likovi poput Tegeltije se baš uklapaju u današnji Borac, koji predstavlja sve osim sportskog društva

Primitvna, zatucana, šoviništička bagra koja je okupirala nekadašnji Borac iz Banja Luke

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
E cuj svako moze pisati na Googleletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:12Glupido, na google može pisati ko šta hoće ! jesi svjestan svoje nesvjesti koliko si iskompleksirana spodoba !?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:09Ali cuj i Google se stima protiv njih hahhahahhaha

Glupko, Google izbaci najrelevantnije rezultate za neki pojam. To sto kad napises X u trazilicu pise istina, a ne alternativna istorija koja postoji u tvojoj glavi, nije jer je neko sarao nesto po gugletu, nego jer postoje cinjenice koje uvazva 95% svijeta.
1921
Njima su Čanak i Vuk Drašković izdajnici, a ljudi najobrazovaniji među njima, pa i onaj Protić. Nek vam je bivol dodo svjetlo na raju tunela. Davno je Drašković rekao da nije bilo bosanskog riječnika oni danas ne bi mogli govoriti. Selam
🇵🇸
-
- Kontakt:
Derbi na Pecari sudit će Miloš Gigović iz Gradiške, dok će drugi derbi kola između Zrinjskog i Željezničara suditi Darko Gedžić iz Brčkog.
Na centru igrališta na duelu Veleža i Sloge bit će Dragan Kesić iz Gradiške.
Ermin Sivac iz Zenice dijelit će pravdu na meču Tuzla City - Borac, dok će Nihad Ljajić iz Sarajeva biti glavni arbitar na utakmici Zvijezda 09 - Posušje.
Utakmicu GOŠK - Igman sudit će Benjamin Deljković iz Sarajeva.
Na centru igrališta na duelu Veleža i Sloge bit će Dragan Kesić iz Gradiške.
Ermin Sivac iz Zenice dijelit će pravdu na meču Tuzla City - Borac, dok će Nihad Ljajić iz Sarajeva biti glavni arbitar na utakmici Zvijezda 09 - Posušje.
Utakmicu GOŠK - Igman sudit će Benjamin Deljković iz Sarajeva.
-
- Kontakt:
https://www.akta.ba/vijesti/bih/163158/ ... fk-slobodasenjak075 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:17To i jest suštinska razlika. Zbog tog mi je smiješno ulazit u bilo kakvu raspravu sa takvim likovima.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:09Ja se obicnom smijem likovima iz SDA poput Zahiragica i Novalica, a oni se takvim tipovima iz SNSDa, kao ovaj Tegeltija, dive i shvataju ih za ozbiljnoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:06
I ja gledam i ne vjeruem. Navijaci SNSD-a, ne Borca![]()
![]()
Likovi poput Tegeltije se baš uklapaju u današnji Borac, koji predstavlja sve osim sportskog društva![]()
Primitvna, zatucana, šoviništička bagra koja je okupirala nekadašnji Borac iz Banja Luke![]()
Kako si mi ti inače poštenjačino !
Pa vi ste najsmješniji od svih klubova u regionu!
-
- Kontakt:
Eto Gigare, eto ludila. Komsije, ocekujte jedno 8 kartona. VIdi Vico da ste se razmahali, slijedi masakr.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:23Derbi na Pecari sudit će Miloš Gigović iz Gradiške
1921
X ko vrataAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:24Eto Gigare, eto ludila. Komsije, ocekujte jedno 8 kartona. VIdi Vico da ste se razmahali, slijedi masakr.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:23Derbi na Pecari sudit će Miloš Gigović iz Gradiške
🇵🇸
-
- Kontakt:
Amidja, iznenađuješ me koliko si zatucan ! mislio sam samo da si iskompleksiran i da do podne mrziš sebe a od podne sve ostale (Srbe) ali ti si stvarno glup ko ponoć ! Wikipedija izlazi prva kad ukucaš neki pojam na google, na wikipediji još moja pokojna baba Natalija nije pisala!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:22E cuj svako moze pisati na Googleletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:12Glupido, na google može pisati ko šta hoće ! jesi svjestan svoje nesvjesti koliko si iskompleksirana spodoba !?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:09Ali cuj i Google se stima protiv njih hahhahahhahaDe mi objasni, kako se pise na Google? Da i ja sarnem sta. Ja ne znam kako si uopste u stanju da se ulogujes na forum kad ne znas ove elementarne stvari.
Glupko, Google izbaci najrelevantnije rezultate za neki pojam. To sto kad napises X u trazilicu pise istina, a ne alternativna istorija koja postoji u tvojoj glavi, nije jer je neko sarao nesto po gugletu, nego jer postoje cinjenice koje uvazva 95% svijeta.
Zna savez da je Sarajevo konkurent za titulu, Široki svake godine ovako krene, pa na proljeće ispuše. Ići će se životom ovdje na kec, a u Tuzli Sivac radi posao za dnevnicu malo jaču...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ne mrzim ja nikoga, samo se tebi smijem. Ako ti je lakse vjerovati u izmisljotine, ko sam ja da ti to branim. Vjeruj. Ima ljudi sto kontaju da je zemlja ravna, misle Google ih laze.letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:26Amidja, iznenađuješ me koliko si zatucan ! mislio sam samo da si iskompleksiran i da do podne mrziš sebe a od podne sve ostale (Srbe) ali ti si stvarno glup ko ponoć ! Wikipedija izlazi prva kad ukucaš neki pojam na google, na wikipediji još moja pokojna baba Natalija nije pisala!
1921
Dobar braco, podrška za suzbijanje kriminalaletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:23https://www.akta.ba/vijesti/bih/163158/ ... fk-slobodasenjak075 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:17To i jest suštinska razlika. Zbog tog mi je smiješno ulazit u bilo kakvu raspravu sa takvim likovima.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:09
Ja se obicnom smijem likovima iz SDA poput Zahiragica i Novalica, a oni se takvim tipovima iz SNSDa, kao ovaj Tegeltija, dive i shvataju ih za ozbiljno![]()
Likovi poput Tegeltije se baš uklapaju u današnji Borac, koji predstavlja sve osim sportskog društva![]()
Primitvna, zatucana, šoviništička bagra koja je okupirala nekadašnji Borac iz Banja Luke![]()
Kako si mi ti inače poštenjačino !
Pa vi ste najsmješniji od svih klubova u regionu!

Samo prestat sa provođenjem selektivne pravde:
https://zurnal.info/clanak/slucaj-potki ... suda/24051
Mi u drugoj ligi sa duplo većom posjetom nego vi dok ste u borbi za unaprijed dobijenu titulu

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], bvsic i 23 gosta.