Ček jel ti stvarno misliš da ste vi neki faktor u BH fudbalu!? Pa do kraja sezone ćemo imati u najmanju ruku između 7 i 13 puta veću prosječu posjetu od vas ! ajd sad odskakutaj na forum prve lige FBIH !senjak075 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:32Dobar braco, podrška za suzbijanje kriminalaletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:23https://www.akta.ba/vijesti/bih/163158/ ... fk-slobodasenjak075 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:17
To i jest suštinska razlika. Zbog tog mi je smiješno ulazit u bilo kakvu raspravu sa takvim likovima.
Likovi poput Tegeltije se baš uklapaju u današnji Borac, koji predstavlja sve osim sportskog društva![]()
Primitvna, zatucana, šoviništička bagra koja je okupirala nekadašnji Borac iz Banja Luke![]()
Kako si mi ti inače poštenjačino !
Pa vi ste najsmješniji od svih klubova u regionu!![]()
Samo prestat sa provođenjem selektivne pravde:
https://zurnal.info/clanak/slucaj-potki ... suda/24051
Mi u drugoj ligi sa duplo većom posjetom nego vi dok ste u borbi za unaprijed dobijenu titulu![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Shategabri
- Kontakt:
Tačno, počinje, al nastavi dalje: U ime oca i sina i svetog duha. Ja, ban bosanski Kulin...letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajemBeli98 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:08Brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:04
Srpskoslovenski jezik
Paralelno sa srpskoslovenskim jezikom koristio se i narodni srpski, poznat kao i starosrpski jezik, a najstariji dokument pisan ovim jezikom bio je „Povelja Kulina bana“ iz 1189. Godine.![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravio si citat Kulina bana, "Ja, srpski ban Kulin zaklinjem se vama...." , ostalo ćeš se valjda nekako snaći.![]()
Znači, nije mi više smiješno, sad mi te je žao. Cijeli svijet uči jednu historiju, ovi samo neku svoju imaginarnu.![]()
Kad već ideš da nešto dokažeš, nemoj uzimati samo dio koji ti odgovara

Jel i katolici isto kažu?
Ako da, kakav ti je to onda dokaz?
Koševo Zapad
E ovo zadnje je sustina svega sto se pise, ti (vi) povezujete vjeru sa nacijom i po tebi je svaki pravoslavac srbin, to vas je i dovelo do krize identita, to je i dovelo do rata, to sto mislite da ste srbi, a veze sa Srbijom nemate.letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajemBeli98 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:08Brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:04
Srpskoslovenski jezik
Paralelno sa srpskoslovenskim jezikom koristio se i narodni srpski, poznat kao i starosrpski jezik, a najstariji dokument pisan ovim jezikom bio je „Povelja Kulina bana“ iz 1189. Godine.![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravio si citat Kulina bana, "Ja, srpski ban Kulin zaklinjem se vama...." , ostalo ćeš se valjda nekako snaći.![]()
Znači, nije mi više smiješno, sad mi te je žao. Cijeli svijet uči jednu historiju, ovi samo neku svoju imaginarnu.![]()
Dodje covjek pravoslavac koji hiljadama godina zivi u Banja Luci (Bosni) i kaze ja sam srbin, na osnovu cega si ti srbin? Kakve veze ti sa Srbijom imas? Nafurala vas SPC da ste srbi (cast onima koji su fakat srbi) i vi krenuli ratovat. Vi ste bosanski pravoslavci (bosanci pravoslavne vjeroispovjesti) kojima je SPC isprala mozak, to je jedina sustina svega, svih ratovanja.
Ako nisam upravu, reci ti meni na osnovu cega je porodica koja zivi u BL zadnjih 1000 godina srpska porodica? Ako je na osnovu pravoslavlja, debelo ste skrenuli i samo potvrdjujes sto sam gore napisao.
FKŽ !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajemBeli98 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:08Brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:04
Srpskoslovenski jezik
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
E svašta ! svašta sam čuo ali ovo.....odjavljujem se ! prijatnoTeaM87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:44E ovo zadnje je sustina svega sto se pise, ti (vi) povezujete vjeru sa nacijom i po tebi je svaki pravoslavac srbin, to vas je i dovelo do krize identita, to je i dovelo do rata, to sto mislite da ste srbi, a veze sa Srbijom nemate.letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajem![]()
Dodje covjek pravoslavac koji hiljadama godina zivi u Banja Luci (Bosni) i kaze ja sam srbin, na osnovu cega si ti srbin? Kakve veze ti sa Srbijom imas? Nafurala vas SPC da ste srbi (cast onima koji su fakat srbi) i vi krenuli ratovat. Vi ste bosanski pravoslavci (bosanci pravoslavne vjeroispovjesti) kojima je SPC isprala mozak, to je jedina sustina svega, svih ratovanja.
Ako nisam upravu, reci ti meni na osnovu cega je porodica koja zivi u BL zadnjih 1000 godina srpska porodica? Ako je na osnovu pravoslavlja, debelo ste skrenuli i samo potvrdjujes sto sam gore napisao.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Liku je svaka druga nesto pogrdno, Mujo, Mosnjo, izmisljena nacija i slicno. I onda kaze drugi mrze, a on je fin. Kozmopolita pravi, nema sta. Laze Google, CNN, enciklopedije, tribunali, masoni itd. svi su se urotili protiv naseg fightera. Istina je samo sto Tegeltija kaze, ali Google to vjesto skriva. 

1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvijezda - Posušje (Nihad Ljajić)
Tuzla City - Borac (Ermin Sivac)
Velež - Sloga (Dragan Kesić)
GOŠK - Igman (Benjamin Deljković)
Zrinjski - Željezničar (Darko Gedžić)
Široki Brijeg - Sarajevo (Miloš Gigović)
Tuzla City - Borac (Ermin Sivac)
Velež - Sloga (Dragan Kesić)
GOŠK - Igman (Benjamin Deljković)
Zrinjski - Željezničar (Darko Gedžić)
Široki Brijeg - Sarajevo (Miloš Gigović)
- TurkishAirlines
Gledaj imena sudija ovo kolo 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Naravno da se odjavljujes kad nemas sta da kazes, ako ti se ne pise ovdje, mozemo i privatno. Vrlo jednostavno pitanje, na osnovu cega je neka porodica koja je 1000 godina iz BL ustvari srpska porodica? Na osnovu cega? Nemoj zaboraviti da se nacije vezu za drzave, a ne za vjeru?letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:46E svašta ! svašta sam čuo ali ovo.....odjavljujem se ! prijatnoTeaM87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:44E ovo zadnje je sustina svega sto se pise, ti (vi) povezujete vjeru sa nacijom i po tebi je svaki pravoslavac srbin, to vas je i dovelo do krize identita, to je i dovelo do rata, to sto mislite da ste srbi, a veze sa Srbijom nemate.letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11
Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajem![]()
Nisam ni mislio da ces imati argumenata...
Budi pozdravljen svakako

FKŽ !
- Shategabri
- Kontakt:
To ti je najpametnija danasletsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:46E svašta ! svašta sam čuo ali ovo.....odjavljujem se ! prijatnoTeaM87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:44E ovo zadnje je sustina svega sto se pise, ti (vi) povezujete vjeru sa nacijom i po tebi je svaki pravoslavac srbin, to vas je i dovelo do krize identita, to je i dovelo do rata, to sto mislite da ste srbi, a veze sa Srbijom nemate.letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11
Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajem![]()

A ja ti ne sporim da si Srbin, čovjek bi te strogo da budeš vjerski opredjeljen.
Koševo Zapad
Svaka cast za post!MortemHz je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:45letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11Povelja počinje " U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA " , inače kada se pravoslavac krsti govori istu rečenicu...nije smješno priznajem![]()
Ali kao sto rekoh, njima je SPC isprala mozak i ne mogu drugacije razmisljati, SPC je najveci zlocinac ovih prostora zadnjih par stotina godina, uvijek su stvarali mrznju medju razlicitim vjerama i tako direktno/indirektno uspjeli stvoriti "tri razlicita naroda" na teritoriji BiH, naravno uz pomoc ustaskih zlocinaca. SPC, glavni pokretac rata u BiH.
FKŽ !
- Shategabri
- Kontakt:
Ali činjenica je da danas imamo Srbe, Hrvate i Bošnjake zagarantovano ustavom i da ako nisi ništa od tog možeš biti ostali, možeš biti Bosanac, Japanac, Marsovac, nemaš nikakvih prava.TeaM87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:59Svaka cast za post!MortemHz je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:45letsgofighter je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:11
Ali kao sto rekoh, njima je SPC isprala mozak i ne mogu drugacije razmisljati, SPC je najveci zlocinac ovih prostora zadnjih par stotina godina, uvijek su stvarali mrznju medju razlicitim vjerama i tako direktno/indirektno uspjeli stvoriti "tri razlicita naroda" na teritoriji BiH, naravno uz pomoc ustaskih zlocinaca. SPC, glavni pokretac rata u BiH.
Tako da je upitno nekom sporiti da je Srbin, kad je to zvanično jedan od naroda u BiH ustavom zagarantovano.
Koševo Zapad
Svakako hvala Bosancima pravoslavne vjeroispovjesti sto su malo skrenuli sa teme losih rezultata Želje, i sto su, barem meni licno, pokazali da covjek moze imati i vecih problema od poraza voljenog kluba 

FKŽ !
Da, tako je ispalo na kraju, nas merhametluk, a njihova genocidna politika je na kraju dovela da to mogu reci, ali historija pokazuje da oni nisu srbi - samo nas (patriote) **** sto se ne gleda historija nego ustav, ali sami smo krivi.Shategabri je napisao/la: ↑21 sep 2023, 14:01Ali činjenica je da danas imamo Srbe, Hrvate i Bošnjake zagarantovano ustavom i da ako nisi ništa od tog možeš biti ostali, možeš biti Bosanac, Japanac, Marsovac, nemaš nikakvih prava.TeaM87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:59Svaka cast za post!
Tako da je upitno nekom sporiti da je Srbin, kad je to zvanično jedan od naroda u BiH ustavom zagarantovano.
Znas kako, generalno kad se ljudi izjasnjavaju o svojoj naciji, to je ustvari izrazavanje osjecaja, jer ti si ono sto osjecas da jesi (po svim svejtski zakonima, to je definicija nacije), tako naprimjer ja mogu na popisu stanovnistva reci da sam brazilac i na taj nacin zvanicno biti brazilac, ali cinjenica je da historijski i geografski i nacionalno gledano ja veze sa brazilom nemam. To kako su oni prekaljali historiju je slicna prica, samo malo blaza, ipak granicimo sa Srbijom, a Brazil je malo dalje, ali kontas sustinu.
Ista prica je sa Jugoslovenima, izmisljena nacija koja je trajala 50 godina, a u jednom trenutku se vecina Bosne tako izjasnjavala, pod pritiskom politike.
FKŽ !
- morsecode
- Kontakt:
Pustite momka nek bude Srbin i nek se ponosi ba, sta Vam je hahaha
Oni kad predju Drinu i odu u komsiluk, u srce ih pogadja kad ih domaci tamo loze furaju i nazivaju Bosancima, ili kako oni to kazu bre "Bosanceros"
Da nije stranaca ne bi Banja Luke ocima vidjeli svi znamo sve, cobani sa planine se spustili prije 30 godina
Oni kad predju Drinu i odu u komsiluk, u srce ih pogadja kad ih domaci tamo loze furaju i nazivaju Bosancima, ili kako oni to kazu bre "Bosanceros"

Da nije stranaca ne bi Banja Luke ocima vidjeli svi znamo sve, cobani sa planine se spustili prije 30 godina

"To je jednostavno SARAJEVO"
Izvinjavam se bistriksg, ipak je ovaj letsgofighter najgluplji lik foruma.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ja vam prognoziram pobjedu nad Zrinjskim, idealna prilika da presječete i dignete se do derbija

Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nećete dole sigurno izgubiti
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:09Ali cuj i Google se stima protiv njih hahhahahhaha

Google, stari srpski neprijatelj

Fajter je poremecen lik, nije mu lako.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, HeavyBassBlues i 22 gosta.