FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
18
11%

Ukupno glasova: 159

Semper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Semper » 21 sep 2023, 17:01

FoxMulder je napisao/la:
21 sep 2023, 16:30
Semper je napisao/la:
21 sep 2023, 14:23
Bašić ostaje, udruzenje navijaca je stalo iza njega. Danas je sastanak igraca i navijača prije treninga.
Keru lažljivi, neistine pišeš. Nije mi jasno zašto te admin nije banovao.

Nikakve veze nemaju navijači sa odlukama kluba i nikakav sastanak danas na stadionu nije bio.
Pitaj Drinu sta mu je A.Z. rekao...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 21 sep 2023, 17:04

Semper je napisao/la:
21 sep 2023, 17:01
FoxMulder je napisao/la:
Semper je napisao/la:
Bašić ostaje, udruzenje navijaca je stalo iza njega. Danas je sastanak igraca i navijača prije treninga.

Nikakve veze nemaju navijači sa odlukama kluba i nikakav sastanak danas na stadionu nije bio.
Kazi nam ti
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 21 sep 2023, 17:19

Vi jos gori sto odgovarate debilu. Covjek ne zna ni kad je trening. Trola samo.

Demaaa
Kontakt:

Post Postao/la Demaaa » 21 sep 2023, 17:23

Jel moguće da ekipa koja odigra onakve četiri utakmice u Europi i pomete Borca , odigra ovakve utakmice u nastavku tromo i bez ideje ... jel ima zvanična informacija da su pare od Europe podijelili igračima kako je Kovačević obećao ..!?

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 21 sep 2023, 17:34

Semper je napisao/la:
FoxMulder je napisao/la:
Semper je napisao/la:

De nam reci sta je rekao A.Z.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

lolipop
Kontakt:

Post Postao/la lolipop » 21 sep 2023, 17:41

Semper je napisao/la:
FoxMulder je napisao/la:
Semper je napisao/la:

Koliko si glup samo pokazuje inicijale koje pises. Niti jedna osoba odlucuje i radi nesto u ime grupe, niti grupa zeli ucestvovati u sportskim odlukama kluba. A ovome smradu adminu svaka cast sto te drzi ovdje, jer yebiga, posjecenost foruma je najbitnija.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 21 sep 2023, 17:57

Ja sam objasnio sta je bilo ali moderatorima nije u cilju da se zna istina vezana za klub. Moji postovi se brisu tako da se izgubi kontekst price.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 21 sep 2023, 18:20

Semper je napisao/la:
FoxMulder je napisao/la:
Semper je napisao/la:

Mozda trola, ali ovo ni ne izgleda nesto toliko lazno sto nije nemoguce da se desilo.
Fk Željezničar.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 21 sep 2023, 18:52

Lik trola od 2012. Djeca koja su tad mala bila sad maturiraju. Ali dzaba, opet se raja upeca.
1921

novikolac007
Kontakt:

Post Postao/la novikolac007 » 21 sep 2023, 18:56

Pozdrav za plavu bracu,
dugo citam forum,sad se maksuz registrovao da zamolim da ohladite malo sa smjenama i glupostima,da ne bi za godinu dvije opet strepili hocemo li dobiti licencu,hoce li nam uzeti pomocni.
Imali smo 90% sanse da zavrsimo kao Celik.
Sjetite se Ivkovica i pocetka one sezone,kad bih svi bili sretni da ne ispadnemo.

Kad smo do sad prezivjeli bez titule ovolike godine,mozemo jos i 2-3,pa da klub stane na svoje noge kako treba.

Moj prvi derbi u zivotu je bio 5-0 za **** iz lavora ,imao 12 godina,plakao 3 dana,i onda Bog vrati i desi se Zubandan,o tome cu malo duze drugi put.

Sve ima svoje zasto i kako,ovo sad je jedini ispravan put,i ako su ljudi u klubu posteni,a mislim da jesu,ja sam zadovoljan,jer posten rad se uvijek na kraju isplati.

Ne dozvolite da ovi navijaci rezultata unesu nemir i podjele medju nas.

Volim te Zeljo

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 21 sep 2023, 19:45

Navijači su generalni sponzori kluba i sasvim normalno je da se predstavnik navijaca A.Z. pita oko kadrovskih rjesenja.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 21 sep 2023, 20:00

Semper je napisao/la:
21 sep 2023, 19:45
Navijači su generalni sponzori kluba i sasvim normalno je da se predstavnik navijaca A.Z. pita oko kadrovskih rjesenja.
Zato se vi nista ne pitate u mirvicevom hebalistu, pardon klubu hhh smrdo

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 sep 2023, 20:07

Hajde trollu usuti vise, nisi nikom interesantan jer si glup i ne znas nista izmisliti a da prodje kao kvalitetna podvala.
Niti se doticni pita o kadrovskim rjesenjima (mada priznajem, dobra ti je ova sintagma) niti ti sigurno znas sta se desilo, desava ili ce se desavati. Da se odmah ogradim, ne znam ni ja, nisam insider ali zahvali se administraciji sto pusta da svoje kretenluke mozes ovdje prosipati.
Za odraslu osobu imas retardiran nivo humora i previse vremena da se bavis dokonim stvarima. Idi trazi svog caraparskog brata i odyebite odavde u troskoku
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 21 sep 2023, 20:15

novikolac007 je napisao/la:
21 sep 2023, 18:56
Pozdrav za plavu bracu,
dugo citam forum,sad se maksuz registrovao da zamolim da ohladite malo sa smjenama i glupostima,da ne bi za godinu dvije opet strepili hocemo li dobiti licencu,hoce li nam uzeti pomocni.
Imali smo 90% sanse da zavrsimo kao Celik.
Sjetite se Ivkovica i pocetka one sezone,kad bih svi bili sretni da ne ispadnemo.

Kad smo do sad prezivjeli bez titule ovolike godine,mozemo jos i 2-3,pa da klub stane na svoje noge kako treba.

Moj prvi derbi u zivotu je bio 5-0 za **** iz lavora ,imao 12 godina,plakao 3 dana,i onda Bog vrati i desi se Zubandan,o tome cu malo duze drugi put.

Sve ima svoje zasto i kako,ovo sad je jedini ispravan put,i ako su ljudi u klubu posteni,a mislim da jesu,ja sam zadovoljan,jer posten rad se uvijek na kraju isplati.

Ne dozvolite da ovi navijaci rezultata unesu nemir i podjele medju nas.

Volim te Zeljo
Biti posten danas nije nikakva referenca uspjesnosti i napredka. Eticki nazalost,ali je tako.
Biti posten nije dovoljno. Biti sposoban je ono sto nama treba.
Ja nemam dokaze niti aludiram da sam za nesto upravu.
Znam za neke sitne stvari,ali meni dosta stvari okonuprave i investitora nisu jasne.
Sve u vezi Diglisica je bilo tako konfuzno,bilo je pod nekim velom tajne. Price ako necenon imaju drugi isto tako.
Pa ce raspisati nove pozive,pani od toga nista.
Uticaji ovih ili onih,milion stvari je tu bilo a preko svega se tako olako preslo.
Koji je nas cilj. Ok vracamo dug.
Sta je cilj Zelje poslije. Samoodrziv klub, dionicko drustvo, investitor,vlasnik....
Sto kaze Avnoj,prosto je nemoguce da klub sa vrijednosti imovine ko svi klubovi zajedno u ligi,da ne moze da nadje investitora,vlasnika,rijesenje neko. Prosto nemoguce.
Ili neko ciljano srozava ugled kluba da za male pare dobije imovinu i udje u klub, ili smo mi zaista beznadezan slucaj od kojeg svi koji imaju para,bjeze glavom bez obzira. Nemoguce je da Zeljo nikome nije interesantan.
Pa onaj polu kriminalac Vojvoda se okoristio za 10 pokoljenja o SD Zeljeznicar. A da interes ne vide neki ozbiljni ljudini biznismeni.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 21 sep 2023, 20:29

Pa imovina i jeste razlog sto nema investitora, ne mogu da vjerujem da postoji neko da to ne razumije

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 21 sep 2023, 20:40

perodeformero je napisao/la:
21 sep 2023, 20:29
Pa imovina i jeste razlog sto nema investitora, ne mogu da vjerujem da postoji neko da to ne razumije
Aha,pa onda ili uprava radi u talu sa nekim,ili ima plan za samoodrziv klub i cuva imovinu kluba. Samoodrziv klub,nije ako te kanton,navijaci i drzava vade.
Zato i kazem sve je tako cudno u vezi nas.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 21 sep 2023, 20:43

Nadam se da ce Nemanja i ekipa cugati do tekme sa nama i da ce na teren izaci pjani. Mozda napravimo sansu :pray:
Pročepit će negdje.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 21 sep 2023, 20:53

MojaMalenkost je napisao/la:
21 sep 2023, 20:43
Nadam se da ce Nemanja i ekipa cugati do tekme sa nama i da ce na teren izaci pjani. Mozda napravimo sansu :pray:
Ma obicno to bude tako da u prvenstvu slijedi kiks.
Da igraju sa bilo kim,siguran sam da bi kiksali.
Pa Zvjezda im je 3 uvalila.
Ali posto smo mi u pitanju, primicemo 3 autogola od 90 do 93 minute.
Vrlo je moguce da poslije ove euforije,dodje do praznjenja. Jer ovo je cudo i kisevi slijede u 80 posto slucajeva.
Ali sa druge strane prkosno stoje nase momci. Ako nista zabice nam Bilbija glavom 117 put.
Sto je najgore gledamo popdukt naseg 0-3 do 3-3. Da se to nije desilo sad bi mi bili na njihovom mjestu.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 21 sep 2023, 20:56

Jesi li gledao Bašiću kako se motivišu igrači?
Jesi li gledao Kovačeviću kako sportski segment stabilizuje finansije, ljudi zaradiše milion maraka za 90 minuta.

plavi033
Kontakt:

Post Postao/la plavi033 » 21 sep 2023, 21:03

E cuj jesi li gledao Basicu, pa mi JEDNOG ozbiljnog igača nismo mogli dovesti da moze da igra u Zrinjskom barem na klupi...

Na temu Kovacevica, yebote ljudi ce za godinu vratit sve dugove sto cemo mi vracati narednih 5godina, a jos zaradit...al samo vracaj 'heheh' a ne do Bog da smo pomislili hmm ok vracat c emo al mozemo li ako izleti nesto malo usporit vracanje, ali pojacati sanse za izlazak u Evropu, jok.

Svi su krivi

- pocevsi od Misketa sto nije htio zavrsit par utakmica, a svi su ih zavrsavali i na Svjetskom nivou pocevsi i od Reala kojeg su znale sudije gurati i gledaj ih danas, a mi umjesto da uzmemo par titula koje su bitne bile...
- pa do navijaca koji su nezadovoljni bili osvajanjem kupa, a prije toga smo znali biti i meh na osvajanje titule pa jedva nesto raje bude na proslavi
- do Amara koji nije htio sa Misketom pa onda uradio sta je sve uradio, bezobrazluke, zaduzio klub, pobjegao po drugi put, navijace okrenuo jedne protiv druge, a i gdje nece kad se raja ovdje prodaje za 20km
- pa do onih koji su glasali za onu ublehu iz UK iako se vidjelo sa 100 kilometara da je lik prevarant, dzaba, "neće niko"
- i ovo za kraj ovaj Kovacevic sto je odlucio kao fin bit i klub staviti u proces od 10 godina vracanja dugova, a onda kad se iz nicega otvori prilika da malo investiramo, uzmemo 2 ekstra igraca, olaksamo situaciju dobrom treneru jer ni jedan bolji nece ni prismrditi klubu ako mu ne das barem 5x vecu platu nego Nerminu, jok...vracaj...

vracat ce prazne tribine , vracat...

helem sve kad se sabere i oduzme, nismo mi ni zasluzili nista, a proci ce i decenija da cemo moci prismrditi Zrinjskom...

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 46 gostiju.