Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
@hurem
1. Prevljak je talentovaniji i kvalitetniji napadac od Kodre u svakom u slucaju. Bez obzira na losu proslu sezonu, Smail je dobio angazman u Herthi, a Kodro bez obzira na statistiku ostace u Fehrevaru. On i Mesanovic slicni tipovi igrace, kapiteni mađarskih fenjerasa, s tim da je Kenan kvalitetniji igrac od njega
2. Kodro nije okretniji niti brzi od Saida Hamulića.
3. Bajića sam spomenuo kao primjer, nisam uopste rekao da je trebao biti sada na spisku. Npr.pred utakmice u junu, Riad je u jacoj ligi imao isti broj golova kao Kenan, a nije se nasao ni na sirem spisku. Da se kojim slucajem zove Riad Barbarez ili Riad Bolić, bio bi sigurno pozvan, mozda cak i u A tim.
1. Prevljak je talentovaniji i kvalitetniji napadac od Kodre u svakom u slucaju. Bez obzira na losu proslu sezonu, Smail je dobio angazman u Herthi, a Kodro bez obzira na statistiku ostace u Fehrevaru. On i Mesanovic slicni tipovi igrace, kapiteni mađarskih fenjerasa, s tim da je Kenan kvalitetniji igrac od njega
2. Kodro nije okretniji niti brzi od Saida Hamulića.
3. Bajića sam spomenuo kao primjer, nisam uopste rekao da je trebao biti sada na spisku. Npr.pred utakmice u junu, Riad je u jacoj ligi imao isti broj golova kao Kenan, a nije se nasao ni na sirem spisku. Da se kojim slucajem zove Riad Barbarez ili Riad Bolić, bio bi sigurno pozvan, mozda cak i u A tim.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Uveo bi i ti svog u istoj situaciji i sa istom nadom da ces ga napravit' hadzijom ... vlastita djeca su trajna kategorija a vodjenje repke od danas do sutra ... danas selektujes, sutra ti Vico prijeti Vahom ...babino je napisao/la: ↑19 sep 2023, 14:14Kodri sa
Ono sto je meni bas zasmetalo, prije mjesec pricas da niko sretniji od tebe da nekada uvedes kenana i da on rijesi neku tekmu, ali da je realnost drugacija...i sta radis vec u prvoj tekmi gdje trebas gol za pobjedu, uvodis sina kao prvu opciju sa klupe u nadi da ce je on rijesiti.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Samo Bilbiju držati sa Džekom, to su ljudi gol-geteri. Demirovića držati na klupi, a možda i ne pozivati
Dugo je trajalo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
hvala bogu
Nakon bazdarevica, najveci klaun i neznalica koja je vodila reprezentaciju
-
- Kontakt:
Dokaz da ni Hadzibegic ni Kodro nisu imali pismeni ugovor sa bilo kakvim uslovima.
Ovdje samo budala moze doci za selektora.
Ovdje samo budala moze doci za selektora.
E moj Mehaga,pa trebao si znati da ces biti iskoristen kao toalet papir.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sramota sta se radi...
Jedino ako su dogovorili sve s Vahom pa čovjek nije htio ni kahvu popiti s Vicom dok ovog ne nogiraju, da ne bude da prijatelju radi iza leđa...a svakako je tako ispalo.
Sramota.
Jedino ako su dogovorili sve s Vahom pa čovjek nije htio ni kahvu popiti s Vicom dok ovog ne nogiraju, da ne bude da prijatelju radi iza leđa...a svakako je tako ispalo.
Sramota.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 21 sep 2023, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
On je otpao, ćim je izmislio strogoču,, na Misketov nagovor. A nebuloze koje je pričao kasnije su potvrdile to.
-
- Kontakt:
E dajte jos barabreza i da sve ublehe forumskih znalaca raskrinkamo
Bajevic
Prosinecki
Mesha

Bajevic
Prosinecki
Mesha

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahaha e koji cirkus Bože sačuvaj
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
S nama barem nikad nije dosadno.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hvala kurcu!
Daj Vahu
Daj Vahu

Ne mogu reći da mi je posebno žao, ali ovo je cirkus
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Interesantno kako su ga brzo rijesili, sto tako nije bilo i sa Farukom? Sta misle ko ce doci, ovo ima logike samo ako su ugovorili sa Vahom, pa mu napravili mjesto.Inace preglupo.
Jesmo li prva repka u historiji koju su u jednim kvalama vodila 3 selektora?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.