NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 21 sep 2023, 11:44

avenija je napisao/la:
21 sep 2023, 11:41
Truhlo je napisao/la:
21 sep 2023, 11:39
convict35 je napisao/la:
20 sep 2023, 21:19
Znal ko jel ovaj momcic novi stoper spreman bar za poluvrijeme , jel prosao kakve pripreme kad bi ga mogli ocekivat da zaigra,da ne mora Vardo opet pokrivat stopersku poziciju
Imaš Isakovića, Bajramovića i Smajića. Ne vjerujem da će ovaj novi nakon 5 dana dobiti šansu u prvom timu.

Durmo, Sivac, Isaković, Bajramović, Arnautović, Vardo, Begić, Žuna, Karalić, Durmiš i Mašić.

Mislim da će to biti sastav koji će krenuti protiv Tomislava. Ako je Hrelja spreman, onda on desno na mjesto Karalića, a Karalić lijevo umjesto Durmiša. To je najbolje što imamo po trenutnoj formi igrača.
Šarić je za Durmiša prime CR7.
Jest, ali je pokazao do sad da ga igra u odbrani ne zanima. On može jedino igrati kao najistureniji igrač u špicu, ili kao protiv Goražda zajedno sa Mašićem kada igramo 4 4 2.

4 4 2 može proći kući, u gostima nikako.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 sep 2023, 11:54

<3 LiMes <3 je napisao/la:
21 sep 2023, 11:43
Durmis je pogubljen vec godinu dana, ne moze da se sastavi sa loptom, ista prica za Medjuseljca.
Durmiš i Međuseljac ne mogu biti starteri, nego šansu tražiti sa klupe. Karalić je super podigao svoj nivo igre od prošle godine i zaslužuje da bude starter.

Napisao sam gore sastav za 4 2 3 1 formaciju, možda ponoviti i 4 4 2 kao protiv Goražda, sa Mašićem i Šarićem u vrhu napada. U tom slučaju bih prebacio Žunu na lijevog veznog, dosta puta je to igrao kod nas u drugoj ligi centar i bio odličan.

Samo neka ne izmišlja toplu vodu i ne dira Vardu i Begića u sredini terena.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 21 sep 2023, 12:03

Pomjeri li Vardu s sredine nek i ostavku potpiše odmah.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 sep 2023, 12:55

A sjeca li se neko zasto je Vardo uopste bio pomjeren nazad? Nemojte da kopamo postove Zamorana iz tog vremena.

Sad je tako, za 10 utakmica pitanje kako ce biti, cudan smo mi narod.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 sep 2023, 12:59

AllGunsBlazing je napisao/la:
21 sep 2023, 12:55
A sjeca li se neko zasto je Vardo uopste bio pomjeren nazad? Nemojte da kopamo postove Zamorana iz tog vremena.

Neka ostane ovako dok se minimalno Skols ne oporavi. Valjda smo vidjeli u 7 utakmica da Ali, Zuna, Talha ne mogu igrati šesticu.

Sredina je ključ. Tu kad imaš stabilnost i kontrolu lopte, ostalo se može posložiti.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 21 sep 2023, 13:07

21 sep 2023, 12:55

Znamo kako je prebačen, jer je u DLC bio taraba na sredini i prebacivanjem njega u odbranu se bilo ispostavilo dobar potez, sada imaš nešto drugo na terenu, ali Vardo je igrač koji je najviše napredova i mene iznenadio, dokazao je da može trenutno biti igrač na sredini.Šta sad ako je bio prebačen ne možeš ga vratiti? Ne razumijem te nikako, sad treba doživotno igrati iako je pored toga igrač koji je najviše napredovao i bio par puta igrač utakmice i to u 1. FL, a komentarišemo da sredine nemamo.Šta je sad tako?Nemoj biti statičan i to nema nikakve veze kakav smo narod, teren ti opravdava sve i najbolje pokazuje.Kada budeš imao igrače bolje na sredini to će biti druga priča i druga formacija,ali izmišljati toplu vodu i prepisivati nešto iz amaterske DLC ne ide.Čuj sada je tako za 10 utakmica pitanje kakav će biti.Kakav god da bude odlučuje i mjenja stvar po zaslugama i ono što pokaže na terenu.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 21 sep 2023, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 sep 2023, 13:09

Ma nek ostane, unio je zivost u sredinu ekipe, jos da malo nastima sut, moze igrati i kad se vrati Mehic, samo mi nije jasno ovo "ako ga vrati nek da otkaz".

Na kraju krajeva, sto smo dovodili ovog novog ako moramo stalno Vardu vracati nazad. Nek igra sad tu dok ga ide.

Nego, kad sam vec i pitao, da dam i odgovor. Vratili smo ga nazad jer je bio los kao destruktivac, sad ima drugu ulogu na terenu u odnosu na tad. I izgleda bolje nego tad.
Celik!3,2,2.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 21 sep 2023, 13:12

Truhlo je napisao/la:
convict35 je napisao/la:
Znal ko jel ovaj momcic novi stoper spreman bar za poluvrijeme , jel prosao kakve pripreme kad bi ga mogli ocekivat da zaigra,da ne mora Vardo opet pokrivat stopersku poziciju
Imaš Isakovića, Bajramovića i Smajića. Ne vjerujem da će ovaj novi nakon 5 dana dobiti šansu u prvom timu.

Durmo, Sivac, Isaković, Bajramović, Arnautović, Vardo, Begić, Žuna, Karalić, Durmiš i Mašić.

Mislim da će to biti sastav koji će krenuti protiv Tomislava. Ako je Hrelja spreman, onda on desno na mjesto Karalića, a Karalić lijevo umjesto Durmiša. To je najbolje što imamo po trenutnoj formi igrača.
Slazem se, i ja bih isto postavio. Ne dirati sredinu. Po trenutnoj formi ovako je najrealnije, Karalic lijevo, Hrelja desno ako je spreman sto se tice krila po mom misljenju. Ostalo nista ne dirat i izmisljati. Samo nisam siguran za Isakovica kolko je spreman mozda da pocne Smajic.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 21 sep 2023, 13:15

21 sep 2023, 13:09
Ma nek ostane, unio je zivost u sredinu ekipe, jos da malo nastima sut, moze igrati i kad se vrati Mehic, samo mi nije jasno ovo "ako ga vrati nek da otkaz".

Na kraju krajeva, sto smo dovodili ovog novog ako moramo stalno Vardu vracati nazad. Nek igra sad tu dok ga ide.

Nego, kad sam vec i pitao, da dam i odgovor. Vratili smo ga nazad jer je bio los kao destruktivac, sad ima drugu ulogu na terenu u odnosu na tad. I izgleda bolje nego tad.
Kažem to s obzirom kako nam je igra živnula otkako su on i Begić tu, a probavali smo razne kombinacije nije išlo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 sep 2023, 13:23

Vardo je nas najbolji igrac ove sezone. Stvarno je napredovao i na stoperu, ali posebno u veznom redu i jos posebno kako ima malo slobode vise. Treba dobiti sansu u sredini da vidimo na cemu smo za narednu godinu, odnosno za pokusaje ulaska u PL.

Ja bih Hrelju prije stavio na lijevog beka. Od svih igraca, najslabije mi izgleda Arnautovic. Izgleda gore nego Durmis ili Ali.
Celik!3,2,2.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 21 sep 2023, 13:43

Sutra se otvara fan shop?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 21 sep 2023, 13:50

NekiForumas je napisao/la:
21 sep 2023, 13:12
Truhlo je napisao/la:
convict35 je napisao/la:

Slazem se, i ja bih isto postavio. Ne dirati sredinu. Po trenutnoj formi ovako je najrealnije, Karalic lijevo, Hrelja desno ako je spreman sto se tice krila po mom misljenju. Ostalo nista ne dirat i izmisljati. Samo nisam siguran za Isakovica kolko je spreman mozda da pocne Smajic.
Evo u najavi utakmice Sivac i Hrelja, što znači njih dvojica bi mogli startati na desnoj strani :mrgreen:

Onda Karalić lijevo i to je to. Od navedenih prvih 11, jedino još ostaje Arnautović koji je van forme. Vidjeti hoće li podići formu u narednim utakmicama, ako ne, onda na spisak za zimski prijelazni rok dodati i poziciju lijevog beka. Bajramović je realno duplo bolji na stoperu, nego na beku.

Međuseljca i Durmiša dozirati minutama sa klupe, moramo ih istrpiti, jer su njih dvojica U21 i za narednu sezonu, za razliku od Arnautovića.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 21 sep 2023, 14:16

Truhlo je napisao/la:
21 sep 2023, 13:50
NekiForumas je napisao/la:
21 sep 2023, 13:12
Truhlo je napisao/la:

Evo u najavi utakmice Sivac i Hrelja, što znači njih dvojica bi mogli startati na desnoj strani :mrgreen:

Onda Karalić lijevo i to je to. Od navedenih prvih 11, jedino još ostaje Arnautović koji je van forme. Vidjeti hoće li podići formu u narednim utakmicama, ako ne, onda na spisak za zimski prijelazni rok dodati i poziciju lijevog beka. Bajramović je realno duplo bolji na stoperu, nego na beku.

Međuseljca i Durmiša dozirati minutama sa klupe, moramo ih istrpiti, jer su njih dvojica U21 i za narednu sezonu, za razliku od Arnautovića.
To je to za sad, jedan igrac ako je van forme moze se nadopunit, nek mu pomogne i Karalic. Mislim da bi ova postava bila dobitna kombinacija. Posebno jer imamo jak vezni red i krila koja jednako dobro mogu odigrat i lijevo i desno pa se mogu i rotirat tokom utakmice. Samo cvrsce mora u odbrani i bice to pobjeda. Takodje imamo dobre i izmjene, Ali, Durmis, Saric, Talha, Salkanovic.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 21 sep 2023, 16:55

Vardo je bio taraba u centru,i to podobra bukova taraba! Tražilo mu se mjesto ko kakvoj raspaloj kuravi dok mu se nije našlo u odbrani mada i tu je bio trnokop! Posebno u utakmici baraža sa Klisom u gostima ko se sječa,prema tome bio je užasno loš! Popravio se drastično to stoji i napredovao je dosta u igri mada je još to daleko od odličnog.Konstantno dobro u Čeliku igraju samo Sivac i Durmo ovo ostalo je sve vruče hladno...
::::SAMO ČELIK::::

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 21 sep 2023, 19:08

Gdje je mobilizacija?
Još 6 dana do Kup utakmice :)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 21 sep 2023, 19:24

Convicts je napisao/la:
21 sep 2023, 19:08
Gdje je mobilizacija?
Ne igramo mi ovaj termin.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 21 sep 2023, 19:44

Convicts je napisao/la:
Gdje je mobilizacija?
U nedelju je utakmica protiv Tomislava.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 21 sep 2023, 19:47

avenija je napisao/la:
21 sep 2023, 19:44
Convicts je napisao/la:
Gdje je mobilizacija?
U nedelju je utakmica protiv Tomislava.
Prvo Tomislav pa Zrinjski :thumbup:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 21 sep 2023, 19:49

samocelik je napisao/la:
21 sep 2023, 19:24
Convicts je napisao/la:
Gdje je mobilizacija?
Ne igramo mi ovaj termin.
Mislim da će biti odgođena utakmica između TC i Zrinjskog.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 21 sep 2023, 19:56

Nek ovako bude:

24.09. Zrinjski - Željezničar
27.09. TC - Zrinjski
29.09. Čelik - Zrinjski
02.10. Igman - Zrinjski
05.10. Aston Villa - Zrinjski

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.