Pa ako sam nebitan, čemu onda komentar šta se sve pisalorealnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:57E jesi ti neki bitan faktor![]()
Ps. Ne navijam uopće za Zrinjski, samo su mi smiješni ovi mrzitelji svega hrvatskog..![]()
Svega hrvatskog? Hrvatskog?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa ako sam nebitan, čemu onda komentar šta se sve pisalorealnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:57E jesi ti neki bitan faktor![]()
Ps. Ne navijam uopće za Zrinjski, samo su mi smiješni ovi mrzitelji svega hrvatskog..![]()
opalaopala je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:56Dan žalosti kad ti se svi izredamo na ženskim članovima porodice mazlume, pazi malo šta pišešrealnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:50Gdje ste picke, jeste ljubomorni????? Kad je 0-3 bilo najgore ste pisali, a nakon pobjede čestitke …![]()
![]()
Ove pijacare ne bih ni komentirao , njima je svakako uspjeh sto su u istom gradu kao Zrinjski pa da gledaju kako susjedi deru guzoveu Sarajevu sutra dan žalosti jer njihovo mrtvo Sarajevo neće ovo dočekati još za 100 godina
![]()
ali stvarno cudno da se pljuje na 0-3 u 40. minuti a onda da se isto tako svrsava na preokret, precudnorealnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:57e jesi ti neki bitan faktorMorpheus je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:54Od mene opet sve najgore.realnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:50Gdje ste picke, jeste ljubomorni????? Kad je 0-3 bilo najgore ste pisali, a nakon pobjede čestitke …![]()
![]()
Ove pijacare ne bih ni komentirao , njima je svakako uspjeh sto su u istom gradu kao Zrinjski pa da gledaju kako susjedi deru guzoveu Sarajevu sutra dan žalosti jer njihovo mrtvo Sarajevo neće ovo dočekati još za 100 godina
![]()
![]()
![]()
Zrinjski gazi, Sloboda u ligi Čelik gazi. Teško je.
Realno retardiran.realnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:50Gdje ste picke, jeste ljubomorni????? Kad je 0-3 bilo najgore ste pisali, a nakon pobjede čestitke …![]()
![]()
![]()
Prisjeo ti poklon?
Ipak četiri,ali bio si blizu.
Samo kreteni misle da je ovo naštimano. Zavidne duše.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:01Ja ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji neironicno pisu da je ovo dogovoreno s kladionicama. Svasta ovaj forum trpi. Definitivno treba IQ test staviti pri registraciji.
Ko je drmo kavez? Cuj nece Sarajevo ovo nikad doziviti hahhaha pa kad smo ovo dozivljavali niko nije ni cuo za vas jbga igralo se sa Zvezdom,Dinamom,Hajdukom,Partizanom kakav degenerik.realnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:59opalaopala je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:56Dan žalosti kad ti se svi izredamo na ženskim članovima porodice mazlume, pazi malo šta pišešrealnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:50Gdje ste picke, jeste ljubomorni????? Kad je 0-3 bilo najgore ste pisali, a nakon pobjede čestitke …![]()
![]()
![]()
Hajde molim te dodji u Vitez, nisam ti daleko..mogu i ja tebi doći samo daj adresu ****
![]()
Bio je pokon u 40 min kod 0-3
Bravo brate, svaka cast kakvo oko imas, odmah si primjetio da je problem u snazi i kondiciji i da ne mogu disati prvo poluvrijeme. Nije ni cudo sto su pali drugo poluvrijeme i sto je Zrinjski iskoristio fantasticnu fizicku spremu sa kojom je uspio nadoknaditi evidentan manjak kvaliteta u odnosu na protivnika i uspio napraviti preokret.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:00Daleko je nas fudbal od Europe, pogotovo kad te zapadne ovakva grupa. Jos tome dodaj da je zrinjski u krizi, te da nemaju širine i kondicije za ovaj tempo fudbala.
Njih je Sarajevo izmorilo da im trebaju sad dvije lakse utakmice da dodju sebi, a njih cekao Alkmar, pa onda ima Zeljo, pa Aston Villa...
Nasi klubovi dok igraju kvalifikacije odgadjaju utakmice da bi nesto napravile u Europi, pa opet ne mogu nista. A tek kad igras na dva fronta bez odgadjanja, jos jaci protivnici...
Vidi se na njima da nemaju snage, ko da igraju produzetke.
Fizicka sprema, pa sve ostalo.
Ja bi tebi zaista i pokusao objasniti, ali pitaru nesto objasniti i zamoliti ga da bude realan je pisanje po zdravom razumu i trosenje vremena na gluposti.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:58Next level mitomanijaBarbareZeljin je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:53
Ma obicno to bude tako da u prvenstvu slijedi kiks.
Da igraju sa bilo kim,siguran sam da bi kiksali.
Pa Zvjezda im je 3 uvalila.
Ali posto smo mi u pitanju, primicemo 3 autogola od 90 do 93 minute.
Vrlo je moguce da poslije ove euforije,dodje do praznjenja. Jer ovo je cudo i kisevi slijede u 80 posto slucajeva.
Ali sa druge strane prkosno stoje nase momci. Ako nista zabice nam Bilbija glavom 117 put.
Sto je najgore gledamo popdukt naseg 0-3 do 3-3. Da se to nije desilo sad bi mi bili na njihovom mjestu.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.