HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Svaka vama cast! 

S obzirom da je Zrinjski sad uzeo fin novac, da li postoji mozda neka ideja da bi se napravila jos jedna tribina? Npr. tribina na Grbavici je kostala 2 miliona maraka, to bi Zrinjski mogao sada sam ili uz pomoc grada vrlo lako da realizuje. Bilo bi lijepo da taj stadion lici na nesto..
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Kakav rezultat, za povijest 

Cestitam, ponos lige i pokazatelj da nije sve blato ni u drzavi, a ni u sportu. Motiv i za ostale da se moze. Sreca ili ne, znanje ili ne, koga briga. Dobili ste i uzivajte!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Mora se reći kapa dole. Ovim ne samo što raste cijena vašim igračima i komplet lige već ste pokazali da ove ekipe iz evrope nisu bauk već samo treba izaći i muški se potući 

-
- Kontakt:
Mi se iskreno nadamo da ce se nesto poduzeti. Sto se tice navijaca, spremni smo svi sudjelovati novcanim sredstvima u izgradnji tribine, ali potrebna je samo incijativa kluba, jer bez toga dzaba ti je iskupljati novac.delko je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:08S obzirom da je Zrinjski sad uzeo fin novac, da li postoji mozda neka ideja da bi se napravila jos jedna tribina? Npr. tribina na Grbavici je kostala 2 miliona maraka, to bi Zrinjski mogao sada sam ili uz pomoc grada vrlo lako da realizuje. Bilo bi lijepo da taj stadion lici na nesto..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Presretan sam, skakao kao da su naši našamarali Brazil.
Kapa do poda, oduševilo me Krunino all out attack
Nadam se da sad kreće niz.

Kapa do poda, oduševilo me Krunino all out attack

Nadam se da sad kreće niz.
Hayley <3
Svaka cast momci
Jedna od boljih veceri u zivotu. Ovo je cudo nad cudima. Bravo momci!!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Nikad ljepše mamurno jutro 

Nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina!!
--1905--
--1905--
nije 2 nego 3 a po sadšnjim cijenam bar 6 miliona...delko je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:08S obzirom da je Zrinjski sad uzeo fin novac, da li postoji mozda neka ideja da bi se napravila jos jedna tribina? Npr. tribina na Grbavici je kostala 2 miliona maraka, to bi Zrinjski mogao sada sam ili uz pomoc grada vrlo lako da realizuje. Bilo bi lijepo da taj stadion lici na nesto..
čestitke Zrinjskom na onako hrabroj igri i molim lijepo protiv Želje bez ovolikog trčanja i želje za pobjedom ...lp

Jer si JEDAN JEDINI...........
-
- Kontakt:
Na terenu gospodski a na tribinama fasistički krkanski klub...
Ali zaista od srca iskrene čestitke upravi i igračima Zrinjskog na onakvoj borbi i igri.
Ali zaista od srca iskrene čestitke upravi i igračima Zrinjskog na onakvoj borbi i igri.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Bože hvala ti, pišemo povijest
-
- Kontakt:
Dušmani, umrite od ljubomore. 

-
Nakon pnajbolke nogometne noći u životu moram nešto napisati , prvo poluvrijeme za zaborav užas , drugo poluvrijeme nakon zamjena mi smo se probudili i uzdigli ko Fenix i napravili čudo ...moram nekoga istaknuti i bio sam u pravu kad je tek došao Hrvanović taj čovjek je killer mora jednostavno igrati u prvoj kakve kretnje i driblinzi nogometna inteligencija ....Zolja samo da bude zdrav , KIŠ je možda nogpmetno najškolovaniji i inteligentniji igrač... svi koji su ušli su donijeli prevagu . Ali zato moram spomenuti još nešto drugo Ćuže i Tičinović su jučer bili maša 2 najlošija igrača ja ne znam što se s njima događa njih dvojica mogu čistit kopačke Hrvi realno, Ćorluka također ima rupe u glavi gubi se na momente .....želim ovaj sastav vidjeti ubuduće .....
Marić
Ćorlula Jakov Radić. Memija
Zolja Bradarić
Malenkinušić Hrvanović
Kiš
Bilbija
Marić
Zolja Bradarić
Malenkinušić Hrvanović
Kiš
Bilbija
Bravo momci lavovski odigrano!
Znaci ovo nam je trebalo samo da nas krene i idemo jako zgazit Zelju sad za vikendi nastavit u ovom ritmu.
Kruno prijatelju jel vidis sad sta znaci radit izmjene na vrijeme i dat priliku svima, nisu bez razloga potpisani.
Hrvanovic i Kis nemam rijeci al ne treba izostavljat ni Malekinusica i on je unijeo prevagu na terenu 2 asistencije.
Hrvanovic je zvijer i jos mlad mi cemo samo tako zaradit na njemu u buducnosti.
Kiš najinteligentniji igrac godinama unazad sto je igro u Zrinji, zao mi je Nemanje sto ga nije nagradilo golom za sav trud i zalaganje cijelu utakmicu gore-dole gore-dole stvarno tip top.
Rekao bih da smo ga uboli drama sa Radicem, jos utakmica u paru sa Jakovom iako bi ga ja cak sa Senicem mozda vise forsiro al okej.
Zvone ko da je dobio na kondiciji preko noci
Brada kad je uso znaci ja sam mislio ko da je Modric uso, s kojom sigurnoscu smirenoscu je on to odradio zadnjih 15 minuta skidam kapu forma je prolazna al klasa je vjecna.
I za kraj tihi ubojica tihi radnik Antonio Ivancic, ne postoji laksi lik od njeg sigurno i ja ga se nebi tek tako lako rijesavo iz prve postave!
Znaci ovo nam je trebalo samo da nas krene i idemo jako zgazit Zelju sad za vikendi nastavit u ovom ritmu.
Kruno prijatelju jel vidis sad sta znaci radit izmjene na vrijeme i dat priliku svima, nisu bez razloga potpisani.
Hrvanovic i Kis nemam rijeci al ne treba izostavljat ni Malekinusica i on je unijeo prevagu na terenu 2 asistencije.
Hrvanovic je zvijer i jos mlad mi cemo samo tako zaradit na njemu u buducnosti.
Kiš najinteligentniji igrac godinama unazad sto je igro u Zrinji, zao mi je Nemanje sto ga nije nagradilo golom za sav trud i zalaganje cijelu utakmicu gore-dole gore-dole stvarno tip top.
Rekao bih da smo ga uboli drama sa Radicem, jos utakmica u paru sa Jakovom iako bi ga ja cak sa Senicem mozda vise forsiro al okej.
Zvone ko da je dobio na kondiciji preko noci

Brada kad je uso znaci ja sam mislio ko da je Modric uso, s kojom sigurnoscu smirenoscu je on to odradio zadnjih 15 minuta skidam kapu forma je prolazna al klasa je vjecna.
I za kraj tihi ubojica tihi radnik Antonio Ivancic, ne postoji laksi lik od njeg sigurno i ja ga se nebi tek tako lako rijesavo iz prve postave!
-1905-
-
- Kontakt:
Želje i pozdravi su ti na RDV-u 13h-14h .SokolPravde je napisao/la: ↑22 sep 2023, 09:29Nakon pnajbolke nogometne noći u životu moram nešto napisati , prvo poluvrijeme za zaborav užas , drugo poluvrijeme nakon zamjena mi smo se probudili i uzdigli ko Fenix i napravili čudo ...moram nekoga istaknuti i bio sam u pravu kad je tek došao Hrvanović taj čovjek je killer mora jednostavno igrati u prvoj kakve kretnje i driblinzi nogometna inteligencija ....Zolja samo da bude zdrav , KIŠ je možda nogpmetno najškolovaniji i inteligentniji igrač... svi koji su ušli su donijeli prevagu . Ali zato moram spomenuti još nešto drugo Ćuže i Tičinović su jučer bili maša 2 najlošija igrača ja ne znam što se s njima događa njih dvojica mogu čistit kopačke Hrvi realno, Ćorluka također ima rupe u glavi gubi se na momente .....želim ovaj sastav vidjeti ubuduće .....
Marić
Zolja Bradarić
Malenkinušić Hrvanović
Kiš
Bilbija
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
Baš si mi pronicljiv i elokventanTruba1905burazeru je napisao/la: ↑22 sep 2023, 10:10Želje i pozdravi su ti na RDV-u 13h-14h .SokolPravde je napisao/la: ↑22 sep 2023, 09:29Nakon pnajbolke nogometne noći u životu moram nešto napisati , prvo poluvrijeme za zaborav užas , drugo poluvrijeme nakon zamjena mi smo se probudili i uzdigli ko Fenix i napravili čudo ...moram nekoga istaknuti i bio sam u pravu kad je tek došao Hrvanović taj čovjek je killer mora jednostavno igrati u prvoj kakve kretnje i driblinzi nogometna inteligencija ....Zolja samo da bude zdrav , KIŠ je možda nogpmetno najškolovaniji i inteligentniji igrač... svi koji su ušli su donijeli prevagu . Ali zato moram spomenuti još nešto drugo Ćuže i Tičinović su jučer bili maša 2 najlošija igrača ja ne znam što se s njima događa njih dvojica mogu čistit kopačke Hrvi realno, Ćorluka također ima rupe u glavi gubi se na momente .....želim ovaj sastav vidjeti ubuduće .....
Marić
Zolja Bradarić
Malenkinušić Hrvanović
Kiš
Bilbija

Trenutno korisnika/ca: Beli98, GradKamena2, kontra, riki46 i 29 gostiju.