Umjesto 138 000 KM duga manje, samo 32 000 KM. Ovo je iz perioda dok su još u PL bili, a tek ćemo da vidimo mačkov model u oktobarskom izvještaju PU.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑21 sep 2023, 17:38Truhlo jeste promasio sa cifrom, ali je pokazao da je u periodu decembar 2022. do juna 2023. uplacena rata samo za jedan mjesec, odnosno sto je cudno, uplaceno je za mjesec i 15 dana, ako uzmemo da vam je mjesecna rata 23000 KM kao sto stoji u clancima objavljenim 2016. godine.
Ono sto je drugo cudno, najavljivali su otplatu za 10 godina. Ako vidimo da je glavnica cirka 2.3 miliona, nema teorije da ce se to desiti do 2026. godine.
Mislim u konacnici, ako vama ovo odgovara, nema se ko sta drugi buniti. Samo dobro razmislite kakve posljedice ima na vas klub.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Beduin
- Kontakt:
Doajeni matematike od Pitagore preko Arhimeda pa do Perelmana se u grobu prevrcu zbod Truhlinog sabiranja. J3bem mu uciteljicu matematike.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Fukarama oni dolaze sa buketom ruza, zato ga i primate od manijaka, nemate ni trunke samopostovanja. Momci vas skinuli, otjerali vas sa vaseg trga u vasem gradu, a vi im i dalje trcite u zagrljaj.
Zato nemojte vi o navijanju. Uzimate od kluba, lizete se sa manijacima za zastitu ili da vas ne diraju, birate gostovanja. Nemate pravo ni pricati o nekakvim palim transovima.
Celik!3,2,2.
Zato vas guzi ko stigne
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kompleksi, kompleksi.
Veći klub, grad, navijači..
Ništa nemate Zeničani, osim smoga i krezavih zuba.
Veći klub, grad, navijači..
Ništa nemate Zeničani, osim smoga i krezavih zuba.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nakon propuštenog gostovanja u Kaknju, propuštaju i gostovanje u Hadžićima
Rade i subotom
Rade i subotom
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
Rahić vas posmatra..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Lijepa moja braća tuzlanska
Al karate ove Zenićane, svaka čast.
Al karate ove Zenićane, svaka čast.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zaista ne kontam sta zenicani zele dokazati, da finansijski i rezultatski ne stojimo dobro ili sta vec a Sloboda im u svim segmentima bjezi i demantuje njihove zelje koje su nerealne. Probaju odozdo, odozgo, sa boka....slabi pokusaji kao i njihova ekipa.
- Beduin
- Kontakt:
Nije bas ko stigne, nego ko zatrazi.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑21 sep 2023, 19:27To je kao ko stigne? Pa nismo mi fukare...
Pozdravite mi maksuz onu zubatu sto radi na naplatnoj kucici. Fino je stan sredila, kao i silikone.
Da je ne imenujem, carsijaneri znaju o kome je rijec. Inace, dobra moja jaranica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Čestitke na oranici koju vam je savez napravio. Toliko loše izgleda teren da već vidim Ronalda kako nogu lomi. Baksuzno Bilino Polje.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
joj ne mogu da ne reagujem druze titula nula bodova fukare nula bodova koji kompleksi a boze dragi daj gasite ovu stranicuIceTea je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:55Čestitke na oranici koju vam je savez napravio. Toliko loše izgleda teren da već vidim Ronalda kako nogu lomi. Baksuzno Bilino Polje.
jos lik nesto protiv Bilinog pise, a najruzni stadion u evropi imaju
nicaze95 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:13joj ne mogu da ne reagujem druze titula nula bodova fukare nula bodova koji kompleksi a boze dragi daj gasite ovu stranicu
Lošiji na vječnoj tabeli bivše Juge, lošiji na tabeli BiH, lošiji međusobni daleko, s tim da vas deremo opasno u zadnje vrijeme, veći dug imate, igrali ste petu ligu, sad igrate očajno i tavorit ćete u cvajti zajedno sa Rahićem i TOŠK-om. Prosite od Fude milion, on vam ne da jer lajete i jer niste dobri. Bahati, bahati Zenićani..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.