BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Bravo Kozulj, zasluzio si ovo vise nego drugi sa manjim talentom sto su dogurali dalje.
Neka si ti čestitao na pobjedi susjedima,znao sam da ima u tebi ljudskosti,da nisi qovno od čoeka!!
Ne sanjaš Balorda,stvarno se desilo

Zrinjski RESPECT....

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Evo Bačka Topola vodi u sred Londona, što ne bi i Zrinja na Villa parku 

Go.vno sam od čoeka. Bokić cmokić.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Čestitke Zrinjskom!
Genijalan uspjeh, ruku na srce!
Žalosti broj samih fasistickih komentara na poluvremenu utakmice, uzas!
Sutra ce oni prozivati nekoga ustashama, fasistima idr..
Genijalan uspjeh, ruku na srce!
Žalosti broj samih fasistickih komentara na poluvremenu utakmice, uzas!
Sutra ce oni prozivati nekoga ustashama, fasistima idr..
Šta ćete sa ovolikim novcima,dali će se konačno rušiti oni zidovi oko zatvora(stadiona)
Haj da slavimoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:39SokolPravde je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:19Majku vam balijsku **** svima a posebno ciganima iz Ist. Mostara crknite dušmanirealnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:50Gdje ste picke, jeste ljubomorni????? Kad je 0-3 bilo najgore ste pisali, a nakon pobjede čestitke …![]()
![]()
Ove pijacare ne bih ni komentirao , njima je svakako uspjeh sto su u istom gradu kao Zrinjski pa da gledaju kako susjedi deru guzoveu Sarajevu sutra dan žalosti jer njihovo mrtvo Sarajevo neće ovo dočekati još za 100 godina
![]()
Pijacari ovo Vrapcici ono
Nista cudno kad se sjetim vatrometa u 98oj minuti protiv AEK-a
Prijatelju ja ne pricam o rezultatu , rezultat je sreca jer je Alkmar za 2 klase bolja ekipa od Zrinjskog, nego o tome kako si ti primjetio u prvom poluvremenu da nemaju snageOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:12Vrijeme ce pokazati jesam li upravu. Ovo veceras je bila luda sreca. Znalo se i nama desiti da vratimo zaostatak 2 gola protiv Atalante, pa u revansu 8 primimo. A ja i dalje Imam misljenje da bilo koji nas klub nema fizicku spremu, da igra Europu i domacu ligu istovremeno.XYZA je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:04Bravo brate, svaka cast kakvo oko imas, odmah si primjetio da je problem u snazi i kondiciji i da ne mogu disati prvo poluvrijeme. Nije ni cudo sto su pali drugo poluvrijeme i sto je Zrinjski iskoristio fantasticnu fizicku spremu sa kojom je uspio nadoknaditi evidentan manjak kvaliteta u odnosu na protivnika i uspio napraviti preokret.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:00Daleko je nas fudbal od Europe, pogotovo kad te zapadne ovakva grupa. Jos tome dodaj da je zrinjski u krizi, te da nemaju širine i kondicije za ovaj tempo fudbala.
Njih je Sarajevo izmorilo da im trebaju sad dvije lakse utakmice da dodju sebi, a njih cekao Alkmar, pa onda ima Zeljo, pa Aston Villa...
Nasi klubovi dok igraju kvalifikacije odgadjaju utakmice da bi nesto napravile u Europi, pa opet ne mogu nista. A tek kad igras na dva fronta bez odgadjanja, jos jaci protivnici...
Vidi se na njima da nemaju snage, ko da igraju produzetke.
Fizicka sprema, pa sve ostalo.
Svaka cast kondicijskom treneru Zrinjskog kako ih je spremio, a sa druge strane nadam se da se sprema otkaz kondicijskom treneru Alkmara jer mu ekipa na kraju nije mogla disati.
Gdje je onaj forumaš @Antipolitika?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Beduin
- Kontakt:
OsmanhodzicBuco da sutra predvidi petak, probudili bismo se ujutro i bio bi utorak, glavu dajem.
Strasna prognoza.

Strasna prognoza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom, ponajvise na zaradi.Sad isplatite za stetu na Bilinom i budite gospoda a ne vucarat se sa zalbama. 

!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom
Je li sad nacionalni koeficijent narastao za 1 bod i gdje smo sad

Je li sad nacionalni koeficijent narastao za 1 bod i gdje smo sad

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- tutankamon1905
- Kontakt:

-
- Kontakt:
a je li moguce da si ti bio na forumu dok ti klub igra historijsku utakmicu?tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 16:38Jel moguce da ljudi(nazovimo ih tako) refreshaju stranicu Zrinjskog vec par dana da vide jel rasprodan stadionkakva opsjednutost
![]()
Koliko god se ne "mirisali" medjusobno, cestitke na pobjedi, veliki uspjeh sto jest jest.
-
- Kontakt:
Javi seDirektorcic je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:01Eto mene gdje steTruba1905burazeru je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:44Dođi na pivu ima za sve …OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:39
Pijacari ovo Vrapcici ono
Nista cudno kad se sjetim vatrometa u 98oj minuti protiv AEK-auživaj u životu ne zamaraj se glupostima !
![]()
![]()
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
- Kontakt:
hahahaha....kralj!!!!Šta se treba desiti da im "pružiš ruku"?
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, delko, Evander, perodeformero i 14 gostiju.