Zato je bosnjo najgora i najprimitivnija sorta,mozda se kod njih takva moda fura,mozda covjek od 70 kusur godina naucio iz tog vakta na takvo oblacenje,mozda se on ibreti telecim glavama u Sarajevu kad je bio ili stilu oblacenja sa bradurinama ofarbanim i cuclama u ustima? Jedino cemo imati uspjeha kad sve i jedan igrac u timu bude van Sarajeva po mogucnosti i iz BH,grad antitalenata,nemas jednog sportistu da valja,mentalitet neradnika i pljuvaca,baba tracara i zato smo tu gdje jesmo.Mamba21 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:48Svejedno, džaba mu cijela Bosna, kad se utrpao... Imate i vi kandidata tačnije kandidatkinjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:44Razlika je samo izmedju njih sto frajer moze cijelu BIH kupiti a ovo dvoje nisu u stanju 1km da namaknu mjesecno. Kad se sjetimo Mulalica modnog gurua,najbolje ga je Kojic iz Partizana opisao u podcastu,pa Siljka ili Tuljana,Cerica duga je lista.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitice pocele prijetiti Zelji sa Zrinjskim, vise nego sami ultrasi
Inace, sve po starom na temi FK Zeljeznicar All About

Inace, sve po starom na temi FK Zeljeznicar All About

-
- Kontakt:
Opet ljudina pomagao BIH za vrijeme poplava,dobio nagradu od grada ili drzave zaboravio sam,treba ga popljuvati zbog utrpanog dresa,utrpano je opet u modi,trebao bi se i ti utrpatiMamba21 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:48Svejedno, džaba mu cijela Bosna, kad se utrpao... Imate i vi kandidata tačnije kandidatkinjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:44Razlika je samo izmedju njih sto frajer moze cijelu BIH kupiti a ovo dvoje nisu u stanju 1km da namaknu mjesecno. Kad se sjetimo Mulalica modnog gurua,najbolje ga je Kojic iz Partizana opisao u podcastu,pa Siljka ili Tuljana,Cerica duga je lista.

E moj pacenice,Argentina je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:01Poglavlje vol.14, poznatije kao sabrane bajke Hansa Christiana Andersena za predskolsku djecuPitarsam je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:56Sto se Tana tiče imao sam sreću da ga sretnem i licno
upoznam u Singapuru 2018g.u jednom hotelu.
Samo sam mahnuo i viknuo amidja.Čovjeku osmijeh na
licu.”Sarajevo Fan”pita me?
“Yes Mr.Tan.”
Podjoh da se rukujem,2tjelohranitelja kao prema meni.
Tan ih samo rukom ko 2 kera otjera.
Ostade slika za uspomenu.
Veliki uglađeni njegovani gospodin!
Da mu Dragi Bog da dugog života i dobrog zdravlja.
P.S.Pisao sam neki dan koliku je lovu uzeo na prodaji
svojih dionica sto je imao u LA soccer Klubu.![]()
Nije tebi lako.U golubarniku zivis,mladost a i zivot ce ti
tu brzo proci.
Nit si za zaljenja,nit za kandjije.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ja bih volio i da dobijete, konkurenciji nam uzimate bodove, vi niste konkurencija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne treba se on (oni) utrpavati. Njih trpa Gosk, Sloga i ostali vehlikanimosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:17Opet ljudina pomagao BIH za vrijeme poplava,dobio nagradu od grada ili drzave zaboravio sam,treba ga popljuvati zbog utrpanog dresa,utrpano je opet u modi,trebao bi se i ti utrpatiMamba21 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:48Svejedno, džaba mu cijela Bosna, kad se utrpao... Imate i vi kandidata tačnije kandidatkinjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:44
Razlika je samo izmedju njih sto frajer moze cijelu BIH kupiti a ovo dvoje nisu u stanju 1km da namaknu mjesecno. Kad se sjetimo Mulalica modnog gurua,najbolje ga je Kojic iz Partizana opisao u podcastu,pa Siljka ili Tuljana,Cerica duga je lista.![]()

Ljudi dragi, sta je ono Zeljkan uplatio onu pozivnicu za rođendansku tekmu protiv Goska da se jos po radio stanicama vrti?? Vracam se kuci vcrs, mislim da je radio Antena u autu bio, kad pozivaju na "porodicno okupljanje" i tekmu protiv Goska! Goskaranje vec proslo, desilo se i slogaranje, a jos se emituje pozivnica! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel se zna šta,jel Coric novi trener zrinjskog,da ovo uigra dok se ne zahukta u grupi
Rendulic nikakav mlak,ni do koljena profesoru
Rendulic nikakav mlak,ni do koljena profesoru
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jeste Antena, i ja danas slušam.joker90 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:28Ljudi dragi, sta je ono Zeljkan uplatio onu pozivnicu za rođendansku tekmu protiv Goska da se jos po radio stanicama vrti?? Vracam se kuci vcrs, mislim da je radio Antena u autu bio, kad pozivaju na "porodicno okupljanje" i tekmu protiv Goska! Goskaranje vec proslo, desilo se i slogaranje, a jos se emituje pozivnica!![]()

Kaže uz vašu podršku uvjereni smo u tri boda.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zadnja izmjena: Pitarsam, dana/u 21 sep 2023, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
lik toliko ispljuvao fizički izgled ono dvoje u najsitnije detalje, i onda sakrije svoje lice, nije posteno 

Don't believe the hype.
Zao mi vas pacenika,mitomana.
Prodje vam mladost u bolnim razočaranjima malog
ofucanog željezničkog kluba.
Izađete pred samoposlugu,cuclaj klipacu po citav dan
i razglabaj o Želji i smišljaj laži i mitove!
Prodje vam mladost u bolnim razočaranjima malog
ofucanog željezničkog kluba.
Izađete pred samoposlugu,cuclaj klipacu po citav dan
i razglabaj o Želji i smišljaj laži i mitove!
Ja ih nisam ispljuvao,samo komentarisao ono stoakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:38lik toliko ispljuvao fizički izgled ono dvoje u najsitnije detalje, i onda sakrije svoje lice, nije posteno![]()
sam vidio.
Nisam javna osoba,pa prema tome.
P.S.Da me licno sretnes morao bi biti “ubiven”
2002 - Zeljo igrao play off sa Newcastlom, ovim sistemom bi igrao grupu Evropa lige
2007 - Sarajevo igralo sa Dinamom play off lige pravaka, sa ovim bi sistemom igrali grupu Evropa lige
2009 - Sarajevo igralo play off protiv Cluja, ispadanjem u ovom sistemu bi igrali Konferencijsku ligu
2013 - Siroki igrao trece pretkolo Europa Lige, ispadanjem od Udinesea u ovom formatu bi igrao Play Off konfernecije
2014 - Sarajevo igralo play off sa Gladbahom, u ovom formatu bi direkt otislo u grupu Evropa Lige
Svaka cast Zrinjskom i sreca pa ima konferencija, jer je to jedini put za ekipe iz losih liga da dodju do grupe.
2007 - Sarajevo igralo sa Dinamom play off lige pravaka, sa ovim bi sistemom igrali grupu Evropa lige
2009 - Sarajevo igralo play off protiv Cluja, ispadanjem u ovom sistemu bi igrali Konferencijsku ligu
2013 - Siroki igrao trece pretkolo Europa Lige, ispadanjem od Udinesea u ovom formatu bi igrao Play Off konfernecije
2014 - Sarajevo igralo play off sa Gladbahom, u ovom formatu bi direkt otislo u grupu Evropa Lige
Svaka cast Zrinjskom i sreca pa ima konferencija, jer je to jedini put za ekipe iz losih liga da dodju do grupe.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:38lik toliko ispljuvao fizički izgled ono dvoje u najsitnije detalje, i onda sakrije svoje lice, nije posteno![]()
Divi ovih opisaPitarsam je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:32
Slučajno,Al bas slučajno mi dodje pod prst video konferencija
Predsjednika Željezničara -Kovačevića i one lopate Uzunovic.
Brzo nakon 2 min.gledanja ugasih tel.
Niti ja nit tel.nećemo 2 dana napretka imati.
Da se pustimo supljiranja o vraćanju dugova i akciji
“plavi štit”
Ko i kako može u današnji vakat izabrati ove dvije rugobe da
vode prvoligaški klub?!?
Ovaj Kovačević kada priča krivi vilicu i usta na desnu stranu.
Nešto sindrom Tudjman.
Donji zubi svi krnjatci požutjeli od jeftinih cigareta bez filtera.
Na donjem zubalu mu fali zub-kec lijevi.
Gornje se ni ne vidi.Vjerovatno neka proteza na izvlačenje.
Šiljak ba maneken za ovoga
Ova hanuma Uzunovic žensko al ružno za vidjeti.
Zena bez vrata sa seljačkom čipkanom bluzom.Još kad
Otvori usta pa poce zavijati,ispade mi telefon iz ruke.
Cuj “plavi štit” kao da je NATO vježba.
Ona naša prepotentna Ajla je za ovu Kim Kardasijan.
Eee Željkane,Željkane.

Mnogo se potrudio kad treba ismijavati tuđi fizicki izgled, u detalje se ide

Koji je to jazavac

Pa evo ti ga pa ga gledaj
!
Sto su se mitomani počeli zaljubljivati u mene.
Sic,sic stoko perverzna!
Sto su se mitomani počeli zaljubljivati u mene.
Sic,sic stoko perverzna!
Golubarnik!Argentina je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:452002 - Zeljo igrao play off sa Newcastlom, ovim sistemom bi igrao grupu Evropa lige
Gospodin Tan,moja malenkost,Singapur,a ti o
Zrinjskom pišeš.
E mitomane mali,ružni,prljavi
-
- Kontakt:
Zaboravio si i CelticArgentina je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:452002 - Zeljo igrao play off sa Newcastlom, ovim sistemom bi igrao grupu Evropa lige
Dvica na pecari, remi u Mostaru za blistavu jesen i zlatno proljeće 
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.