Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
niko ne razmislja o mogucoj posljedici svega ovoga, sta ako se Keno naljuti i bojkotuje savez zbog oca pa se ne bude zelio vise odazivati?

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Kao da oni razmisljaju o tome...Miske spominje tamo nekog Tabakovica, a ovamo mozemo izgubiti Kenana koji se uvijek odazivao pozivu reprezentacije...akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:17niko ne razmislja o mogucoj posljedici svega ovoga, sta ako se Keno naljuti i bojkotuje savez zbog oca pa se ne bude zelio vise odazivati?
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo što je Ćivalda uveo u igru je dovoljno za popušit otkaz, hvala Meša na svemu, sretno u vođenju nekog drugoligaša.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Halali brt, ali smijesno mi, pdf bruji o tome da je kodro dobio otkaz ti postavljas formaciju, smijesno mi bilo iz nekog razloga

naprijed rejal
Tuta nece u rusiju, otkaz.
Kodro zaboravi sanicanina i cimirota, otkaz.
Kodro zaboravi sanicanina i cimirota, otkaz.
+1Centre forward je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:10Brzopleto i ružno, sve ovo što se desilo. Ovakav rasplet nije zaslužio. Meho je velikan našeg fudbala, i još jedna legenda koju smo na ružan način potrošili, a nije da ih imamo baš.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ovo se Mehi drugi put vec desava, a realno nije covjek kriv za nista. 2 utakmice jbt....
Realno, Mesha je bio Mourinho za Prosineckog, Peteva, Hadzibegica i Kodru
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Ne kažem da je odmah trebao dobiti otkaz ,ali sam pomislio da gore i jadnije od Faruka ne može,a Meho je bio i gori i jadniji.Pa bog te jadan on kao da nikada nije gledao našu repku izvede nešto na teren nigdje veze...evo jasam uvjeren da bi ti lično ih bolje poredao i da bi bolje odigrao i protiv Islanda i onih drugih..iskreno nije mi vala žao..hajd vozdra..
- ASD
- Kontakt:
Veliki kiks. Trebalo ga je ostaviti do kraja, svakako smo izgubili kvalifikacije.
Za par godina će se opet pisati, dajte Mehu, prošli put nije imao vremena da se dokaže.
Za par godina će se opet pisati, dajte Mehu, prošli put nije imao vremena da se dokaže.
Što nas klix baci bombu za Vahu, pa svaki drugi portal je prenio da od toga nema ništa.
-
- Kontakt:
To im Vico naredio da objave, jer su oni partneri reprezentacije
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Gumistucna
- Kontakt:
on će odma pozvat Cocalića
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Eno sad, ni za šta nije kriv.
Igrači se sami posložili i izasli na teren.
Igrači se sami posložili i izasli na teren.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
najbolju statistiku od svih selektoraNapoleon1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 09:43Realno najgori selektor ikad
Haman isti tim kao pape imo a ispo od irske plus igra nam je top bila...pored svih igraca mi rijesavali tekme svijecama na djurica
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
- Kontakt:
I zato je nakon tog raskosa trenerskog talenta i usojeha nastavio da gradu put..covjeka zeljo ne bi unajmio ttenutnoDanijelTZ je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:51najbolju statistiku od svih selektoraNapoleon1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 09:43Realno najgori selektor ikad
Haman isti tim kao pape imo a ispo od irske plus igra nam je top bila...pored svih igraca mi rijesavali tekme svijecama na djurica
Samo u Zanzibaru, Ugandi i slicnim africkim zemljama se mijenja selektor svako 2 utakmice. Kodro mozda nije bio najbolji izbor, ali nije zasluzio ovakav tretman. Trebalo mu se dati vremena, i Peteva su na pocetku svi ogovarali pa smo ga na kraju svi zalili (i jos ga uvijek zalimo), mozda bi i prvi imao neki uspjeh. Nakon dvije utakmice ga omalovazavati, alo, ili mozes biti neki prepotentan maloljetni klinac ili glupi prosjecni Bosnji bez znacajnog obrazovanja.
Ovi sto su prizeljkivali otkaz Kodre (i ujedno angazman Halilhodzica) sad nek se loze na Savu Milosevica i nekog slicnog amatera z Srbije.
Ovi sto su prizeljkivali otkaz Kodre (i ujedno angazman Halilhodzica) sad nek se loze na Savu Milosevica i nekog slicnog amatera z Srbije.
-
- Kontakt:
Nije ni Kodro nevin u svemu ovom, u ugovoru mu je pisalo da moze otici ukoliko mu ne bude usvojen izvještaj nakon ove dvije utakmice i opet je prihvatio.
Dakle, znao je sta se moze desiti, ali ocito i on molio Boga bilo sta da radi.
Dakle, znao je sta se moze desiti, ali ocito i on molio Boga bilo sta da radi.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz