Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Potencijalni selektori
Savo Milošević je dobar izbor. Sjajna osoba i trener
Bezbednosno-informativna agencija
-
- Kontakt:
Jedino rijesenje je dovesti stranca za selektora i napraviti sistem po uzoru na Albaniju. S polovnjacima s nasih prostora necemo nigdje dogurati
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Po cemu je Savo Milosevic bolji trner od Dudica, Osima..ili name it naseg strucnjaka?
Koga je vodio i dje? Partizan i olimpiju i dobio nogu oba puta ma mrs u pm vise i savez i sve
Sta jer je srbin priordni pa mora bit superiorniji od bosnje? Covjek amater jbt tito
Koga je vodio i dje? Partizan i olimpiju i dobio nogu oba puta ma mrs u pm vise i savez i sve
Sta jer je srbin priordni pa mora bit superiorniji od bosnje? Covjek amater jbt tito
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 22 sep 2023, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ionako ih pratim preko kurca,dodje li jos neki Savo Milosevic samo ce mi skratiti muke da ih vise nikad ne gledam.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Šta da ti kažem, ja sam se savršeno uklopio u taj sistem, sa svojim ignorisanjem svega što upućuje ili na politiku ili na nacionalizam. Moj je život porodica, roštilj, cuga, droga, intenet, utakmice, posebno kladionica i ostale blagodati ove planete. Politika i nacionalizam je za debile koji ne znaju uživati u životuNapoleon1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:27Koga god ne zanima politika i nacionalizam u drzavi gdje je svaka pora drustva i djelovanja napravljena na tome ...onda nek se slobodno odseli jer ovdje nema mjesta za njega...pa nek tamo negdje prosipa da smo gladni na sva tri jezikaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:59E cuj politika ga ne zanimaLiku hvali Slobu Milosevica dan te yebo. Kao da neo-nacista ode voditi repku Izraela, ili Putinovac reprezentaciju Ukrajine.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Husref ili Amar onda ako je izbor **** vas savo cetalj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Kada se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i šta smo mu sve zamjerali i pogledam šta smo uradili poslije njega... Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. On je vodio te ratove jer je dijelom bio prisiljen na njih, a sila Boga ne moli, ali je uz sve to uspio da sačuva socijalni mir.
"Kada sve stavim an sto i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bi se Slobi Miloševiću sad izvinio. Inaće, od prije šest godina ne čitam vijesti, ne zanima me toliko da čak i ako bi mi se sinovi Nikola ili Boris kandidovali za nešto u politici, oni sigurno ne bi dobili moj glas. Ovo nije ogorčenje, ovo je moja spoznaja i olakšanje", kazao je Milošević.
"Kada sve stavim an sto i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bi se Slobi Miloševiću sad izvinio. Inaće, od prije šest godina ne čitam vijesti, ne zanima me toliko da čak i ako bi mi se sinovi Nikola ili Boris kandidovali za nešto u politici, oni sigurno ne bi dobili moj glas. Ovo nije ogorčenje, ovo je moja spoznaja i olakšanje", kazao je Milošević.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Politaka i nacionalizam ce ti doc na vrata dok ti uzivas u zivotu i onda ces zvat ovakve kao sro sam ja da ri guz.ove spasavaju jer ti ne znas ko puca i zasto,a uzivam i ja u zivotu nista manje nego ti, al sam svjestan stvari i ne guram glavu u pijesak..uostalom to sto ti pricas nije nikakva pamet ni velicina, to je podanistvo i debilizam...al nejsedenimen99 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:37Šta da ti kažem, ja sam se savršeno uklopio u taj sistem, sa svojim ignorisanjem svega što upućuje ili na politiku ili na nacionalizam. Moj je život porodica, roštilj, cuga, droga, intenet, utakmice, posebno kladionica i ostale blagodati ove planete. Politika i nacionalizam je za debile koji ne znaju uživati u životuNapoleon1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:27Koga god ne zanima politika i nacionalizam u drzavi gdje je svaka pora drustva i djelovanja napravljena na tome ...onda nek se slobodno odseli jer ovdje nema mjesta za njega...pa nek tamo negdje prosipa da smo gladni na sva tri jezikaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:59
E cuj politika ga ne zanimaLiku hvali Slobu Milosevica dan te yebo. Kao da neo-nacista ode voditi repku Izraela, ili Putinovac reprezentaciju Ukrajine.
Vratimo se sportu, zasto mislis da je savo bolji od ijednog trenera iz nase lige?
-
- Kontakt:
Next step kad ode vico nek neko od srba iz haga vodi savez putem linkaMortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:38"Kada se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i šta smo mu sve zamjerali i pogledam šta smo uradili poslije njega... Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. On je vodio te ratove jer je dijelom bio prisiljen na njih, a sila Boga ne moli, ali je uz sve to uspio da sačuva socijalni mir.
Kao prvo, da ti se zahvalim što si mi guzove spasio od neprijatelja. A kada mi politika ponoovo pokuca na vrata prvi će gine onaj koji pokuca, vjerovatno neki lik koji regrutuje za ovu ili onu stranu, njega mi je najviše žao.Napoleon1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:39Politaka i nacionalizam ce ti doc na vrata dok ti uzivas u zivotu i onda ces zvat ovakve kao sro sam ja da ri guz.ove spasavaju jer ti ne znas ko puca i zasto,a uzivam i ja u zivotu nista manje nego ti, al sam svjestan stvari i ne guram glavu u pijesak..uostalom to sto ti pricas nije nikakva pamet ni velicina, to je podanistvo i debilizam...al nejsedenimen99 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:37Šta da ti kažem, ja sam se savršeno uklopio u taj sistem, sa svojim ignorisanjem svega što upućuje ili na politiku ili na nacionalizam. Moj je život porodica, roštilj, cuga, droga, intenet, utakmice, posebno kladionica i ostale blagodati ove planete. Politika i nacionalizam je za debile koji ne znaju uživati u životuNapoleon1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:27
Koga god ne zanima politika i nacionalizam u drzavi gdje je svaka pora drustva i djelovanja napravljena na tome ...onda nek se slobodno odseli jer ovdje nema mjesta za njega...pa nek tamo negdje prosipa da smo gladni na sva tri jezika
Vratimo se sportu, zasto mislis da je savo bolji od ijednog trenera iz nase lige?
Mislim da je bolji na osnovu njegove igračke karijere. Neki dan je Mourinho objašnjavao zašto je Xavi Alonso dobar trener. To je zato što je stasao i okruženju kakvom jeste i bio je treniran od strane velikih trenera. Da se vratimo Savi, savo je imao bolju karijeru i od Dudića i od Musemića... serete po forumu kako je Kodro trnere starog kova, pa ja pitam kakvog je kova onda Musemić, on je moderni ovaj Red Bull trener kao Marsch ili Nagelsman jel to?
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Ma ja bolan otima se evropa za Savu..daj covjeve pa vodio bi alo nista Mladost GAT..jos pored svega toga ceto..sta ako je bio igrac? Bio je i Henry, Nevile, peti deseti pa sta su napravili?denimen99 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:47Kao prvo, da ti se zahvalim što si mi guzove spasio od neprijatelja. A kada mi politika ponoovo pokuca na vrata prvi će gine onaj koji pokuca, vjerovatno neki lik koji regrutuje za ovu ili onu stranu, njega mi je najviše žao.Napoleon1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:39Politaka i nacionalizam ce ti doc na vrata dok ti uzivas u zivotu i onda ces zvat ovakve kao sro sam ja da ri guz.ove spasavaju jer ti ne znas ko puca i zasto,a uzivam i ja u zivotu nista manje nego ti, al sam svjestan stvari i ne guram glavu u pijesak..uostalom to sto ti pricas nije nikakva pamet ni velicina, to je podanistvo i debilizam...al nejsedenimen99 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:37
Šta da ti kažem, ja sam se savršeno uklopio u taj sistem, sa svojim ignorisanjem svega što upućuje ili na politiku ili na nacionalizam. Moj je život porodica, roštilj, cuga, droga, intenet, utakmice, posebno kladionica i ostale blagodati ove planete. Politika i nacionalizam je za debile koji ne znaju uživati u životu
Mislim da je bolji na osnovu njegove igračke karijere. Neki dan je Mourinho objašnjavao zašto je Xavi Alonso dobar trener. To je zato što je stasao i okruženju kakvom jeste i bio je treniran od strane velikih trenera. Da se vratimo Savi, savo je imao bolju karijeru i od Dudića i od Musemića... serete po forumu kako je Kodro trnere starog kova, pa ja pitam kakvog je kova onda Musemić, on je moderni ovaj Red Bull trener kao Marsch ili Nagelsman jel to?
Ja sam bio protiv kodre i u prvom mandatu a kamol sad isto ko sto mislim da su i mesha i pape i svi ostali levatine. Isto ko sto sam protiv barbareza jer znam da veze nema..al ako bi vec biro uzeo bi njega prije save jer nema potrebe da elboriram sto i kako
Ako vec nemas rijesenje ako je reda radi zar nije bolje dat nekom nasem treneu pa eto ionako nema ocekivanja ako sta uspije dobro i jes, mozes samo na dobitku bit.
Al jok..dovodis cetu da se upotpuni kolo sa svim pozicijama da uci znaat na reprezntaciji..NESTVARNO NAYEBEM IM SE MAJKE SVIMA KOJI SU UOPSTE DOSLI IDEJU ZA OVO PA TAMAN GA I NE IZABRALI
Ovo sa Savom je već uvreda. Četuljaš koji nije ništa bolji od Mehe, nije nikakav upgrade. Znači dovodi se čovjek koji će da sjebe i baraž. To se ne smije prepustiti slučaju.
U baražu ionako nemamo šanse. Sve ostale ekipe koje će tamo biti su bolje od nas.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ibisevic, pocetak trenerske karijere.
- Pensioner26
- Kontakt:
Daj nam Savu, bolje nismo ni zaslužili. Sve dok šutimo nek nas kar.aju.
-
- Kontakt:
Srbija nema opozicju nego konkurenciju...to sto je neko mrzio slobu nije radio jer mu je smeto slobin rat nego jer je mislio da bi on bolje rat vodioKajzer10 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:14Ovaj je ima pozamasnu i visedecenijsku politicku karijeru i to kao okorjeli protivnik Milosevica, kao otvoreni simpatizer i clan opozicionih partija u vrijeme kad se za to gubila glava. Nije jedan idiotski intervju vrijedan bas te usporedbe.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:59E cuj politika ga ne zanimaLiku hvali Slobu Milosevica dan te yebo. Kao da neo-nacista ode voditi repku Izraela, ili Putinovac reprezentaciju Ukrajine.
Ali je lik taraba kao trener.
E ovako, ne volim biti vulgaran, ali sada **** mater savezu i svakom igraču koji se odazove.
Yebo te, sad nam poceli davati i legende komsija... Nije nam dosta Rukfasa i slicnih, pa sad i ovi poceli. BHF i ovi nasi starosjedioci od igraca pick.urine najvece. Nece rijeci da kazu na ove sve cirkuse
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa i nismo. Iznenadili bi se neki koliko ljudi razmislja kao ovaj Denimen i slicni. Zato, nek pisaju po nama kad vec trazimo.Pensioner26 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:12Daj nam Savu, bolje nismo ni zaslužili. Sve dok šutimo nek nas kar.aju.
1921
Nadam se da je istina za Savu Miloševića. Moderan trener, napadački fudbal, sa njim nema zajebancije. U Partizanu i danas žale za njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.