Toliko je Srpkinja, da je njen otac licno rekao da ce plivati samo za jednu jedinu domovinuSuvorov je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:42Tek im to ne ide.siroki1991 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:31Da se odreknemo svoje povijesti?? Ta izjava sve govori o tebi, ne o nama. Mi se ne odricemo tako lako nasih djedova kao vi... Kao da nisi cuo za narodne izreke: "Prodali vjeru za veceru" ili "Do podne Ilija - od podne Alija"...AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:42dok se ne odreknete herceg bosne i stvari iz proslosti, za nas cete biti listica.za plave kone i njihove provokacije i komplekse je totalno beskorisno pisati ista. jel to plavo ne moze valjat
Vise ste se pogubili u povijesti vise tko ste i sto ste. Takva kriza identiteta do sad nigdje nije zabiljezena. Zalosno vas je gledati sta ste sve pomjesali u "bosanski lonac" da izmislite novu naciju. Pasu vam i nasi kraljevi Tvtko, Stjepan, Katarina, ali opet vam pasu i Sulejman koji im je kidao glave i Murat koga je sam Tvrtko nazivao Sotonom... Pasao vam je, dok je bio na vlasti Ante Pavelic, kada ste bili "hrvatsko cvijece" i kada ste ratovali za njega pod zastavom Handzar divizije, pasao vam i Tito koji vam je i dao naziv Muslimani. Pa ste se 93.sjetili i u podrumu hotela dogovorili da postanete Bosnjaci - po starom hrvatskom prezimenu - dobar naziv. Znaci samo u zadnjih 100 godina promjenili ste 3-4 nacije - rekao bi zlonamjeran suncokreti.
Potpisali ste dejton sa 3 predsjednika pa iskoristavate brojnost i varate nas na izborima...
Ali mi vas opet volimo i postujemo jer je dobar dio vas potekao od nas ali isto tako znamo tko smo ne damo na sebe...
Sportski vam pozdrav, povijest vam ne ide, pokusajte sa sportom!
Najveci uspjesi bh sporta: medalje Srpkinje Lane u plivanju i grupna faza Hrvatskog športskog kluba Zrinjski.

Vi cete sve zivo izvrnuti kako vama godi i samo to govoriti