Ko ode odmah sutra neka nam preceslja cijene malo

Moderator/ica: GracanicaAA
Isto tako kaže ode u neki od kafića koji je 12. igrač popit kafu i kupit kartu.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:24Prijedlog upravi!!!
Da se karte prodaju samo u fanshopu, a ne više po kafićima, kada puštamo ranije karte u prodaju i naravno na dan utakmice, dal u fanshopu ili onako po starom.Razlog zašto samo u fanshopu je taj zato što svako onda MORA doći u fanshop, a prilikom toga svakome nešto zapadne za oko neki artikal i na taj način vjerovatnoća je veća za kupovinom i povećanje prometa samog fanshopa.Čovjek kaže sebi kad sam već tu malo da pogledam i usput da kupim nešto.
Smiješno.Bandit88 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:38Isto tako kaže ode u neki od kafića koji je 12. igrač popit kafu i kupit kartu.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:24Prijedlog upravi!!!
Da se karte prodaju samo u fanshopu, a ne više po kafićima, kada puštamo ranije karte u prodaju i naravno na dan utakmice, dal u fanshopu ili onako po starom.Razlog zašto samo u fanshopu je taj zato što svako onda MORA doći u fanshop, a prilikom toga svakome nešto zapadne za oko neki artikal i na taj način vjerovatnoća je veća za kupovinom i povećanje prometa samog fanshopa.Čovjek kaže sebi kad sam već tu malo da pogledam i usput da kupim nešto.
Dres 75KM
Fan shop pripada Macronu, i prvo oni moraju biti saglasni da se prodaju karte, što vjerujem nije problem, ali ne bi ja ukinuo prodaju u kafićima.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:43Smiješno.Bandit88 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:38Isto tako kaže ode u neki od kafića koji je 12. igrač popit kafu i kupit kartu.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:24Prijedlog upravi!!!
Dres 75KM
Bavim se trgovinom i prodajom odjece to mi je osnovni biznis i znam sta znaci kad ljudi onako dodzu pa se zakace i kupe a i nisu oupste imali u planu, drug moj to ti je najbolji prijedlog koji je neko predlozio unazad nekoliko mjeseci pa i godinu haah.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:24Prijedlog upravi!!!
60KM macron dres za članove
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 7 gostiju.