Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samoposmatram
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la samoposmatram » 22 sep 2023, 19:13

Pozitivna stvar osim sto je nas srbin je, da ce Dzeko I Pjanic zbog mamurluka presjedati utakmice, jer nece moci pratiti Savin tempo.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 sep 2023, 19:26

gruezi je napisao/la:
22 sep 2023, 18:11
Dobro smo mi I normalni kad nam ovakvi kao sinan upravljaju javnim mjenjem.. srami se balijetino raspala lojava..keru dupeuvlakacki..
On je još dobar, da mu vidiš brata kad počne pisat o politici. :puke:

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 22 sep 2023, 19:27

mozda nam bas treba prirodni Srbin kao Savo da uvede red u reprezentaciju
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 22 sep 2023, 19:38

Amaw selektor Đzurbuzovic i Memic pomocni treneri :opaopa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 sep 2023, 19:39

Sad kad se pocne Savi j3bavat od-do i tjerat iz repke krece attack iz Genocidne Tvorevine kako smo mrzioci srba, kako zbog nas oni se zele odvojiti od BiH, a kad tjeramo Mesu, Mehu, onda je ok, tajac, bolikurac.

U biti, dobili smo sad samo nove podjele, narusavanje atmosfere, a Dzeko ce kao i uvijek tu biti da pruzi topli zagrljaj i hvalospjeve selektoru. A mi cemo kukati i nista ne uraditi. A godine ce prolaziti i dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2023, 19:52

Mislim da Savo nije maliciozan ni po Srbe ni po Bosnjake. Nisam upratio jel imao neke incidente?

Znam da ima onaj snimak kada se svadjao sa Vucicem.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 22 sep 2023, 20:48

Ne ulazeci u njegove ljudske kvalitete evi sta Zvezdas i Grobar kazu o Savi kao treneru
slika

slika
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 22 sep 2023, 20:57

Beduin je napisao/la:
22 sep 2023, 19:39
Sad kad se pocne Savi j3bavat od-do i tjerat iz repke krece attack iz Genocidne Tvorevine kako smo mrzioci srba, kako zbog nas oni se zele odvojiti od BiH, a kad tjeramo Mesu, Mehu, onda je ok, tajac, bolikurac.

U biti, dobili smo sad samo nove podjele, narusavanje atmosfere, a Dzeko ce kao i uvijek tu biti da pruzi topli zagrljaj i hvalospjeve selektoru. A mi cemo kukati i nista ne uraditi. A godine ce prolaziti i dalje.
Kao prvi kad ih vec ne zanima ni drzava ni repka sta se petljaju onda i komentarisu

Kao drugo, ne mrzim ni srbe ni hrvate nit ikoga...ali neprijatelje ove zemlje pa makar oni bili i potajni, mogu poslat samo u pm, mrznja, hejt, otvoreno neprijateljsvo, poziv na nasilje, mudzahedin, turcin,alijin fanatik...dajem im na slobodu, sta god izaberu od navednog JESMO! Pa nastavite mrziti i provocirati :bih:

Dokle vise da ti neko prijeti i zayebava te a ti ne smijes ni slova rec

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 22 sep 2023, 21:00

Neka je na sramotu igracima ako ga prihvate za trenera, ako se ne pobune, takodjer na sramotu neka bude i svakome ko ode pogledati utakmicu ako ovaj cetalj bude selektor Bosne i Hercegovine.
Ako Fanaticosi ostanu nijemi na ovo, a dizali su k.itu na razne stvari ranije, onda nek se ugase automatski.
Nije problem Dusan Bajevic (ako vec mora biti srbin) i takvi kao on, ali bas cetalj da nas vodi, sramota!!!
Komotno neka daju i Karadzicu iz Haaga nek vodi i repku i drzavu i sve, sram nas bilo sta smo sve dozvoli nakon rata i nikad da stane, tonemo sve dublje i dublje. Jadni smo!

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 23 sep 2023, 00:31

Zao mi je Mehe, nisam se nadao bas takvom brzom otkazu, ali ispao je malo naivan sto je uopste se upustao na takav nejasan ugovor, a o savezu da ne pricam. Po mom nekom misljenju bi najbolje bilo da strucni stab privede kraju kvalifikacije najbolje sto moze, pa tek onda da se trazi novi selektor jer se baraz igra u Martu. Izmedju zadnje utakmice i baraza je 3 i kusur mjeseci, dakle dovoljno dug period da se hladne glave izabere kvalitetan trener. Izgleda da je se vici konacno ispunila zelja da bar jednog od dva vlaska kupusara dovede, s tim da je Krstajic daleko uspijesniji i iskusniji od Milosevica. Sta je taj Milosevic radio dvije godine bez trenerskog posla? Isto kao i Kodro: gledao utakmice na TV-u, mozda i kao simpatizer na stadionima. Dakle, da je ista vise valjao bio bi zaposljen ili imao bar bolji CV. Ovako ispada bolje da Kodru nisu smjenjivali jer su obojica u nekom egalu. Vaha? Nikad taj nece preuzeti repku, taj je jedino jak na rijecima kad je BiH u pitanju, a kad pusti suzu za njom onda samo zbog tog jer je opet pao na kladari. Pa bolan, tog istog Vahu smo tukli dva puta sa B ekipama, halooo!? Sta bi to on uradio drugacije za ovo dva mjeseca od Hadzibegica i Kodre? Samo bi se bezze posvadjao sa Dzekom i Pjanicem, a da im pri tom NISTA ne moze da uradi, jer vrlo dobro zna da bez njih ne moze i to ne zbog igrackih i iskusnih razloga, nego zato sto bi mu narod yebao sve pod spisku! On bi po tom opet okrenuo onu svoju plocu "ako vam ne pase, smjenite me", i ne bi time dobili NISTA! Ovako, pusti pricu, daj loptu nek se igraci igraju, hlyeba i igara bajo moj...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 23 sep 2023, 01:56

Prodate karte za Portugal,i onda ide Milosevic.
Po meni greska,al to je bilo i ocekivati jer je davno smisljeno.
Ovaj po meni ne dolazi u obzir,mrzis BiH i ti bi da budes selektor.
Igraci ako vole drzavu nece se odazvati na poziv,ako bude on izabran.
Mozete li zamisliti nekog Bosnjaka,bilo kojeg na selektorskoj poziciji Srbije?
Nema sanse,

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 23 sep 2023, 05:06

Koliko Bošnjo može srat pa lizat, to je strašno. Tako je i Petev dočekan na nož i bespotrebno se napravio veći pritisak i negativna atmosfera pa se onda plakalo za njim. Čak i kvazi stručnjaci kao stručni komentatori u toku i poslije utakmica se takmičili na BHT-u ko će više poniziti čovjeka jer je to bilo popularno kod raje. Često se igralo i riječima tako da čovjek kojem je bugarski maternji nije mogao precizno ni razumjeti ironična pitanja.

Kodro je pokazao da je beznadežan slučaj i da ima 0 posto šansi u baražu da nešto napravi. Ne govorim zbog prosutih bodova protiv Islanda nego zbog toga kako smo stajali na terenu u ove dvije utakmice. Ovaj će svakako letjeti ako se ne napravi rezultat u baražu kao što bi letio i Kodro a bolje je da se na vrijeme uradi promjena nego par dana pred baraž. Hajde da vidimo šta on može pa će sigurno biti napljuvan nakon loših rezultata i on i Vico tako jako da će vjerovatno ići reorganizacija saveza iz temelja. Šteta je da se tek tako dignu ruke od prvenstva kad već imamo taj baraž a moje mišljenje je da bi ostanak Kodre značio upravo to. Ako već Vahid ne želi, ne vidim ko je realna opcija tog kalibra da nas preuzme u ovom kratkom roku. Vjerujem da će ovaj barem znati poredati igrače na prirodne pozicije i neće izmišljati toplu vodu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 sep 2023, 05:14

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... rcegovine/
Savo je vec trener samo mi to jos ne znamo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 23 sep 2023, 08:06

Hoštapleri iz saveza su poslije otkaza Petevu, prvo javnosti zamazali oči sa Vahom, pa doveli Faruka.
Poslije Faruka , opet spominjali Vahu , pa doveli Mehu.
Sad opet Vaha nikad bliže poziciji selektora , pa će nam dovesti Savu.
Sve u svemu, kratki rezime je , kad tjeraju ‘naše”, nek malo tjeraju i “njihove “!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 23 sep 2023, 09:42

Repka se rastače na proste faktore a nitko od fudbalera ni mukajat. Sramota da nitko ne reaguje, kao da im karijere zavise od repke. Mislio sam da ovaj Džeko ima neko mudo, ali ćorak.
Da su pametni igrači, da večina njih bojkotuje okupljanje i Savez. Glupe bošnje.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 23 sep 2023, 10:04

Savo Milosevic je jedan od gotivnijih likova iz tog nekog srpskog korpusa.
Znam da je i dosta pomagao neke nase ljude u RS.
Ali jedna stvar mi je ostala upecatljiva po pitanju njega.
To ovdije mnogi neznaju niti se toga sjecaju.
On je obzirom da je rodjen u Bijeljini imao tu neku mogucnost da igra za BiH.
Sjecam se njegovog intervjua,moguce u avazovom sportu ili tako nesto.
Kada je bionpitan da li je bilo poziva i kogucnosti da igra za nasu reprezentaciju,on je rekao da iako je rodjen u Bosni,on tu drzavu nije nikada smatrao svojom.
I njegovo srce nije moglo igrati za bilo koga osim za Jugoslaviju tj SCG.
Koliko god to bilo i posteno i cudno. Iako ga stvarno gotivim jer je nako ne klasican srbin,nije nacionalista. Nekako mi je to oduvijek ostalo negdije u glavi ,da srce nije osjecalo BiH.
Mada kakvih danas ima Bosnjaka,Savo je patriota za njih.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 23 sep 2023, 10:32

nemam nista protiv save, da je barem dosao umjesto kodre prije mjesec dana da se ne pravi ovja cirkus

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 sep 2023, 11:34

Došle su informacije da će skoro sigurno selekciju preuzeti Savo Milošević, ali još jedan Srbin je u konkrenciji za to mesto. To je Sergej Barbarez.
Srbijadanas

Kakvi bolesnici yebote grob :rol:
naprijed rejal

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 sep 2023, 11:38

Sveti je napisao/la:
23 sep 2023, 11:34
Došle su informacije da će skoro sigurno selekciju preuzeti Savo Milošević, ali još jedan Srbin je u konkrenciji za to mesto. To je Sergej Barbarez.
Srbijadanas

Kakvi bolesnici yebote grob :rol:
Svi smo mi Srbi, sta je tu cudno? :kafa:

P.S. kako sigurno preuzima, a ima konkurenciju?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 23 sep 2023, 11:42

Svi srpski igraci u reprezentaciji BiH ce se zajedno slikati prije pocetka utakmice i na njihovim dresovima ce biti zastava RSa, to je jedna novina od sljedeceg okupljanja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava, torbica i 20 gostiju.