Mislim da si previse pustio, ispisalo se 20 stranica i onda opemenuo. Bez da me pogresno shvatis, trebao si ranije ovo prekinuti i odraditi svoj dio posla.admin je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:39Da ne brisem sada unazad, bilo Kakva dalja diskusija naslonjena na politiku i nacionalizam, ratne price, spominjanje ustasa, cetnika, balija isl, rasprave ko je srbin, ko hrvat, ko bosnjak…. Donijece udaljavanje s foruma.
Tema je premijer liga, pricajte o fudbalu a ne o istoriji, nacijama, politickim opredjeljenjima…
U glavama ljudi nema napredka, dio se zalaze za BiH, a vrijedjaju druge da su kamenjari, da zive sa zmijama itd, kao da to nije BiH?! Drugi hoce para-drzavu, vrijedjaju druge, pricaju o amebama i nastanku svijetu sa njima, a zive od pomoci druga dva naroda, jer iako imaju 49% prostora, ekonomska moc im je na 15%. Ovi treci u svom filmu, misle da su zapad, a odnose se prema ostalima kao da je srednji vijek. Svi bi sve, a od do svako svakome, kolektivna katastrofa.
Napustam diskusije radi polumozgova, a i iskreno radi tebe koji pustia ovo, ne znam zasto ne radis svoj dio posla. Nazalost, vjerujem da mnogi radi stvari koje im se u zivotu desevaju, "reslikane sa foruma u svakodnevnicu", a sa stvarnim problemima i napustaju drzavu. Svi skupa smo jedan veliki odron.
I ovo ces vjerovatno na kraju obrisati ili me suspendovati, a mogao si sprijeciti mnoge stvari prije 20 i kusur stranica.
Pozdrav svakome normalnom.