Objektivnost at his finest.
Ako neko pise protiv Gigovica, onda sam to ja. On je eto kriv sto Makedonac ne zna postici gol s jednog metra, stative i sto sa 16 metara igraci ne znaju sutirati po golu.
Uvijek neko drugi kriv, teren, sudija, blabla.
Ne gledam drugo poluvrijeme, ali sam gledajuci prvo i uporedo citajuci forum zakljucio da navijace Sarajeva definitivno trese malo jaci oblik paranoje kada je sudjenje u pitanju.Neutral je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:33Jao mitova na ovoj stranici
Ako neko pise protiv Gigovica, onda sam to ja. On je eto kriv sto Makedonac ne zna postici gol s jednog metra, stative i sto sa 16 metara igraci ne znaju sutirati po golu.
Ni mi ne znamoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:34Sto ste ikako dovodili onog golmana iz Sibenika kad ovaj mali vazda brani? Ne vjerujem da je losiji.
Tanka je linija od euforije do psovki
Ma smijurija.Kajzer10 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:36Ne gledam drugo poluvrijeme, ali sam gledajuci prvo i uporedo citajuci forum zakljucio da navijace Sarajeva definitivno trese malo jaci oblik paranoje kada je sudjenje u pitanju.Neutral je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:33Jao mitova na ovoj stranici
Yebi ti mene ako znam.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:34Sto ste ikako dovodili onog golmana iz Sibenika kad ovaj mali vazda brani? Ne vjerujem da je losiji.
Samo to.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hamagara, NazorUso, rishovski, supervizor i 29 gostiju.