Nesto te slogira il te goskara
Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovaj pdf sarajeva je ravan istoku Koseva. Yebavanje svega zivog i mrtvog. Nigdje 3 rijeci smislene o utakmici.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Penzic. Ubogi starac. Spor ,lijen beskoristan. Posvecen jedino lokanju i zderanju po Vojkovicima.Direktorcic je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:53Jedno pitanje za pitare,mozda sam propustio. Sto je Vrancic klupiran?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Atmosfera na stadionu uzavrela ko da su se jarun i zmaj iz makarske sastali veceras 

-
- Kontakt:
Koliko je Siroki dobar s ozbirom na ulozeno toliko je Sarajevo lose s obzirom na ulozeno.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Jel se ovo javlja pomozi.ba? Ah Sarajevo usrecis i ovakve degene
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ovi H klubovi, Široki, Posušje, pa čak i Gabela, iako su njima najmanje šanse, ako budu njihovi lokalni privrednici pumpali pare bi za 2-3 godine dobrog rada mogli se tući za Europu bez problema.
Široki je neka konstanta od osnivanja lige, ali sad ovim pravilom stranaca bi dosta mogli uznapredovati.
Posušje isto tako, to dokazuju dosadašnje partije, gdje su ruku na srce nezasluženo gubili bodove.
Gabela bi po meni trebala još pure jesti, ali dobrim prilivom od lokalaca bi se i oni mogli lagano izdignuti iz lige.
Široki je neka konstanta od osnivanja lige, ali sad ovim pravilom stranaca bi dosta mogli uznapredovati.
Posušje isto tako, to dokazuju dosadašnje partije, gdje su ruku na srce nezasluženo gubili bodove.
Gabela bi po meni trebala još pure jesti, ali dobrim prilivom od lokalaca bi se i oni mogli lagano izdignuti iz lige.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- feniksptica
- Kontakt:
De nek se malo vesele. Valja njima opet za vikend izgubit.SedrenikHz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:56Jel se ovo javlja pomozi.ba? Ah Sarajevo usrecis i ovakve degene
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I onaj Catakovic je taraba, ne znam sto im dobija onaj broj minuta
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- tutankamon1905
- Kontakt:
pojedinci, al svejedno..ovo je gadljivo citat.
Od pomrlih, do djece, preko allaha, do golmana bogovih. Al to su psihicki poremeceni likovi..Najglasniji su i najuocljiviji
- skullcrusher
- Kontakt:
Haj da smo izgubili jer smo losiji bili jer su nas zgazili... protiv zrinjskog srce me opalilo 192828x kad je vrate ovom malom, ROGIC MORA DOBITI SANSU MAKAR MU OBJE NOGE POLOMILI I TAKAV MORAO BRANIT. Renana izvest je samoubistvo kad ganjas pobjedu.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Mirvic za ovu utakmicu nije htio pocastiti sudije da vidi na cemu je, tako ni smrde nisu mogli do bod/ova
Bravo momak.nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:56Koliko je Siroki dobar s ozbirom na ulozeno toliko je Sarajevo lose s obzirom na ulozeno.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pojedinci ali ce ti strumf generalizovat kao da im svi psujemo. Kod njih sreca nema pojedinaca koji mrtve psuju igracimatutankamon1905 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:58pojedinci, al svejedno..ovo je gadljivo citat.
Od pomrlih, do djece, preko allaha, do golmana bogovih. Al to su psihicki poremeceni likovi..Najglasniji su i najuocljiviji

-
- Kontakt:
Kone nase drage, nista se ne brinite, pobjedicemo mi Siroki na Grbavici, syebace njih Vico sa nekim sudijom, mora Borac biti prvi na tabeli
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Gigara je milioner, njega je malo teze pocastiti. Samo Vico zna recept.
1921
Nista, cekamo iducu tekmu kona za radost, ovdje mrka kapa. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Puno ima djece u pubertetu pa ih i razumijem, ali psovanje pogotovo roditelja, djece , umrlih je stvarno ruzno za cuti , **** tekmu sta sve je fudbal , mi bolji oni iz nase pogreske go zabili i sta ces.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:58pojedinci, al svejedno..ovo je gadljivo citat.
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, svrakino1921 i 24 gosta.