I još nesto, koliko samo nas ovakvi tereni guše to se tek sad vidi, ocekujem i u Doboju protiv sloge i protiv zvijezde u gostima nesto slično ukoliko tereni budu ovakviUinatsvima je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:57X najrealniji, ne znam koja po redu greska sahinovica i do kad će se ovo trpiti, trkački smo dobri bili, nekoliko neiskorištenih prilika s kojim smo trebali rijesiti sve, sve u svemu zadovoljan iako smo izgubili, a sto se tiče avrama da je dobar igrač jeste ali će ga zajebancija skupo koštati, već sljedeću utakmicu ocekujem da presjedi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NO FEAR
Eh tako se titula gubibordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:58Realno je trebao je biti bar bod al et...
Mi imali 3-4 šanse nismo zabili oni 2 jednu zabili i to ti je to.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
+1jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:58Smislena tekma. Nema šta. Nekoliko igrača je imalo los dan i to je sve. Takticki i fizički top. Moglo je bit 2:0 najnormalnije i ne bi bilo nezasluženo. 2 stative , 100% šansa za Avramovskog, Jbga, pogrešan pas Hasica nekoliko puta i dobiješ go iz greške i sad treba zamjerat. Da je naše ušlo i da Sahinovic nije dodao loptu na instrukciju da se ne nabija to bi bilo to, pričali bi o genijalnosti.
Porazi su sastavni dio, ove godine uigrat i vrebat ako se ukaze kakva šansa a sliejdece je naša s ovim tempom i pristupom.
Molim vas evo Ko stariji ciko s bradom nemojte psovat našim igračima. Neko je njih postavio doveo stavio i nemojte.
Molim admina da obrise psovke Allaha boga i slično.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Gori je Avramovski od golmana, ali eto, najlakše je po ovim između stativa 

Džabe nam da Mbappe i Arabidze igraju u napadu kad moraš strepit čim ti protivnik priđe golu.Daj Rogića i ne vadi ga taman polomio obje ruke.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 22 sep 2023, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bravo, sve si rekao. Biće ovo dobro.miky_hz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:58Šteta nismo zasluzili izgubit ovo al nikako,nazalost mi naše poklone nismo znali iskoristiti oni naš jedan jesu.
Samo mi nije jasno što se nije krenuo vracati na gol kad je pogodio igraca nego ostao na 16 metara da ga ovaj lobuje,imao je vremena nazad da krene time bi sigurno natjerao i ovoga da krene naprijed na gol da ne puca odma.
Iz igre nam nisu nista napravili,eto taman kad zategneš odbranu desi ti se ovo.
Nije ovo nista losija utakmica sa naše strane bila nego ona protiv Zrinjskog,cak smo danas imali više cistih sansi.
Nemam sta zamjeriti momcima,zbog jedne individualne greške se nema sta cijela ekipa kritikovati,koja je po meni ovdje sasvim dobro igrala,dovoljno tvrdo nazad,sa dovoljno šansi naprijed ali to je fudbal.
Samo naprijed momci u dobrom ovo smijeru ide![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Hajd ne prd*i mnogo, sutra sahinovic na -50 000 $
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nema veze, nismo srece imali. Nije ovo toliko lose bilo skupo smo platili gresku. Idemo dalje dobiti zvijezdu i derbi. Poslije zrinjskog svi dobri sad niko ne valja ohanite malo. Siroki nista nije vele napravio imali vise srece nego pameti.
Bravo!jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:58Smislena tekma. Nema šta. Nekoliko igrača je imalo los dan i to je sve. Takticki i fizički top. Moglo je bit 2:0 najnormalnije i ne bi bilo nezasluženo. 2 stative , 100% šansa za Avramovskog, Jbga, pogrešan pas Hasica nekoliko puta i dobiješ go iz greške i sad treba zamjerat. Da je naše ušlo i da Sahinovic nije dodao loptu na instrukciju da se ne nabija to bi bilo to, pričali bi o genijalnosti.
Porazi su sastavni dio, ove godine uigrat i vrebat ako se ukaze kakva šansa a sliejdece je naša s ovim tempom i pristupom.
Molim vas evo Ko stariji ciko s bradom nemojte psovat našim igračima. Neko je njih postavio doveo stavio i nemojte.
Molim admina da obrise psovke Allaha boga i slično.
Avramovski od Slobode prosle polusezone nije odigrao dobru tekmu
Šteta, odlična postavka igre Rožmana i jedna sitnica presudi u njihovu korist.
Puna podrška, idemo dalje već sutra se treba okrenuti narednoj utakmici.
Da smo bili prisebniji u napadu, lahko smo ovo mogli riješiti sa 2-3 gola razlike. S obzirom kakav je teren bio ovo je dobro izgledalo.
Puna podrška, idemo dalje već sutra se treba okrenuti narednoj utakmici.
Da smo bili prisebniji u napadu, lahko smo ovo mogli riješiti sa 2-3 gola razlike. S obzirom kakav je teren bio ovo je dobro izgledalo.
Kakav amater od golmana, je li dosta vise ovog guranja na silu…
Julardzija najgori na terenu i odigra cijelu utakmicu a na klupi imas Vrancica, Buljubasica, Zeljkovica…
Avramovskom istice ugovor na polusezoni i ne treba ga produziti.
Julardzija najgori na terenu i odigra cijelu utakmicu a na klupi imas Vrancica, Buljubasica, Zeljkovica…
Avramovskom istice ugovor na polusezoni i ne treba ga produziti.
Hahahaahhahahahha
Pa ljudi jesmo izgubili, jest Sahinovic pogrijesio, jest i meni krivo, jest **** i ovaj i onaj ali kod nas nema sredine, ili niko pojma nema ili su kroos i benzema svi..
Saha ce biti klupiran ali nema potrebe da se toliko psuje, pa volio bi i on da smo danas 9 0 dobili yebem li ga...
U zadnje 3 utakmice sahi se lopta vratila barem 750 puta, samo je pitanje vremena kad ce pogrijesiti.
Stvarno ne branim nikoga ali nema potrebe za ovakvim psovanjem nego pravac kosevo naredna sedmica I samo sabura, tek na proljece cemo proigrati.
Pa ljudi jesmo izgubili, jest Sahinovic pogrijesio, jest i meni krivo, jest **** i ovaj i onaj ali kod nas nema sredine, ili niko pojma nema ili su kroos i benzema svi..
Saha ce biti klupiran ali nema potrebe da se toliko psuje, pa volio bi i on da smo danas 9 0 dobili yebem li ga...
U zadnje 3 utakmice sahi se lopta vratila barem 750 puta, samo je pitanje vremena kad ce pogrijesiti.
Stvarno ne branim nikoga ali nema potrebe za ovakvim psovanjem nego pravac kosevo naredna sedmica I samo sabura, tek na proljece cemo proigrati.
NEMA NAZAD
Sahinaga prepolovi posjetu u iducoj, Xavi nas sa 99 passingom! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Haha za razliku od tebe nemam naviku da koristim uvrede kao ti što ti je očigledno u dnk pored toksičnosti, naravno. Valjda malo ima i kućnog vaspitanja pa da znaš da nije lijepo nazivati ljude pogrdnim imenima pogotovo jer ćeš ih idući vikend hvalitijoker90 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:59Pa onda ne trosi morena i ne kaci mi se na postove sa tom svojom lezbo terminologijom.

- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Biće ovo dobro. Ne trebamo pljuvati po momcima, tako je kako je. Podrška svima! Vrijeme je i da Rogić pokaže šta zna...
SARAJEVO SIAMO NOI
Naš velemajstor nije iskoristio šansu koja se NE SMIJE KIKSATI.
Oni svoj poklon od strane našeg linijskog golaman suniskoristili i to je to.
Šteta, svaki bod je bitan, a ovo dijete nike golman za duže staze i nadam se da će doći te promjene koju svi čekamo. Vakat je Rožamane, vakat!!!!
Svima u ligi je jasno da imamo NAJGOREG golžana Pa on u svom petercu nije gospodar, vazda na liniji, protiv lažnih na Koševu vazda krene pa se vraća na liniju. Dosta je dječače, dosta!!!
Oni svoj poklon od strane našeg linijskog golaman suniskoristili i to je to.
Šteta, svaki bod je bitan, a ovo dijete nike golman za duže staze i nadam se da će doći te promjene koju svi čekamo. Vakat je Rožamane, vakat!!!!
Svima u ligi je jasno da imamo NAJGOREG golžana Pa on u svom petercu nije gospodar, vazda na liniji, protiv lažnih na Koševu vazda krene pa se vraća na liniju. Dosta je dječače, dosta!!!
-
- Kontakt:
Ma ima ova ekipa još rada, novi trener novih 3-4 igraca koji su tu 15 dana. Puno kola do kraja, nema tu sta sad plakat se, imamo dvije kuci zvijezda, zeljo, kup dobit to podici se do gostovanja Borcu.ledesma je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:59Eh tako se titula gubibordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:58Realno je trebao je biti bar bod al et...
Mi imali 3-4 šanse nismo zabili oni 2 jednu zabili i to ti je to.
Ali onaj kreten od sudije, mater **** svoju, deset puta je svirao neki bezvezni faul na sredini terena dok su oni u defanzivi, i prebaci im cijeli tim na nasu polovinu.
Na onakvom terenu bez toga vrlo tesko je napraviti brzu tranziciju iz defanzive u napad, majmun odradi posao, laik kad gleda rekao bi da nije imao velikih gresaka, a ubija te stoka.
Manje vise se znalo da ce ovako biti, ali nije gotovo jos nista, idemo dalje.
Na onakvom terenu bez toga vrlo tesko je napraviti brzu tranziciju iz defanzive u napad, majmun odradi posao, laik kad gleda rekao bi da nije imao velikih gresaka, a ubija te stoka.
Manje vise se znalo da ce ovako biti, ali nije gotovo jos nista, idemo dalje.
Prođi me se zenska glavo, zaradi dnevnicu drugacije.morensa je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:04Haha za razliku od tebe nemam naviku da koristim uvrede kao ti što ti je očigledno u dnk pored toksičnosti, naravno. Valjda malo ima i kućnog vaspitanja pa da znaš da nije lijepo nazivati ljude pogrdnim imenima pogotovo jer ćeš ih idući vikend hvaliti![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Uvijeknapravojstrani, Venom i 71 gost.