U pravilu je to naše neko dijete, tu najmanje boli, Pidro, Dal, Dizdarević ...raduj se Muhamede to su sve išareti dobrog transfera u narednom periodu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nek se raduje debilce malo transferu humanitarnom ko i jarani pidro i dizdarevic, gdje nece dobiti ni minut fudbala jer ima strucnih ljudi koji ce procijeniti o kakvom se uhljupu radi, a ne ko ovdje vjecita suplja "neka ga on je nase dijete nek brani". Zato i jesmo tu gdje jesmo, najgora fudbalska nacija kojoj klempu opali ko god stigneZeko87 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:31Znači od večeras je zvanično Šahinović nasljednik Dala, sljedeća meta za liječenje frustracija. E moji Pitari, hronična potreba da se za sve loše nađe adresa i targetira na 1-2 igrača.
U pravilu je to naše neko dijete, tu najmanje boli, Pidro, Dal, Dizdarević ...raduj se Muhamede to su sve išareti dobrog transfera u narednom periodu.![]()
Ni ja nisam ljut da ti pravo kazem. Imali smo dvije jako dobre sanse preko Avrama i Renana, nismo zabili i na kraju sami sebe pobijedili **** ga.
Nijednom igraču nisam opsovao, ovo poređenje sa Gigovićem je recimo najgora stvar što sam napisao večeras nekom našem igraču. Slažem se itekako da ne treba psovati, pogotovo repertoar koji se koristi ovdje. A nije da nije bilo za psovki, kako Šahinoviću tako i Avramu. A bgm najviše Aničiću poslije one greške, gdje sam morao podebljati dozu antiaritmikaFKSDoGroba je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:17Sansa u tridesetoj sekundi tekme pa onda Renanova sansa na otvaranju drugog poluvremena, ne zabijes i vrati ti se. Godinama je tako sa Listicom uzmu nas na neku foru dole ni oni ne znaju kako, veceras poklon jbg.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:13Faul na ivici šesnaesterca, eventualno crveni Kuprešaku i to je to. Znači, ne možeš reći da nas je klao. E sad što mi imamo svog Gigovića na golu, to je druga priča.feniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:08Jest Giga malo guro. Al zato das gol u prvoj minuti. Odradis kontru u 30 jos jednu. Na pocetku drugog das 3 i nema price dalje.
Masili sto smo mogli i na kraju kad smo vidili da ne mozemo njima mi sebi damo gol
Ne treba psovat nikom a pogotovo ne Rozmanu vidio sam neko mu sestru psuje. Protiv Zrinjskog svrsavanje kako ih je zatvorio, nisu imali suta u okvir gola a veceras psovke. Yebo ga ba pitarluk koji nam je qrac
Je l vi fakat ne shvatate ili glumite neke moraliste na silu? Cuj puna vam usta akademije, lik je od 7 utakmica 3 direktno prodao, i na svakoj tekmi pravi bar 2 kardinalne greske. Sta treba da ga trpimo da nam svaku drugu utakmicu izbije bodove, svaka cast ako cemo tako sta ce nam onda Oliveira i Penaranda? Daj nam onda sve akademce pa cemo ih prodavati, isti mi **** ili igrali Trako, Alisah i Ljukovac ili Anicic, Julardzija i Penaranda kad cemo zbog debila na golu zavrsiti treci ili cetvrti, ako je cilj gurati mlade i prodavati ih da se ne nadamo nikakvoj tituli.nokee je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:35Po svemu smo morali pobjediti veceras, nismo jbg. Samo nastaviti ovako i bice ovo bombona. Zvijezda pa Zeljo fina prilika da se vratimo pobjedama.
Siroki se ko i prosle sezone provlaci pravo i onda kad ih prosere al u kontru.
Dobro je sa psovkama Muhamedu bolidi. Puna vam usta akademije i daj nase igrace i po hiljaditi put ista prica nakon prve greske.
Ne znam brate, ali vec vidim da ce sehinovic, penesranda i jurgaldzija pojesti poparu...holyman je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:10Hahahahah izgleda nije brat link nasoJuricaSpindl je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:07Ja samo cekam analizu Pitara pa da mi ovaj poraz lakse padne
@6785 jesi ziv prijatelju, kome ispisnica ide
Psovati ce se i Mulalicu i Buljubasicu, cekaj prvu gresku kardinalnu.pitara je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:43Je l vi fakat ne shvatate ili glumite neke moraliste na silu? Cuj puna vam usta akademije, lik je od 7 utakmica 3 direktno prodao, i na svakoj tekmi pravi bar 2 kardinalne greske. Sta treba da ga trpimo da nam svaku drugu utakmicu izbije bodove, svaka cast ako cemo tako sta ce nam onda Oliveira i Penaranda? Daj nam onda sve akademce pa cemo ih prodavati, isti mi **** ili igrali Trako, Alisah i Ljukovac ili Anicic, Julardzija i Penaranda kad cemo zbog debila na golu zavrsiti treci ili cetvrti, ako je cilj gurati mlade i prodavati ih da se ne nadamo nikakvoj tituli.nokee je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:35Po svemu smo morali pobjediti veceras, nismo jbg. Samo nastaviti ovako i bice ovo bombona. Zvijezda pa Zeljo fina prilika da se vratimo pobjedama.
Dobro je sa psovkama Muhamedu bolidi. Puna vam usta akademije i daj nase igrace i po hiljaditi put ista prica nakon prve greske.
Je l iko Buljubasicu opsovao ikad ista? Mulalicu?
Momak nije i nikad nece biti solidan golman i zavrseno
Opet pitam a Rene ništa? Kod njega sve bilo bajno-sjajno?JuricaSpindl je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:43Ne znam brate, ali vec vidim da ce sehinovic, penesranda i jurgaldzija pojesti poparu...holyman je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:10Hahahahah izgleda nije brat link nasoJuricaSpindl je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:07Ja samo cekam analizu Pitara pa da mi ovaj poraz lakse padne
@6785 jesi ziv prijatelju, kome ispisnica ide
Ma brate ja sam i onu slinu Dala branio kad su ga napadali bezveze i psovao sam i njemu kad zasluzi.nokee je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:47Psovati ce se i Mulalicu i Buljubasicu, cekaj prvu gresku kardinalnu.pitara je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:43Je l vi fakat ne shvatate ili glumite neke moraliste na silu? Cuj puna vam usta akademije, lik je od 7 utakmica 3 direktno prodao, i na svakoj tekmi pravi bar 2 kardinalne greske. Sta treba da ga trpimo da nam svaku drugu utakmicu izbije bodove, svaka cast ako cemo tako sta ce nam onda Oliveira i Penaranda? Daj nam onda sve akademce pa cemo ih prodavati, isti mi **** ili igrali Trako, Alisah i Ljukovac ili Anicic, Julardzija i Penaranda kad cemo zbog debila na golu zavrsiti treci ili cetvrti, ako je cilj gurati mlade i prodavati ih da se ne nadamo nikakvoj tituli.nokee je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:35Po svemu smo morali pobjediti veceras, nismo jbg. Samo nastaviti ovako i bice ovo bombona. Zvijezda pa Zeljo fina prilika da se vratimo pobjedama.
Je l iko Buljubasicu opsovao ikad ista? Mulalicu?
Momak nije i nikad nece biti solidan golman i zavrseno
Ja sam uvijek bio da se Saha posudi ili eventualno proda jer je bila ponuda na njega sad na ljeto, uz neki fin procenat. Ali nije, ocito da imaju ljudi strucniji od mene i tebe da procjene jel on solidan i ima li potencijala u njemu. A mi mozemo ovdje naglabati do sabaha.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], dlakavijazavac, kogmagie46, miguelramos, mire971, N3R3D, Nantess i 55 gostiju.