FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
65
32%

Ukupno glasova: 205

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 22 sep 2023, 22:31

Znači od večeras je zvanično Šahinović nasljednik Dala, sljedeća meta za liječenje frustracija. E moji Pitari, hronična potreba da se za sve loše nađe adresa i targetira na 1-2 igrača.

U pravilu je to naše neko dijete, tu najmanje boli, Pidro, Dal, Dizdarević ...raduj se Muhamede to su sve išareti dobrog transfera u narednom periodu. :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 sep 2023, 22:32

Realno loš meč obje ekipe, najpravednije bi bilo da je 0:0 al tu je Šaha bio da pogura

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 22 sep 2023, 22:33

Mi cemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji, danas smo sami sebe ppbjedili. Puna podrska Rozmanu i saradnicima i idemo napraviti sampionski niz :bih:

I prestanite seljacine seljacke psovati Sahinovicu.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 sep 2023, 22:34

Zeko87 je napisao/la:
22 sep 2023, 22:31
Znači od večeras je zvanično Šahinović nasljednik Dala, sljedeća meta za liječenje frustracija. E moji Pitari, hronična potreba da se za sve loše nađe adresa i targetira na 1-2 igrača.

U pravilu je to naše neko dijete, tu najmanje boli, Pidro, Dal, Dizdarević ...raduj se Muhamede to su sve išareti dobrog transfera u narednom periodu. :D
Nek se raduje debilce malo transferu humanitarnom ko i jarani pidro i dizdarevic, gdje nece dobiti ni minut fudbala jer ima strucnih ljudi koji ce procijeniti o kakvom se uhljupu radi, a ne ko ovdje vjecita suplja "neka ga on je nase dijete nek brani". Zato i jesmo tu gdje jesmo, najgora fudbalska nacija kojoj klempu opali ko god stigne

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 sep 2023, 22:35

Po svemu smo morali pobjediti veceras, nismo jbg. Samo nastaviti ovako i bice ovo bombona. Zvijezda pa Zeljo fina prilika da se vratimo pobjedama.
Siroki se ko i prosle sezone provlaci pravo i onda kad ih prosere al u kontru.
Dobro je sa psovkama Muhamedu bolidi. Puna vam usta akademije i daj nase igrace i po hiljaditi put ista prica nakon prve greske.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 sep 2023, 22:36

Rogić unutra, Buljubašić isto radi u21 pravila, Julardžija malo na odmor, i nastavit dalje. Bit će ovo dobro, nemojte psovati nema potrebe, Imamo viziju, imamo igru, trener zna kako treba igrati, mora se sačekati neko vrijeme da se slegne sve.

Šaha će biti sklonjen poslije ove greške tu nema dileme. Samo se iskreno nadam da u ovom Rogiću ima šta kvalitetno, inače valja na zimu tražiti Delača ili šta slično, da znamo da je kvalitet, jer je golmanska pozicija haman najvažnija u ekipi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 sep 2023, 22:37

Izgubili smo ali iz nekog razloga nisam ljut, nisu nas uništili niti išta, zaslužili smo pobjedu ali nije se desila.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 22 sep 2023, 22:39

Rozmanova izjava nakon utakmice je sasvim ok, i suma sumarum je to to. Jasno je da jos uvijek nismo pravi i da nam treba jos vremena da ispeglamo neke stvari.

Sahinovic je jako mlad golman i normalno je da mu se desavaju ovakve stvari. Pitanje je samo da li je Sarajevo klub gdje treba da uci ili je treba da ide negdje na posudbu prvo. Odgovorni su odlucili da je i on vjerovatno "projekat" i da treba da ga se istrpi. Diskutabilno.
Ali ako je jedna greska odlucila utakmicu onda nismo ni zasluzili pobjedu.

Pozitivno: odbrana je izgledala solidno opet, ako nastavimo ovako nema zime. Mustafic bio dobar.
Negativno: ofanzivno smo zakazali, fali nam "nesto". Renan opet nije pokazao previse, po meni. Hasic je danas bio jako los, na momente podsjecao na Pjanica kad ga uhvati kurcobolja. Avram los danas realno. Ziljkic, dobar dobar pa prelos. Pena, i dalje nedostaje minuta da ga covjek realno ocijeni.

I na kraju Gigovic, odsudio jednako lose i nama i njima :)
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 22 sep 2023, 22:39

H8Z7 je napisao/la:
22 sep 2023, 22:37
Izgubili smo ali iz nekog razloga nisam ljut, nisu nas uništili niti išta, zaslužili smo pobjedu ali nije se desila.
Ni ja nisam ljut da ti pravo kazem. Imali smo dvije jako dobre sanse preko Avrama i Renana, nismo zabili i na kraju sami sebe pobijedili **** ga.

Svi na Kosevo ima da grmi protiv Zvijezde i skretnicara!!!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 sep 2023, 22:40

FKSDoGroba je napisao/la:
22 sep 2023, 22:17
MaroonBjelave je napisao/la:
22 sep 2023, 22:13
feniksptica je napisao/la:
22 sep 2023, 22:08
Jest Giga malo guro. Al zato das gol u prvoj minuti. Odradis kontru u 30 jos jednu. Na pocetku drugog das 3 i nema price dalje.

Masili sto smo mogli i na kraju kad smo vidili da ne mozemo njima mi sebi damo gol
Faul na ivici šesnaesterca, eventualno crveni Kuprešaku i to je to. Znači, ne možeš reći da nas je klao. E sad što mi imamo svog Gigovića na golu, to je druga priča.
Sansa u tridesetoj sekundi tekme pa onda Renanova sansa na otvaranju drugog poluvremena, ne zabijes i vrati ti se. Godinama je tako sa Listicom uzmu nas na neku foru dole ni oni ne znaju kako, veceras poklon jbg.

Ne treba psovat nikom a pogotovo ne Rozmanu vidio sam neko mu sestru psuje. Protiv Zrinjskog svrsavanje kako ih je zatvorio, nisu imali suta u okvir gola a veceras psovke. Yebo ga ba pitarluk koji nam je qrac
Nijednom igraču nisam opsovao, ovo poređenje sa Gigovićem je recimo najgora stvar što sam napisao večeras nekom našem igraču. Slažem se itekako da ne treba psovati, pogotovo repertoar koji se koristi ovdje. A nije da nije bilo za psovki, kako Šahinoviću tako i Avramu. A bgm najviše Aničiću poslije one greške, gdje sam morao podebljati dozu antiaritmika :)
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 22 sep 2023, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 22 sep 2023, 22:40

Sami pali, sami se ubili

Krompirusa
Kontakt:

Post Postao/la Krompirusa » 22 sep 2023, 22:41

Teren je danas loš bio al to nije opravdanje za lošu utakmicu. Akcije nismo imali kako treba i što smo imali to je bilo iz njihovih greski, pojedinci samo gledaju kako pare uzeti a ne potrčati na terenu. Ziljkic je previše se umislio, okej dobar je igrač al nisi toliko da hodas po terenu. To ti je naš mentalitet odigraš jednu dobru utakmicu, odma si Ronaldo. Avramovski isto, ne možeš ti druže igrati za Sarajevo a ne boriti se i da te boli k.... kako ćeš poslati loptu. Bolje da igra Buljubasic barem znaš da momak igra srcem, znaš da će dati sve od sebe poginuti na terenu. A ovo danas sve manekeni, sve neke igračine umišljene. Pare se dobre uzimaju, gotiva im prava. Durakovic danas je najbolji igrač bio na terenu ubjedljivo

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 22 sep 2023, 22:43

nokee je napisao/la:
22 sep 2023, 22:35
Po svemu smo morali pobjediti veceras, nismo jbg. Samo nastaviti ovako i bice ovo bombona. Zvijezda pa Zeljo fina prilika da se vratimo pobjedama.
Dobro je sa psovkama Muhamedu bolidi. Puna vam usta akademije i daj nase igrace i po hiljaditi put ista prica nakon prve greske.
Je l vi fakat ne shvatate ili glumite neke moraliste na silu? Cuj puna vam usta akademije, lik je od 7 utakmica 3 direktno prodao, i na svakoj tekmi pravi bar 2 kardinalne greske. Sta treba da ga trpimo da nam svaku drugu utakmicu izbije bodove, svaka cast ako cemo tako sta ce nam onda Oliveira i Penaranda? Daj nam onda sve akademce pa cemo ih prodavati, isti mi **** ili igrali Trako, Alisah i Ljukovac ili Anicic, Julardzija i Penaranda kad cemo zbog debila na golu zavrsiti treci ili cetvrti, ako je cilj gurati mlade i prodavati ih da se ne nadamo nikakvoj tituli.
Je l iko Buljubasicu opsovao ikad ista? Mulalicu?
Momak nije i nikad nece biti solidan golman i zavrseno

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 22 sep 2023, 22:43

holyman je napisao/la:
22 sep 2023, 22:10
JuricaSpindl je napisao/la:
22 sep 2023, 22:07
Ja samo cekam analizu Pitara pa da mi ovaj poraz lakse padne
Hahahahah izgleda nije brat link naso
@6785 jesi ziv prijatelju, kome ispisnica ide
Ne znam brate, ali vec vidim da ce sehinovic, penesranda i jurgaldzija pojesti poparu...

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 sep 2023, 22:44

Lakše bi mi palo da nas je sudija zaklao
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 sep 2023, 22:44

Puna podrska Rozmanu i igracima
Idemo dalje!Nije ovo bilo lose
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 sep 2023, 22:46

@samozdravlje de svarni nesto da znam da si ziv prijatelju
NEMA NAZAD

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 sep 2023, 22:47

pitara je napisao/la:
22 sep 2023, 22:43
nokee je napisao/la:
Je l vi fakat ne shvatate ili glumite neke moraliste na silu? Cuj puna vam usta akademije, lik je od 7 utakmica 3 direktno prodao, i na svakoj tekmi pravi bar 2 kardinalne greske. Sta treba da ga trpimo da nam svaku drugu utakmicu izbije bodove, svaka cast ako cemo tako sta ce nam onda Oliveira i Penaranda? Daj nam onda sve akademce pa cemo ih prodavati, isti mi **** ili igrali Trako, Alisah i Ljukovac ili Anicic, Julardzija i Penaranda kad cemo zbog debila na golu zavrsiti treci ili cetvrti, ako je cilj gurati mlade i prodavati ih da se ne nadamo nikakvoj tituli.
Psovati ce se i Mulalicu i Buljubasicu, cekaj prvu gresku kardinalnu.
Ja sam uvijek bio da se Saha posudi ili eventualno proda jer je bila ponuda na njega sad na ljeto, uz neki fin procenat. Ali nije, ocito da imaju ljudi strucniji od mene i tebe da procjene jel on solidan i ima li potencijala u njemu. A mi mozemo ovdje naglabati do sabaha.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 sep 2023, 22:51

holyman je napisao/la:
22 sep 2023, 22:10
22 sep 2023, 22:07
Ja samo cekam analizu Pitara pa da mi ovaj poraz lakse padne
Hahahahah izgleda nije brat link naso
@6785 jesi ziv prijatelju, kome ispisnica ide
Ne znam brate, ali vec vidim da ce sehinovic, penesranda i jurgaldzija pojesti poparu...
Opet pitam a Rene ništa? Kod njega sve bilo bajno-sjajno? :nene: :stop:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 22 sep 2023, 22:55

nokee je napisao/la:
22 sep 2023, 22:47
pitara je napisao/la:
nokee je napisao/la:
Psovati ce se i Mulalicu i Buljubasicu, cekaj prvu gresku kardinalnu.
Ja sam uvijek bio da se Saha posudi ili eventualno proda jer je bila ponuda na njega sad na ljeto, uz neki fin procenat. Ali nije, ocito da imaju ljudi strucniji od mene i tebe da procjene jel on solidan i ima li potencijala u njemu. A mi mozemo ovdje naglabati do sabaha.
Ma brate ja sam i onu slinu Dala branio kad su ga napadali bezveze i psovao sam i njemu kad zasluzi.
Ne mogu da skontam nikako da neko opravdava ovog malog kloca, pa onaj balvan Trako je najgori igrac kojeg imamo u rosteru, pa nas nije kostao kao ovaj, a nisam vidio nikoga da ga brani kad su i njemu **** sve po spisku.
**** ja vala i onog sto je pravio procjenu i zakljucio da ima kvalitet.
Rozmana podrzavam nsk radi sta hoce ali nije bozavnstvo lik da ne mogu prigovoriti sto drzi ovog debila na golu a nije dao priliku Rogicu, i da ne smijem reci da grijesi sto forsira Julardziju ovoliko i sto je Vrancica i Buljubasica zakucao za klupu, a Mustafic mu igra.
I ovim sto su govorili da je velemajstor Avramovski zapostavljen zbog Varesanovica i da ce sad pokazati svoje vanzemaljske kvalitete nabijem vas na kitu

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], dlakavijazavac, kogmagie46, miguelramos, mire971, N3R3D, Nantess i 55 gostiju.