Ma i sad su.. za to nema lijeka.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:54Takvi su ti bili oni iz komercijale poslije ubistva Vedrana.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
The saddest thing in life is wasted talent.
- Meraak1921
- Kontakt:
Cuj pitarsko pseto .. To su nasi sportski prijatelji, jer niste samo nase kuyice, vec i njihove, to nas veze jbg. A ti popij relaxan, nema potrebe Vedrana spominjat, nemoj da nisko padas , znamo da si kuya, al nemoj bas toliko dole
Julardzija je ubijedljivo najbolji i najkorisniji vezni igrac u ekipi Sarajeva, drzi se ti celika i kantonalne lige.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ti nekom govoris da ne pada nisko smijes se rahmetli Campi i rahmetli Kuki pa si podvio rep kad su ti svi jeb.ali mater a znas dobro ko su nisi glup. Dok me ne banuju s ovog foruma cu ti psovat jer si dzukela a i svojim konstantnim psovkama svima po forumu nisi zasluzio nista bolje dzukelo neodgojenaMeraak1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:59Cuj pitarsko pseto .. To su nasi sportski prijatelji, jer niste samo nase kuyice, vec i njihove, to nas veze jbg. A ti popij relaxan, nema potrebe Vedrana spominjat, nemoj da nisko padas , znamo da si kuya, al nemoj bas toliko dole
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E halal nam Hašimagascholsey je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:58Ma i sad su.. za to nema lijeka.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:54Takvi su ti bili oni iz komercijale poslije ubistva Vedrana.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Jel ovako bilo večeras

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Reprezentativni kalibar, budući milionski transfer.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Isto ko i DrinaStrikeWarzone je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:07Reprezentativni kalibar, budući milionski transfer.

Realno ,na pocetku se prave ove mini greške , kako prolazi sezona greške su ogromne.Dodaj da imaju jos ova 3-4 loša terena i to je problem.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:36Realno. Jos svako kolo sudije nekoga poguraju/ostete, tako da se skoro nista nece znati do samog kraja. Steta sto se Vico ovoliko izivljava, bila bi jako zanimljiva liga za pratiti i ljudima koji inace ne prate.
Šta vam se desilo nakon Borca? Nakon one utakmice mislio sam da je to to , da nije samo Europa momenat ali ... Nisam gledao pa ne mogu komentarisati , ali mislim da bi vam tekma u nedjelju mogla biti psihicka prekretnica.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je evropa a ti rece da ste vi evropa haha. Kao sto sam ti rekao vi ste rusofili,tamo i pripadate jer vam je zapad udario rampu odavno.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:31ahahahahahahahahaha sve sudije Haškog suda mogu da nam ližu...... ajd razligu, najbolje da me sotonističke zemlje koje su porobile pola svijeta i poubijale milijardu ljudi do sada mogu deklarisati....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:21Jasta ste,Hag vam je objasnio ko ste i sta ste kao i cijeli svijet i evropa,vi ste mali rusi sto vam pokazuje i vasa politika tj Dodo za vas smo civilizacija al evropska. Sad sajkacu i na Romaniju
Svako svakog može dobiti, osim želje, oni više nikoga ne mogu dobiti![]()
-
- Kontakt:
Tacno tako. Sto se nas tice svasta nesto se desilo i poklopilo. Po svemu sudeci, i igracima su dosadile metode, analize i "pametovanje" Basica. Ne vole ove PLBiH vedete to, valja razmisljati i raditi. Uprava je navodno stala iza trenera pa cemo vidjeti na sta ce izaci.Suki46 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:11Realno ,na pocetku se prave ove mini greške , kako prolazi sezona greške su ogromne.Dodaj da imaju jos ova 3-4 loša terena i to je problem.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:36Realno. Jos svako kolo sudije nekoga poguraju/ostete, tako da se skoro nista nece znati do samog kraja. Steta sto se Vico ovoliko izivljava, bila bi jako zanimljiva liga za pratiti i ljudima koji inace ne prate.
Šta vam se desilo nakon Borca? Nakon one utakmice mislio sam da je to to , da nije samo Europa momenat ali ... Nisam gledao pa ne mogu komentarisati , ali mislim da bi vam tekma u nedjelju mogla biti psihicka prekretnica.
1921
Zeljo ce vazda natezati dodikovu prciju.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:31ahahahahahahahahaha sve sudije Haškog suda mogu da nam ližu...... ajd razligu, najbolje da me sotonističke zemlje koje su porobile pola svijeta i poubijale milijardu ljudi do sada mogu deklarisati....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:21Jasta ste,Hag vam je objasnio ko ste i sta ste kao i cijeli svijet i evropa,vi ste mali rusi sto vam pokazuje i vasa politika tj Dodo za vas smo civilizacija al evropska. Sad sajkacu i na Romaniju
A sad nastavi o sotonistickim zemljama

-
- Kontakt:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... u-15355723mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:14To je evropa a ti rece da ste vi evropa haha. Kao sto sam ti rekao vi ste rusofili,tamo i pripadate jer vam je zapad udario rampu odavno.letsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:31ahahahahahahahahaha sve sudije Haškog suda mogu da nam ližu...... ajd razligu, najbolje da me sotonističke zemlje koje su porobile pola svijeta i poubijale milijardu ljudi do sada mogu deklarisati....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:21
Jasta ste,Hag vam je objasnio ko ste i sta ste kao i cijeli svijet i evropa,vi ste mali rusi sto vam pokazuje i vasa politika tj Dodo za vas smo civilizacija al evropska. Sad sajkacu i na Romaniju
Šta ti znaš jazavac, klasični sarajlijica koji misli da je sarajevo centar svijeta.....
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Inace divovi su sve i ove ostale razvalili. Ruka/crveni Veleza i tri ili 2 boda manje, Gosk 90min dva puta na liniji pogadja na srecu stopera, Zrinjski kod 0:0 precka, Posusje drugo poluvrijeme visio gol u zraku.
Brzo se u ovoj ligi ide iz krajnosti u krajnost. Nece to tako sve ici po planu. Pogotovo kad uzmes Zrinjskog pa onda narednih 10 kola mislis da ne mozes nigdje izgubiti. Ko i mi Borca prvo kolo.
Brzo se u ovoj ligi ide iz krajnosti u krajnost. Nece to tako sve ici po planu. Pogotovo kad uzmes Zrinjskog pa onda narednih 10 kola mislis da ne mozes nigdje izgubiti. Ko i mi Borca prvo kolo.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- Meraak1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑22 sep 2023, 23:02Ti nekom govoris da ne pada nisko smijes se rahmetli Campi i rahmetli Kuki pa si podvio rep kad su ti svi jeb.ali mater a znas dobro ko su nisi glup. Dok me ne banuju s ovog foruma cu ti psovat jer si dzukela a i svojim konstantnim psovkama svima po forumu nisi zasluzio nista bolje dzukelo neodgojenaMeraak1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:59Cuj pitarsko pseto .. To su nasi sportski prijatelji, jer niste samo nase kuyice, vec i njihove, to nas veze jbg. A ti popij relaxan, nema potrebe Vedrana spominjat, nemoj da nisko padas , znamo da si kuya, al nemoj bas toliko dole
Tvoje misljenje ni tvoji roditelji ne cijene, tako da dole kuyo i fanflaj ga. Izjasnio sam se za ostalo!
Evander je taj koji nije smio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:51Zato mu se nisi smio javiti jel?Wanderson je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:51HordasOdMalena je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:48
E kud ne stisnu muda pa da si došao kad te je Evander zvao.![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo ko Evander, jako samo u prici, a kad treba pokazati onda se desavaju ovakve stvari kao na Pecari.![]()
Bruko jedna.![]()
Isto kao što bježi sa foruma tako je bježao i od fajta..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Evolve
- Kontakt:
Hvala i dovidjenja 

sarajlije kao i inače, prvaci svijeta u najavi utakmica, pa tuta.
Usput, koje **** od covjeka ovaj Gigovic i djetetu tako dat 3 zuti, sramota!

sarajlije kao i inače, prvaci svijeta u najavi utakmica, pa tuta.
Usput, koje **** od covjeka ovaj Gigovic i djetetu tako dat 3 zuti, sramota!
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Moze li se uloziti zalba na ovaj zuti? Kakva su pravila sto se tice ovog? Nikakve logike mater ****
-
- Kontakt:
Stvarno mu dao žuti što je djetetu dao dres i to poslije zvižduka??.
Koji kloc Gigara

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], worchester i 21 gost.