FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 199

Benkara21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara21 » 22 sep 2023, 23:34

Nije se dalo večeras i to je to.
Šaha brate skinuo si se sam sa gola.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2023, 23:37

Utakmica je bila ok, nismo loše izgledali. Avramovski jeste sjebao stvar po ko zna koji put ali daleko najveći krivac za ovo večeras je Šahinović a nije mu prvi put, daleko od toga. Ovaj mali se mora klupirati. Znam da je Rogić bio katastrofalan protiv Torpeda ali bez obzira na to zaslužuje još neku šansu i nadam se da će je dobiti protiv Zvijezde i ako to bude ok onda i protiv Željezničara.
Neki igrači nisu bili na nivou ali opet ponavljam da nismo loše izgledali, ovo je mnogo bolje nego onaj očaj od prije.
Imam neke sitne zamjerke ili možda neko pitanje za Rožmana u vidu Vrančića i Buljubašića ali 100% podrška i nije on kriv nimalo za ovo danas, stvarno inteligentan i odličan trener i to je pokazao u svakoj utakmici do sad, bravo Slovenac!
Drago mi je što je vidio kakvo je Gigović smeće od čovjeka, da ne kažem neku težu riječ. Dobro mu se nagovorio koliko sam vidio.
Samo da još dodam da je sramota da puštaju Horde u drugom poluvremenu. Napisao bi kako i njima treba vratiti istom mjerom ali oni na mapi ne znaju naći svoj glavni grad tako da nebitno.

VOLIM TE SARAJEVO!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 22 sep 2023, 23:41

Ekipu mogu jedino pohvaliti. Opet dobro pripremljena utakmica, taktički je to jako fino djelovalo. Po onakvom terenu, nije moglo bolje. Ostaje žal, jer smo odigrali jako dobru utakmicu. Raduje me što vidim pomak u igri i to me najviše ohrabruje. Maksimalna podrška za Rožmana i ekipu.

E sad mane.. Previše žurimo, gubimo lopte, bezveze protivniku namještamo šanse ni iz čega itd. U mnogim situacijama moramo smiriti igru i ne gubiti je bezveze.

Drugo.. Mora se poraditi na završnici, jer nas to koči evo već drugu utakmicu. Kad zbrojimo ove dvije zadnje tekme, imali smo najmanje deset odličnih prilika i zicera. Jedini koji to rješava mirno je Renan.

Treće.. Šahinovića sam branio dosad, jer je momak profesionalac i dobra persona, iz dobre kuće. Ali, ovo večeras je bila kap koja je prelila čašu. Ne možeš praviti amaterske greške, pa ponavljati to iznova, pa strahovati nakon svakog njegovog kontakta itd.
Po meni, najbolja opcija je poslati ga negdje na posudbu. Uglavnom, Rogić mora na gol već narednu tekmu, to odavno trubim. Nikad ne znaš kad će Šahinović kiksati, pogotovo jer sad ide derbi, ima da ga pojede pritisak s tribina.

Opet kažem, ostaje žal jer smo odigrali odličnu utakmicu i da smo znali pogoditi, trebali smo otići na poluvrijeme s dva razlike. Nema veze, nismo, zato treba raditi na realizaciji i mora im Rožman utuviti u glavu da se situacije u završnici rješavaju brzo i mirno.

Kako vas nije stid pljuvati po Avramovskom bagro jedna? Prije šest dana je bio Ronaldinho, sad je eto prevara zato što je fulio zicer. Puu seljadijo..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2023, 23:44

Al nikako da nas krene. Imali smo strašno loše 2godine, prošla polusezona dobra dobijes zrinjskog, širokog, veleza sve u gostima i taman misliš evo ga kad ono spuštanje Igman i Torpedo. Sad opet krenes bolje izgledati poslje ovog zrinjskog jedva sam cekao novu utakmicu kad opet spustanje. Vjerovatno smo neralni al jednostavno ja ne mogu se pomirit recimo da je 3 mjesto na kraju sezone ok a sa druge strane opet Rozmanu se mora dati podrška i vrijeme.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 sep 2023, 23:45

Da, klupiran nakon Torpeda, ugravirano mu Recaro iznad lopatica. Nakon jedne utakmice. Šta je s malim? Kakve on to aferime ima? Opet ponavljam puna podrška Rozmanu, ali brate, Vrančić bez minute, Buljubašić bez minute? Po zaslugama? Sumnjam.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 sep 2023, 23:50

Rekoh ja neki dan,da ovaj široki odlično stoji na terenu,samo šteta što mi imamo klupu koja bi bila u top 5 ekipa lige a ne možemo dole širokom dati gola sa prvom postavom.

Al **** ga valjda je takav sport jer nikad ništa ne znas na sigurno.

Koja već utakmica mi smo opasni do 25e minute i onda ništa,nešto mi se ne sviđa ovo sa jednim napadačem ali eto podrška za rozmana makar bili i peti na tabeli do kraja polusezone a kasnije očekujem da gledam još moćnija ekipi.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 22 sep 2023, 23:50

bordobijeli je napisao/la:
22 sep 2023, 23:44
Al nikako da nas krene. Imali smo strašno loše 2godine, prošla polusezona dobra dobijes zrinjskog, širokog, veleza sve u gostima i taman misliš evo ga kad ono spuštanje Igman i Torpedo. Sad opet krenes bolje izgledati poslje ovog zrinjskog jedva sam cekao novu utakmicu kad opet spustanje. Vjerovatno smo neralni al jednostavno ja ne mogu se pomirit recimo da je 3 mjesto na kraju sezone ok a sa druge strane opet Rozmanu se mora dati podrška i vrijeme.
O čemu bolan ti pričaš, kakvo spuštanje? Igra konačno počinje da liči na nešto, imaš glavu i rep. Konačno da vidim motoriku i ideju, da vidim da igrači prilaze jedan drugom, da se igraju rizični pasovi i tako izvlači protivnik, konačno vidim presing, konačno vidim bolju odbranu. Protiv Zrinjskog smo imali hejbet šansi, večeras isto tako, šteka realizacija i to je evidentno. Konačno vidim borbu, svi nabrijani, odlična atmosfera i to mi je još jedan plus.

Po čemu smo nerealni? Raja je prepoznala kvalitet Rožmana, zato su i komentari normalni, što me pozitivno iznenadilo. Uvijek će biti debila, ali generalno je raja fino sve ispratila i podržala.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 sep 2023, 23:53

Ne gubiti vrijeme vec od sutra se fokusirati na otkaz rozmanu
NEMA NAZAD

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 sep 2023, 23:55

Sahinovica drže jer ga planiraju prodati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 22 sep 2023, 23:56

Dobra igra. Ne treba se izvlaciti na sudiju. Sami smo krivi jer nismo iskoristili sanse i to je to

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2023, 23:56

GalileoGalilei je napisao/la:
22 sep 2023, 23:50
O čemu bolan ti pričaš, kakvo spuštanje? Igra konačno počinje da liči na nešto, imaš glavu i rep. Konačno da vidim motoriku i ideju, da vidim da igrači prilaze jedan drugom, da se igraju rizični pasovi i tako izvlači protivnik, konačno vidim presing, konačno vidim bolju odbranu. Protiv Zrinjskog smo imali hejbet šansi, večeras isto tako, šteka realizacija i to je evidentno. Konačno vidim borbu, svi nabrijani, odlična atmosfera i to mi je još jedan plus.

Po čemu smo nerealni? Raja je prepoznala kvalitet Rožmana, zato su i komentari normalni, što me pozitivno iznenadilo. Uvijek će biti debila, ali generalno je raja fino sve ispratila i podržala.
Pa da li mozemo ocekivati titulu ?? Da li je realno ??
Ja iskreno nisam vidjeo nesto specijalno od nase igre, sve šanse i naše i njihove bile su plod lošeg pasa ili ispucavanja lopte. Mi smo imali 4 situacije oni 3 nisam vidjeo neku šansu iz kreacije. Ponavljam realno je bilo nerjeseno x. Slazem se da odbrana izgleda puno bolje i od mene podrška Rozmanu maksimalna.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 22 sep 2023, 23:59

Kaze buducnost kluba je Sahinovic :plac:

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 23 sep 2023, 00:01

22 sep 2023, 23:56

Ja iskreno nisam vidjeo nesto specijalno od nase igre, sve šanse i naše i njihove bile su plod lošeg pasa ili ispucavanja lopte. Mi smo imali 4 situacije oni 3 nisam vidjeo neku šansu iz kreacije. Ponavljam realno je bilo nerjeseno x. Slazem se da odbrana izgleda puno bolje i od mene podrška Rozmanu maksimalna.
Zašto ne bilo? U kojoj to mi ligi igramo da ne možemo očekivati titulu? Ne budite smiješni. Titula je realna naravno i treba se za nju boriti do zadnjeg kola, a ne zadovoljavati se Evropom.

Ti ako nisi vidio dobru igru i poboljšanje u ove zadnje dvije utakmice, onda počni pratiti bilijar. Po ovakvom terenu se večeras i nije moglo bolje što se tiče kreacije, dok smo Zrinjski našutali nogama. Ponavljam, da je završnica bila na mjestu, izbušili bi obje ove ekipe. Međutim, nije, zato moramo ići dalje.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 sep 2023, 00:04

Samozdravlje je napisao/la:
22 sep 2023, 23:27
strahmeipomisliti je napisao/la:
22 sep 2023, 22:55
Samozdravlje je napisao/la:
22 sep 2023, 22:48
Izvuci takodjer svoje postove o Šahinoviću
Potrudi se ti. Sta bi bilo da je primio kao onaj iz AZ ili onaj iz GOSK(protiv nas i Zelje)....... Sta bi od podrske Rozmanu,pa i po pitanju Sahinovica. Rogic i Avram imaju moju podrsku dok ih stavlja Rozman. Ako sam rekao Avram dobar igrac,ali =Crepulji. nije psovka. Ok mjenjati(klupa , pozajmnica....), ali svom igracu psovati, nazivati nekog *brata sa tribine* pedofilom,zato sto je djetetu dao zastavu i privjesak uz prisustvo 7/8 momaka koji su bili u Listici veceras ?
Ja cu aBd biti na Kosevu svaku i nikad necu psovati(niti sam) igracu FKS, komentar da, psovka ne. Nikad Comoru nisam opsovao, a cega sam se naslusao.
Sramotno, psovati na ovoj temi, sto se psovati NE SMIJE.
Rahatniji ste bez mene, a i ja bez vas. Veliko postovaje za vecinu finih ljudi, s kojima bih rado kahvu popio. Drznike,kabadahije, neodgojene funjare zaista ne mogu citati. Da mi Dragi Allah dragi da snage da nikad ne procitam slovo na ovom pdf.
JEDNOM FKS, UVIJEK FKS. :bih: :bih: :bih: :bih:
Ma boze zdravlja, bez sikiracije, a šahu ćemo prodat pa makar ga sebi zabij'o :bih:
NEMA NAZAD

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 23 sep 2023, 00:09

Naravno da smo ozb kandidati za titulu, ne vidim razlog zasto nebi bili?, igracki kadar najaci sigurno imamo, jbg i poraz je sastavni dio igre, samo neka nastave ovako se boriti i nece biti problema, oni nista nisu pokazali da nije golman pogrijesio, utakmica bi se drugacije zavrsila, a najprije X

Sansi smo more imali, da je onaj pogodak bio u 30 sek., oni bi jos primili sigurno , prosjecna su ekipa ;)
04.10.2009 !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 sep 2023, 00:11

23 sep 2023, 00:01
22 sep 2023, 23:56

Zašto ne bilo? U kojoj to mi ligi igramo da ne možemo očekivati titulu? Ne budite smiješni. Titula je realna naravno i treba se za nju boriti do zadnjeg kola, a ne zadovoljavati se Evropom.

Ti ako nisi vidio dobru igru i poboljšanje u ove zadnje dvije utakmice, onda počni pratiti bilijar. Po ovakvom terenu se večeras i nije moglo bolje što se tiče kreacije, dok smo Zrinjski našutali nogama. Ponavljam, da je završnica bila na mjestu, izbušili bi obje ove ekipe. Međutim, nije, zato moramo ići dalje.
Ja pricam o utakmici veceras, Zrinjski je bilo fantastično. Al vecras nije bilo nista specijalno, podjednaka utakmica x realan bio. Meni su pisali da pratim bilijar kad sam rekao da bi vranćića na klupu, pa evo Rozman jako dobar trener to uradi. Razgovarmo i diskutujemo normalno o utakmici i pokusavam biti realan.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 sep 2023, 00:13

JuricaSpindl je napisao/la:
22 sep 2023, 23:16
FCUM je napisao/la:
22 sep 2023, 23:10
Samo Janeza treba ispostovati. Čovjek je definitivno jedan od boljih trenera. A ove pickice Avrama i šahu treba nogom nabiti
Podvojeni, za avrama si govorio steta sto ne igra, strasan igrac. A zaboravio si ovdje spomenuti i anicica i njeg si maloprije popljuvao. Moras se malo skoncentrisati :kafa:
Nije on samo podvojen, nego ima vise licnosti nego tvoj nick
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 23 sep 2023, 00:54

Ko god ne vidi napredak u igri, ideji, kombinatorici i energiji je ili zlonamjeran ili nema pojma o fudbalu.

Podrška momcima. Okrenuti se narednoj utakmici i to je to.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 sep 2023, 01:00

Sahinovic bi mogao malo na klupu.Cak i morao.
Zajeb je napravljen u startu. Ako vec misle da je projekat kluba, trebali su ga prvo na posudbu, sezonu bar. Da tu stekne rutinu, i oscilacije ne stice i ne radi na nasem golu.
Kosta nas puno bodova. A i sto je jos bitnije unosi nesigurnost u cijelu odbranu.

Podrska ekipi i strunom stabu. Idemo gaziti dalju.
- FKS -

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 23 sep 2023, 01:10

Ko vodi ovaj Bosnainfo? Kakvi jadnici i kako jadan komentar na izjavu Rozmana.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Jadnimi, JavierBosnia, Lecler, MSOZ101, nebeskasila, nedimmmm1337, NeSamSafetee, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8, Zagor i 111 gostiju.