FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
E pa zato i jest idealno sa 3 nazad, Davies i Coman wingbackovi, Sane i Musiala poluspice. Sljedece godine zamjeniti Sanea sa Wirtzom, kreativnost koju bi imali sa Musialom i Wirtzom bi bila strasna. Krila nam jednostavno nisu nivo, ne znam o kakvoj se formi Gnabrya prica on je 90% nevidljiv, Sane toplo hladno bude ekstra poteza i onda se hvatas za glavu sta radi covjek, on je daleko od WC krila da se ne lazemo.
I Tuchel je za Tela zasluzan ko i mi ovdje, isto tako i za Musialu. On je do sad jedino vratio Sanea u formu.
I Tuchel je za Tela zasluzan ko i mi ovdje, isto tako i za Musialu. On je do sad jedino vratio Sanea u formu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve ovo stoji sto ste napisali,ali ima i mana ta pozicija 6.
Ti igraci koji su "odlicni"na toj poziciji obično prema napred ne donose mnogo,tj limitirani su u ofanzivnom djelu.
A na moderni nogomet,.....igru koja se ocekuje od Bayerna d napada i bude ofanzivan jos jedan defanzivac ti uzima jedno ofanzivnom mjesto.
Pa cak i da dobiješ martineza iz najboljih dana,tu prelazio na drugu formaciju 4-3-3 eventualno 4-1-4-1.
Gdje iz igre ispada ta desetka,u ovom slučaju Musiala ili Muller.
Dobijas na stabilnosti nazad i gubis naprijed mnogo....
Ostaje ti Ganabry Sane Kejn trio.
Uz vezni red evo Palinha Kimich i Goretzka/Musiala mozda kao istureniji vezni.
Svaka cast Tuchelu i toj šestici,ali on Netretić sesticu da upari s Kimichom vec šestica iza dva veznjaka ....
Ja nevidim d aje to Bayern i ganjanje pobjeda po 1-0.
Brate Kimich je donedavno bio najbolja 6 sjedi s njim reci mu sta zelis od njega i vratu ga tu.
Musiala kao top talenat po meni mora igrati jer necevjecno biti talenat,od njega se ocekuje da postane sto je Muller postao.
Legenda kluba i nosioc naredne generacije.
Po meni uz duzno postovanje vama i vašem mišljenju....mislim d atrener treba naci balans izmedju svojih zelja i onoga sto je Bayern i uciniti da to funkcioniše.
A siguran sam da ce vec u januaru dobiti i tu šesticu i vidjecemo jeli do toga ili do njegovog karaktera i nemogućnosti izvuci iz igraca maksimum
Ti igraci koji su "odlicni"na toj poziciji obično prema napred ne donose mnogo,tj limitirani su u ofanzivnom djelu.
A na moderni nogomet,.....igru koja se ocekuje od Bayerna d napada i bude ofanzivan jos jedan defanzivac ti uzima jedno ofanzivnom mjesto.
Pa cak i da dobiješ martineza iz najboljih dana,tu prelazio na drugu formaciju 4-3-3 eventualno 4-1-4-1.
Gdje iz igre ispada ta desetka,u ovom slučaju Musiala ili Muller.
Dobijas na stabilnosti nazad i gubis naprijed mnogo....
Ostaje ti Ganabry Sane Kejn trio.
Uz vezni red evo Palinha Kimich i Goretzka/Musiala mozda kao istureniji vezni.
Svaka cast Tuchelu i toj šestici,ali on Netretić sesticu da upari s Kimichom vec šestica iza dva veznjaka ....
Ja nevidim d aje to Bayern i ganjanje pobjeda po 1-0.
Brate Kimich je donedavno bio najbolja 6 sjedi s njim reci mu sta zelis od njega i vratu ga tu.
Musiala kao top talenat po meni mora igrati jer necevjecno biti talenat,od njega se ocekuje da postane sto je Muller postao.
Legenda kluba i nosioc naredne generacije.
Po meni uz duzno postovanje vama i vašem mišljenju....mislim d atrener treba naci balans izmedju svojih zelja i onoga sto je Bayern i uciniti da to funkcioniše.
A siguran sam da ce vec u januaru dobiti i tu šesticu i vidjecemo jeli do toga ili do njegovog karaktera i nemogućnosti izvuci iz igraca maksimum
Evo Julian postao trener Elfa, sad ćemo uštediti za novog trenera, jer mu više ne moramo plaćati alimentaciju 

Sent from my Philips Smart TV.
Umjesto da nam daju makar 5mil za odstetu ( OK, repka je u pitanju, nisam ocekivao realno ) ali Bayern placa milion i pol eura razlike izmedju njegove plate tu i u Elfu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dolazak novog igraca na poziciju 6tice ili tome slicno je jos jedan korak ka destabilizaciji kluba,jer to direktno utjece na Goretzku a posebno Kimicha.Jos ako taj novi bude dobar pa dobije koji aplauz Allianza,Kimmichu ce da se usi jos vise crvene.
Sljivo je u pravu,fali balansa u ekipi, uz to fali taj pobjednicki duh,fali 2-3 igraca koja će to sve zakuhati I podici ostale.Ova ekipa ima Elemente za osvajanje LP,samo borbenosti I medjusobnog uvazavanja.Bez trzavica I medijskih ispada koje Kimmich cesto radi.
Tuchel je trener koji želi da ima 100% autoritet da bude doslovno sef kojeg ce se igraci i bojati u pozitivnom smislu.
Znaci pojedinci podici formu,dokazati da ginu za klub da im je stalo,a trener pokazati mudo pa da klupira sve one koji sabotiraju, pa kud puklo da puklo,neka se vise iskorijeni I ocisti klub od olosa,ma kako se zvao.
Sljivo je u pravu,fali balansa u ekipi, uz to fali taj pobjednicki duh,fali 2-3 igraca koja će to sve zakuhati I podici ostale.Ova ekipa ima Elemente za osvajanje LP,samo borbenosti I medjusobnog uvazavanja.Bez trzavica I medijskih ispada koje Kimmich cesto radi.
Tuchel je trener koji želi da ima 100% autoritet da bude doslovno sef kojeg ce se igraci i bojati u pozitivnom smislu.
Znaci pojedinci podici formu,dokazati da ginu za klub da im je stalo,a trener pokazati mudo pa da klupira sve one koji sabotiraju, pa kud puklo da puklo,neka se vise iskorijeni I ocisti klub od olosa,ma kako se zvao.
VOLIM BAYERN
Znaci pocelo je
Sve je to Tuchel propustio kad je krenuo mekano prema igračima i glumiti nekog njihovog frenda...isakovich je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:33Tuchel je trener koji želi da ima 100% autoritet da bude doslovno sef kojeg ce se igraci i bojati u pozitivnom smislu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj je iz Ajaxa, stanite u red

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako neće biti ljut kad tvrdoglavi Tuchel ima veće povjerenje u kiksera Upamecana nego u njega.Isti obrazac ponašanja pred otkaz je imao i Flick kad je gurao kiksera Alabu umjesto Hernandeza gurajući neki svoj inat.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Guralo se neko vrijeme pod tepih.
Mrtvac ili kostur namjerno želi biti otjeran.
Izvoli, vrata su poluotvorena.
Mrtvac ili kostur namjerno želi biti otjeran.
Izvoli, vrata su poluotvorena.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Opravdano, i ja bih bio nezadovoljan da sam De Ligt
De Ligt ce dobiti svoje mjesto u timu,samo neka odrzava formu,jer Upa I koreanac nece uspjeti da hajruju u prvih 11,,jedan ce da frci Upa psihologija,a ni koreanac nije nesto woow pokazao,,vidjeli samo da je itekako sklon kiksevima.Ideqlno bi bilo da igraju sve trojica ili da Tuchel pametno rotira da tempiraju formu I svi budu zadovoljni.
Po meni De Liht mora igrati,,čovjek ima KARAKTER kakav svaki igrac Bayerna treba da posjeduje.
Po meni De Liht mora igrati,,čovjek ima KARAKTER kakav svaki igrac Bayerna treba da posjeduje.
VOLIM BAYERN
Sto vise I njegov prethodnik je dosta toga dozvolio, Tuchel je kao svaki novi trener morao malo koketirati,,ali uz to pokazati autoritet I da nema zajebancije.Bayo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 20:29Sve je to Tuchel propustio kad je krenuo mekano prema igračima i glumiti nekog njihovog frenda...isakovich je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:33Tuchel je trener koji želi da ima 100% autoritet da bude doslovno sef kojeg ce se igraci i bojati u pozitivnom smislu.
Protiv Bochuma 90 min DeLicht, a bio bi red da I tog Gerreroa vidimo
VOLIM BAYERN
Jedini prethodnici u zadnjih 10 sezona koji im nisu dopuštali sranja ili im se uvlačili/povlađivali su gospoda Carlo i Jupp, prvi je brzo odletio zbog toga, Niko je pokušao ali nije imao muda ići do kraja pa je ta njegova strogoća bila slabo uspješna i lažna...
Lik ima najveca mu.da u ekipi, tacno je to sto si rekao. Pravi ratnik na terenu.
A ne bih se bas slozio da Koreanac nije do sad nesto pokazao, on je do sad odlican bio, samo ima tu nesrecu da mora krpiti i za ovog sluntu koji ispada redovno. Protiv Levera 3-4 puta je morao krpiti za Upamecanom.
Kim je izuzetan u duelima bio, fizički prisutan i inteligentan u postavljanju. Također u blokiranju šuteva, izražen osjećaj. Ono što ima prostora da popravi jesu kratki pasovi, bilo je nekoliko grešaka, rizičnih kratkih pasova u build upu koji se ne smiju događati. U tim greškama osjetila se i brzopletost, iskustvom igranja sa novim saigračima vjerujem da će i to doći na svoje. Inače odličan do sada.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Zarotira ga i Tuchel danas za promjenu.
Vjerujem da bi svi navijači više voljeli vidjeti Tela nego Choupu u startnih 11, dečko je neminovno zaslužio.𝗕𝗮𝘆𝗲𝗿𝗻 𝗫𝗜 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁 𝗕𝗼𝗰𝗵𝘂𝗺
Ulreich -
Mazraoui, de Ligt, Kim, Davies -
Kimmich ©, Laimer -
Sané, Choupo-Moting, Coman -
Kane
Bayern subs:
Peretz - Upamecano, Gnabry, Goretzka, Sarr, Müller, Tel, Krätzig, Musiala
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.