Nije nam kriv sudija za sanse da se ne lazemo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Par diskutabilnih odluka koje bi ti sviralo 90% sudija u ligi domacinski za siroki, ali nista spektakularno. Vadjenje na sudjenje gigovica je gore od vadjenja na los teren. Prilagodi se i igraj, nije ni teren ni sudija kriv sto mi fulamo tri zicera, sto avramovski dodaje loptu nonsalantno protivnicima 10 puta u gradnji vrlo izglednih napada, i sto nam brani debilce
Upravo tako, opraše po Gigovicu po defaultu, a sto kazes nista sto vec nismo vidjeli pa i u nasu korist kad smo domacini, blago domacinsko sudjenje. Problem je u nama sto nismo svoje sanse iskoristili, pogotovo Avramovski taj makedonski fenomeno koji je jedan od placenijih igraca lige, a ucinak ka.rina, ali jok ima ovih strucnjaka pa vide nesto sto mi ne vidimo kod ofanzivnog veznog igraca. Teren los i nama i njima.spezial je napisao/la: ↑23 sep 2023, 09:24Par diskutabilnih odluka koje bi ti sviralo 90% sudija u ligi domacinski za siroki, ali nista spektakularno. Vadjenje na sudjenje gigovica je gore od vadjenja na los teren. Prilagodi se i igraj, nije ni teren ni sudija kriv sto mi fulamo tri zicera, sto avramovski dodaje loptu nonsalantno protivnicima 10 puta u gradnji vrlo izglednih napada, i sto nam brani debilce
sve dok ovako ne budemo svi razmisljali oko FKSarajeva ce biti toksicno i necemo uspjeti u dominaciji. Poraz i creske su prepoznate, priznate i radit ce se da se ne ponavljaju.tabba77 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 09:18Nemojte se za 2 godine pitati što ne možemo napraviti dominaciju. Onakve psovke ni najvećem neprijatelju ne bih poželio. Nije ovo lažno moralisanje, opsujem i ja ali nekad treba imati mjeru.
Realno gledajući mi smo sinoć igrali sasvim korektno, onoliko koliko je to Gigovic i loš teren dozvoljavao. Vidjelo se da će utakmicu odlučiti greška i tako je i bilo. Mi smo imali 3 šanse poslije greške, nismo ih iskoristili. Oni dobili jednu šansu nakon greške i iskoristili. Pored poraza, koji mi je teško pao samo iz razloga jer nismo nastavili niz nemam šta zamjeriti igračima, možda malo Avramovskom jer je imao bar dvije bolje opcije.
Puna podrška stručnom štabu. Idemo dalje, ima još puno da se igra.
Stvarno ima majmuna naj blaže receno, oni misle ako psuju i vredjaju da to kao pokazuje da oni to vole i kao ne mogu se suzdržati tolika ljubav prema klubu da moraju psovati mrtve i slicne gadosti.AVNOJ je napisao/la: ↑23 sep 2023, 09:41@mortem ili @hilmo ne znam ko više uređuje ovaj na pdf ali treba banovati sve ove profile sa koji se psuje našim igračima. Pa dokel više jjjebote.
Na našoj temi kad pročitam kakve psovke i uvrede našim igračima smuči mi se. Kritika da, ali psovanje majke sestre itd nema nikakvog smisla.
Subota, 20:45
Gledaj ti amatera,puca u blizi ugao i to pileci udarac,e moj Avrame realno nisi ti zasluzio minute u Sarajevu a tu si dugo vremena. Mene mahalski potezi i igraci nikad jisu impresionirali,samo konkretan ucinak i to je to.
Odlicno,ako on ne vidi onda nije za boljeg,progutace jos gorkih pilula i sigurnih bodova zijanit zbog Sahinage. Valjda necemo pravit greske pa produzivat ugovore igracima tipa Avramovski,Beganovic ovaj i slicni. Sta su u ovom Beganovicu vidjeli kad je i u Slobodi ogranicen kao balkon bio.AVNOJ je napisao/la: ↑23 sep 2023, 10:17Rozman svjesno rizikuje sa golmanom zbog širine i slobode na terenu izabrao je Šahinovica umjesto Buljubašica ili Trake misli da mu je to manji rizik i da mu daje više prostora sad mu se obilo o glavu ali mislim da neče odustati od takve igre.
Možda ce sad u kup utakmici nesto probati sa Rogicem i Buljubašicem ali mu to protiv te Sloge nece biti mjerilo.