FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad vidim svaki put da Šahinović brani.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Rahmanovic prvi sa Samarom u Rusiji,prošle godine igrali baraz da ostanu u ligi
Zadnje 4 utakmice 3 gola i asistencija,nema šanse on sa ovom formom još da se vrati

Zadnje 4 utakmice 3 gola i asistencija,nema šanse on sa ovom formom još da se vrati

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ajd dosta vas je i sa avramom, neko ko nije gledao utakmicu rekao bi da je covjek sebi 3 gola zabio...
Bio je katastrofalan, masio zicer, mogao odluciti tekmu ali nije.
Sta su to ostali juce uradili, osim djurickovica? Teren je bio takav da profesionalcima poput vrancica, avrama, ziljkica, pene, oliveire nikako ne godi i treba ih klupirati kada dodjemo u ovakve mocvare.. Evo odmah protiv uskoplja neka ne idu nikako
Bio je katastrofalan, masio zicer, mogao odluciti tekmu ali nije.
Sta su to ostali juce uradili, osim djurickovica? Teren je bio takav da profesionalcima poput vrancica, avrama, ziljkica, pene, oliveire nikako ne godi i treba ih klupirati kada dodjemo u ovakve mocvare.. Evo odmah protiv uskoplja neka ne idu nikako
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
18 sekunda utakmice vjerovatno i on iznenadjen otkud sam pred golmanom, loše je reagovao al mislim da Avram generalno nije sebican. Mi imamo potrebu da nalazimo neke krivce sad su Avram, Trako, Šahinović kad odu oni bit ce neki drugi i to je tako nema tu pomoci. Hajmo jednom probati ovi sto su bili loši Avram, Šahinovic, Hasić njima sljedece utakmice dati najvecu podrsku.
I mene je dosta stvari interesovalo, od toga jel mogo pucat u desnu stranu, do toga jel mogo dodat Renanu, pa jel mogo driblat i onda mi rece covjek koji je igrao fudbal da je to trenutak, pogotovo jer nije ocekivao loptu i onda mi rece on da ima instikt Van Nisterloya igro bi Antwepenu a ne u Sarajevu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mogli bolje reagovati, nisu. Imaju iduce tekme pa nek poprave sto ne valja i idemo dalje. I jeste istina prosla utakmica rabona magija fazoni, produzetak ugovora, aneks a sad opet prevara.
listica ko listica, nezgodno gostovanje. Sve su uradili da uzmu bodove.
listica ko listica, nezgodno gostovanje. Sve su uradili da uzmu bodove.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ja sam pisao prvih 11 za sb,da se ubaci rogic al ocito Rozman nije citao forum i prihvatio moju sugestiju..
Sad u kupu se nadam da ce Rogic branit citavu utakmicu i ako se pokaze ubacit ga i protiv crvene zvezde..ako rogic bude pokazivao simptome Alaima adilovic bande vratit djete nago i do zime izdrzat..
Necemo nikad bit prvaci dok god nam budu djeca po golu, to je najosjetljivija poizicija i tu nema kalkulisanja.. GOLMAN I SPIC MORAJU BIT TESKI KVALITET, na ostalih 9 pozicija ubacavaj akademce i to je to. Pidro saban buljubasic mujakic djokanovic, vecina njih su propali igraci ali dao si im sansu u najgoroj lizi na svijetu i kad bi pogrijesili protivnicki igraci to neznaju kaznit ili neki drugi igrac bi taj ne kvalitet ispravio.. niko nemoze ispravit kad zabijes loptu sam sebi u go (protiv veleza pa juce ) pa izlijetanje sa linije 30 cm i onda se odbije odigraca koji je 1,4 m 49 kg nijednu loptu da izboksuje (ja jos nikad nisam vidio da sehinovic u 100 utakmica kolko je odigrao kod nas da je boksovo loptu da se bacio na 2-3 igraca da je uhvatio kad ide iz kornera).
On ima kvalitet i njegove mane se mogu ispravit, a dobre stvari koje ima (jedan na jedan sutevi sa polu dustsnce to imas il nemas i vrlo malo je prostora da to treningom popravis)
Al ga je trebalo poslat ili u igman ili slobodu ili merdijan da tamo provede jednu godinu na posudbi i sigurno (kao sto je bilo sa kovom i pidrom) da kad bi doso kod nas bio top.. on jednostavno il se boji il imamo veoma loseg trenera golmana.
Sve u svemu jucesnja utakmica ok, igrali smo dobro nismo
Nadigrani bili smo za nijansu bolji remi bi bio fer bili smo blizi pobjedi al eto.. sb je cvrsta ekipa njihov trenet ne korektan sa izjavom. Kao mi svoje sanse smo stvorili iz njihovi gresaka oni svoje iz nasi oni iskoristili jedno ito je to. I da kao oni su spustili nas presing i neutralisali nase presing itd.. sto apsulutno nije tacno, mi da smo postigli golive kad smo pogadjaki stative i bili u 100% tad bi se bas vidjelo kako su oni to neutralisali..
Zadovoljan igrom teren je bio los, nisam se nadao prije reprezentativne pauze da ce Rizman dic ekipu sa 30 min na 85 ‘min..
Sb pobjedio posteno cestitat ljudima, takodje mi smo iz ove utakmice vidjeli da nasa ekipa moze bit prva i treba sacekat zrinjski u punoj snazi da vidimo koje jaci.. dalice vico odradit neke stvari za borac to hoce jer to je vec poceo od prvog kola
Sad u kupu se nadam da ce Rogic branit citavu utakmicu i ako se pokaze ubacit ga i protiv crvene zvezde..ako rogic bude pokazivao simptome Alaima adilovic bande vratit djete nago i do zime izdrzat..
Necemo nikad bit prvaci dok god nam budu djeca po golu, to je najosjetljivija poizicija i tu nema kalkulisanja.. GOLMAN I SPIC MORAJU BIT TESKI KVALITET, na ostalih 9 pozicija ubacavaj akademce i to je to. Pidro saban buljubasic mujakic djokanovic, vecina njih su propali igraci ali dao si im sansu u najgoroj lizi na svijetu i kad bi pogrijesili protivnicki igraci to neznaju kaznit ili neki drugi igrac bi taj ne kvalitet ispravio.. niko nemoze ispravit kad zabijes loptu sam sebi u go (protiv veleza pa juce ) pa izlijetanje sa linije 30 cm i onda se odbije odigraca koji je 1,4 m 49 kg nijednu loptu da izboksuje (ja jos nikad nisam vidio da sehinovic u 100 utakmica kolko je odigrao kod nas da je boksovo loptu da se bacio na 2-3 igraca da je uhvatio kad ide iz kornera).
On ima kvalitet i njegove mane se mogu ispravit, a dobre stvari koje ima (jedan na jedan sutevi sa polu dustsnce to imas il nemas i vrlo malo je prostora da to treningom popravis)
Al ga je trebalo poslat ili u igman ili slobodu ili merdijan da tamo provede jednu godinu na posudbi i sigurno (kao sto je bilo sa kovom i pidrom) da kad bi doso kod nas bio top.. on jednostavno il se boji il imamo veoma loseg trenera golmana.
Sve u svemu jucesnja utakmica ok, igrali smo dobro nismo
Nadigrani bili smo za nijansu bolji remi bi bio fer bili smo blizi pobjedi al eto.. sb je cvrsta ekipa njihov trenet ne korektan sa izjavom. Kao mi svoje sanse smo stvorili iz njihovi gresaka oni svoje iz nasi oni iskoristili jedno ito je to. I da kao oni su spustili nas presing i neutralisali nase presing itd.. sto apsulutno nije tacno, mi da smo postigli golive kad smo pogadjaki stative i bili u 100% tad bi se bas vidjelo kako su oni to neutralisali..
Zadovoljan igrom teren je bio los, nisam se nadao prije reprezentativne pauze da ce Rizman dic ekipu sa 30 min na 85 ‘min..
Sb pobjedio posteno cestitat ljudima, takodje mi smo iz ove utakmice vidjeli da nasa ekipa moze bit prva i treba sacekat zrinjski u punoj snazi da vidimo koje jaci.. dalice vico odradit neke stvari za borac to hoce jer to je vec poceo od prvog kola
-
- Kontakt:
Ma fino je posložena ekipa, samo eto još kakvog ozb. golmana pronaći jer sa ovim nikad ne znaš kada će ga "prenijeti" i kada će napraviti katastrofalnu grešku kao sinoć tj. dešava se to i drugima ali ovome stvarno prečesto.
Pogotovu za ekipu koja bi da se bori prije svega za titulu, pa kasnije uspostavi dominaciju u domaćoj ligi pa tek onda se nečemu nadati u Evropskim okvirima....a i za ovo treba dati vremena, tj. ne govorimo o par mjeseci nego o GODINAMA mukotrpnog i fokusiranog rada. Eh da li mi sada imamo sabur/strpljenje za tako nešto...
Pogotovu za ekipu koja bi da se bori prije svega za titulu, pa kasnije uspostavi dominaciju u domaćoj ligi pa tek onda se nečemu nadati u Evropskim okvirima....a i za ovo treba dati vremena, tj. ne govorimo o par mjeseci nego o GODINAMA mukotrpnog i fokusiranog rada. Eh da li mi sada imamo sabur/strpljenje za tako nešto...

-
- Kontakt:
Jest Vico sredio terene
novi teren u Tuzli kiša padne lopte zapinje u barama.

Meni se iako bih voljeo gledati Buljubasica svidje igra Mustafica trenutno.Protiv Zrinjskog se 2 puta nasao u dobroj sansi ,a nazad je bas dosta pokrivao.
Takodjer ne sjecam se da smo protiv Zrinjskog i Sirokog imali problema kod prekida pred nasim golom.A sjecate se da nam je to bio najveci problem.
Takodjer ne sjecam se da smo protiv Zrinjskog i Sirokog imali problema kod prekida pred nasim golom.A sjecate se da nam je to bio najveci problem.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Znaci na 4 padamo mjesto ako velez dobije, do iduceg kola
Borac prvi ako ovako ostane, bit ce ovo luda trka do kraja za titulu
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Tuzla 3 mrtve šanse borac prvi put ozbiljno zaprijeti i odma gol. Evo 2 :0 

Biće gusto za evropu basscudetto89 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 16:23Znaci na 4 padamo mjesto ako velez dobije, do iduceg kola
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Golčina Dala
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Vidi svi mi volimo nas klub i vise , ali do njih je mi ih bodrimo , oni nam trebaju vracati pobjedama, titulama i nekim iskorakom, na kraju krajeva to im je posaoFCUM je napisao/la: ↑23 sep 2023, 16:41Biće gusto za evropu basscudetto89 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 16:23Znaci na 4 padamo mjesto ako velez dobije, do iduceg kola
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Ma nemas sta traziti pored Borca i Vice,suludo se i nadati,TC je njihova podguzna muha,posebno se nemas nadati kad gubis neke bitne tekme sa briljatnim Sahinovicem,nadam se da ce ga opet staviti sljedecu da sam sebi trener ide u kontru. Kao sto sam rekao Borac ce nam bjezat 5 a Siroki 6 bodova,tesko da mi protiv kona i Zvjezde mozemo uzet 6 bodova ili iznenaditi Borac,nemamo mi taj mentalitet.
Trenutno korisnika/ca: Evander, Morpheus, OsmanhodzicBuco, perodeformero i 45 gostiju.