Hodzic ili Coric ? Nekako mi je Hodzic ravna linija, Coric bi mogao danas ispraviti nepravdu koju su mu u Borcu pravili.tuzlac je napisao/la: ↑23 sep 2023, 14:04...........................................Fejzić
........Hodžić...........Šukilović.......................Bihorac.............Nikić
......................Ordagić............................Delimeđac
........Pantelić......................Mehanović......................Mašović
........................................Hadžić.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Elvir Baljic
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Njima samo odgovara naš poraz. U tome više uživaju nego u svojim pobjedama. Ne mogu gledati kako smo uspješniji od njih.
Čak evo i Borac podržavaju, ali to je čudi. Kad navijaju za Zvezdu i Partizan ni Borac ne treba da im je stran.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Fejzić, Bihorac, Delimeđac, Šukilović, Hadžić, Mehanović, Pantelić, Hodžić, Ćorić, Kobiljar i Ordagić.
Elvir Baljic
Tuzla City:
Na klupi su: Lolić, Nikić, Abudlahović, Jašaragić, Rekić, Redžić, Osmić, Mešinović, Sejdović, Ristić i Sušić.
Na klupi su: Lolić, Nikić, Abudlahović, Jašaragić, Rekić, Redžić, Osmić, Mešinović, Sejdović, Ristić i Sušić.
Mašović je šutnuo reklamu u Doboju kad je zamijenjen.Dobro je da je sklonjen iz ekipe.Inače veliki neradnik,sebičan igrač i ne pomaže u odbrani.Mislim da je on polako počeo odlaziti iz kluba.
Dobro bi bilo dovesti Bekića iz Zrinjskog.Slobodan je igrač.Igra lijevog beka i štopera.Bolji od Ćorića,Hodžića ,Nikića.
Dobro bi bilo dovesti Bekića iz Zrinjskog.Slobodan je igrač.Igra lijevog beka i štopera.Bolji od Ćorića,Hodžića ,Nikića.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 sep 2023, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ako se šta ne promijeni u drugom a teško da će Milenko danas treba biti bivši.
Mislio sam da imamo snage za remi.I sada se nadam.Čudna utakmica.Hranljiva masa ispod trave spekla jer nije zaljevana ,i sad poplava. 
Hajmo izmjene Milenkoooooo.Vadi Migija,Hodžića,Šukilovića..
Hajmo izmjene Milenkoooooo.Vadi Migija,Hodžića,Šukilovića..
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 sep 2023, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Gubimo 0:2 a Munja se smjeska na klupi...boli ga dzon...
+Sa kišom ili bez ,Borac je bolja ekipa od nas i poraz od 1-2 i nije tako velik koliki je trebao biti.Ovo je bila tekma oprave i vidli smo svi gdje smo.Drago mi je da je mladi Redžić pokazao kvalitetu u ono vremena koliko je igrao.Hajde,sreća pa odigrasmo 3 za tri sa Širokim i Slogom štoje pametan potez.Ekipa nam nikako ne funkcioniše.Može današnja kiša donekle biti izgovor ali....Promjena trenera dolazi u obzir ako postoji još neki kvalitetan trener koji će nas prihvatiti.Mnoge smo ponizili.Bilo kako bilo pred namaje nadoknada utakmice 2.kola kontra umornog Zrinjskog pa senadam makar jednom bodu.Generalno, posve slabo.Nisi igrači toliko loši ,naprotiv imamo vrlo-dobrih momaka ali struka nije u stanju da uspostav i igru i nema autoritet kod igrača.
Ekipa se mora prodrmati. Mislim da to Milenko ne može. Igrača ima ali nema igre, skroz tanko.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Svoje sanse smo propustili na pocetku utakmice,jer na ovakvom terenu kad zabijes , imas prednost koju je tesko stici. Posle Zrinskog nam slijede utakmice u kojima mozemo i trebamo traziti svoju sansu i bodove.
Elvir Baljic
Sta mislite moze li Vas zadesiti sudbina salinesa ? Mislim da bi digo ruke kad bi otisli u federalnutuzlac je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:09+Sa kišom ili bez ,Borac je bolja ekipa od nas i poraz od 1-2 i nije tako velik koliki je trebao biti.Ovo je bila tekma oprave i vidli smo svi gdje smo.Drago mi je da je mladi Redžić pokazao kvalitetu u ono vremena koliko je igrao.Hajde,sreća pa odigrasmo 3 za tri sa Širokim i Slogom štoje pametan potez.Ekipa nam nikako ne funkcioniše.Može današnja kiša donekle biti izgovor ali....Promjena trenera dolazi u obzir ako postoji još neki kvalitetan trener koji će nas prihvatiti.Mnoge smo ponizili.Bilo kako bilo pred namaje nadoknada utakmice 2.kola kontra umornog Zrinjskog pa senadam makar jednom bodu.Generalno, posve slabo.Nisi igrači toliko loši ,naprotiv imamo vrlo-dobrih momaka ali struka nije u stanju da uspostav i igru i nema autoritet kod igrača.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Kad bi ! Mnogo vode ce proteci, da se tako nesto desi, iz vise razloga. Valjda ti je jasno iz prosle godine,kad ste nas svi otpisali, da za takvo sta trenutno male sanse .mirsonetz je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:32Sta mislite moze li Vas zadesiti sudbina salinesa ? Mislim da bi digo ruke kad bi otisli u federalnutuzlac je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:09+Sa kišom ili bez ,Borac je bolja ekipa od nas i poraz od 1-2 i nije tako velik koliki je trebao biti.Ovo je bila tekma oprave i vidli smo svi gdje smo.Drago mi je da je mladi Redžić pokazao kvalitetu u ono vremena koliko je igrao.Hajde,sreća pa odigrasmo 3 za tri sa Širokim i Slogom štoje pametan potez.Ekipa nam nikako ne funkcioniše.Može današnja kiša donekle biti izgovor ali....Promjena trenera dolazi u obzir ako postoji još neki kvalitetan trener koji će nas prihvatiti.Mnoge smo ponizili.Bilo kako bilo pred namaje nadoknada utakmice 2.kola kontra umornog Zrinjskog pa senadam makar jednom bodu.Generalno, posve slabo.Nisi igrači toliko loši ,naprotiv imamo vrlo-dobrih momaka ali struka nije u stanju da uspostav i igru i nema autoritet kod igrača.
Elvir Baljic
Jel sigurna stolica Milenka??TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:28Svoje sanse smo propustili na pocetku utakmice,jer na ovakvom terenu kad zabijes , imas prednost koju je tesko stici. Posle Zrinskog nam slijede utakmice u kojima mozemo i trebamo traziti svoju sansu i bodove.
Ide niži rang bez ikakvih problema, mjenjamo pozicije na kraju sezone. Kad ispadnete nećete se ni vratit više. Kažem ja Borac će vas iskarat. Azmir zavrnuo pipu, igračima se ne igra. Cvajta. 
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Nista više od minimalnog poraza i nismo zaslužili.
U napadu nam je panj u odbrani dva.
Sivcu se jedino moze prigovoriti sjeckanje igre i različit kriterij kod kartona. Nama ih je dijelio kao bajramluk a njima mnogo tiga oprostio.
Ja volim ovaj klub i nemam drugog. Bio sam danas na utakmici po ovoj salaukovini i ići ću kad god budem mogao, ali me zanima kako sve ovo Azmir zamišlja. Pa čovjeka nije briga što je danas jedva 100 ljudi bilo sa naše strane. Mene bi bilo, i jeste, sramota da iz Banja Luke dođe više gledalaca. Danas ih je bilo 3 puna busa. I njima je kisa i oni kisnu. S tim sto su oni gledali pola utakmice i putovali toliko i opet ih bilo više.
Je li moguće da mu je toliko svejedno za navijačima da već petu godinu nema sponzora, partnera i slično ne računajući njegov Heez i Beću. Da malo približi klub narodu.
U napadu nam je panj u odbrani dva.
Sivcu se jedino moze prigovoriti sjeckanje igre i različit kriterij kod kartona. Nama ih je dijelio kao bajramluk a njima mnogo tiga oprostio.
Ja volim ovaj klub i nemam drugog. Bio sam danas na utakmici po ovoj salaukovini i ići ću kad god budem mogao, ali me zanima kako sve ovo Azmir zamišlja. Pa čovjeka nije briga što je danas jedva 100 ljudi bilo sa naše strane. Mene bi bilo, i jeste, sramota da iz Banja Luke dođe više gledalaca. Danas ih je bilo 3 puna busa. I njima je kisa i oni kisnu. S tim sto su oni gledali pola utakmice i putovali toliko i opet ih bilo više.
Je li moguće da mu je toliko svejedno za navijačima da već petu godinu nema sponzora, partnera i slično ne računajući njegov Heez i Beću. Da malo približi klub narodu.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Čuj ovog Mujkanovog kera. Kad se vratite i ako se vratite iz te cvajte opet ćemo da vas karamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.