Nagovorit ce te uskoro da ti to izvadis i softverski ugasis...ne briniMarsal je napisao/la: ↑23 sep 2023, 09:02Da se dan kasnijenadovežem na temu za goriva. Moj drug je radio kao neki inspektor za ta goriva i njihov kvalitet i ako je njemu vjerovat definitivno ima razlike i priča "sve je to isto" je floskula.
Ako je njemu vjerovati, najbolje rezultate uvijek ostvaruje Petrol, a jako kvalitetno gorivo tik iza njih su Ina i Energopetrol.
Ostale je naveo kao nekoliko stepenica ispod.
Vjerovatno nije džaba razlika po litru od 2.81 i 3.01.
Ljudi ko ljudi s druge strane, nekog briga za auto i sve daj samo da uštedim. Ja dok sam vozio trneće bilo mi je svejedno gdje sipam sad kad sam za škodilaka istreso pare gledam samo Petrol ili EP. Valja čuvat dizne i DPF filter.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Za ove koje nisu upućeni, ovim činom je ostavio jednog momka invalidom, drugi je na respiratoru, a dvije djevojke su ostale bez ruke i stopala. Daleko najveći divljak ovdje u gradu kod nas što se tiče vožnje automobila, naravno sve uredno snima na instagramu i objavljuje
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koji degen **** mater svoju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne bi im vala ništa bilo i da su malo izrezali ovaj lajv. Nije da mi se gleda kompletan seljakluk.
Svakako retard. Ne kontam šta ih ovdje loži.. ili kakav moraš biti da se dobrovoljno voziš s njim.
Svakako retard. Ne kontam šta ih ovdje loži.. ili kakav moraš biti da se dobrovoljno voziš s njim.
The saddest thing in life is wasted talent.
Mehmedovića puna Bosna, da se hoće svi zakucati u kakvu betonsku banderu
100% sportski i krajnje opušten potpis
- VensanKasel
- Kontakt:
E na šta smo mi spali , da nam ovakve glave kroje sudbine ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 15:29
Za ove koje nisu upućeni, ovim činom je ostavio jednog momka invalidom, drugi je na respiratoru, a dvije djevojke su ostale bez ruke i stopala. Daleko najveći divljak ovdje u gradu kod nas što se tiče vožnje automobila, naravno sve uredno snima na instagramu i objavljuje
Ne zna se ko su veće pichke

Znači lik vam je uredno servirao da ga prijavite i niko ništa...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
sto bi kad znas i sam da vecini policajaca su ovakvi haveri i jarani sa shishe, svjestan si i ti sa kim se nasa policija druzi i koliko provedu u kafićima posebno ova nasa u novom gradu jbt hifa u svrakinom najcuvaniji objekat u gradu ispadne svaki dan po pola stanice u njoj sjediVensanKasel je napisao/la: ↑23 sep 2023, 15:50E na šta smo mi spali , da nam ovakve glave kroje sudbine ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 15:29
Ne zna se ko su veće pichke![]()
Znači lik vam je uredno servirao da ga prijavite i niko ništa...

- numanumaye22
- Kontakt:
Masa takvih potencijalnih ubica svakodnevno vozi najgorim cestama Europe i onda dobijes to sto dobijes. SDA, Allah i Islam na prvom mjestu, uz srpske pevaljke i alkohol. Pa neki dan citam lik ima preko 200k neplacenih kazni i dalje covjek vozi. Eej 200 000 KM neplacenih kazni. Pa ima li to igdje na svijetu, bar u Africi? Nema ni tamo.
Izgubis vozacku, das rodjakovu i vozis uredno. Neka, birali-dobili.
Izgubis vozacku, das rodjakovu i vozis uredno. Neka, birali-dobili.

- ASD
- Kontakt:
Zar nije jedan ubica na cesti iz Tuzle pobjegao u Njemačku?
Ovo je globalni problem, nije samo kod nas.
Da se mene pita, maksimalno bih ograničio automobile po gradovima. To jako često viđamo po Evropi, gdje se na razne načine auta istjeruju.
Ovo je globalni problem, nije samo kod nas.
Da se mene pita, maksimalno bih ograničio automobile po gradovima. To jako često viđamo po Evropi, gdje se na razne načine auta istjeruju.
Ja donekle mogu shvatit, sjedit negdje, sa kolegama, u gostima, popit koju i krenut kuci s autom,kazem donekle mogu shvatit...ali nacugat se ko konj i jos ako volis povuci smeca u nos i onda sjesti i voziti se okolo 2-3h po 150-200 na sat sa odvrnutom narodnom na maximumu, ne znam... nije vise ni policija kriva, kriva je kuca, roditelji, narodnjaci i okolina....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- ASD
- Kontakt:
Kriva je savjest.
Ako voliš brzinu, idi na autotrke ili bar autoput.
To isto kao da voliš pucati, umjesto da pucaš u streljani, pucaš po korzu.
Ako voliš brzinu, idi na autotrke ili bar autoput.
To isto kao da voliš pucati, umjesto da pucaš u streljani, pucaš po korzu.
Sve iz kuće polazi. Sa ovakvim seljaklukom se ne rađa, nego nauči od roditelja.
Mada bi se i to dalo popraviti strogim kaznama.. recimo za ovakvo nešto 25 godina bez dopusta i pčki materina. Vidjeli bi kako se sve može promijeniti.
Mada bi se i to dalo popraviti strogim kaznama.. recimo za ovakvo nešto 25 godina bez dopusta i pčki materina. Vidjeli bi kako se sve može promijeniti.
The saddest thing in life is wasted talent.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Seljacko ime, seljacko prezime. Zamisli zoves se Smajl Mehmedovic.
A sto se tice policije nema ih kada treba. Bezveze se izivljavaju nad gradjanima koji voze 65 gdje je ogranicenje 50, a navecer kada ovi lete magistralama nema ih. Ovo nije tesko cuti i vidjeti, svaku noc lete. Mi koji zivimo u Mosniku, Ircu, Solani, Slatini cujemo citavu noc kako lete po magistralama.
A sto se tice policije nema ih kada treba. Bezveze se izivljavaju nad gradjanima koji voze 65 gdje je ogranicenje 50, a navecer kada ovi lete magistralama nema ih. Ovo nije tesko cuti i vidjeti, svaku noc lete. Mi koji zivimo u Mosniku, Ircu, Solani, Slatini cujemo citavu noc kako lete po magistralama.
Vidis na ovom debilu da mu je IQ jedno 25. Bitno da po Tuzli zaustavi nekog kome svjetlo ne radi, a ovakvu gamad ne smiju ni zaustaviti. Nadam se da roditelji one omladine imaju mozak, pa se sastanu i ubiju gofno. Ne bi zalio robijati 20 godina radi ovakvog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pijane budale za volanom tretirati kao potencijalne ubice.
Ma kakva policija.
Prije 3 dana odem u stanicu prijaviti da su mi na parkingu kod zgrade oštećena 2 automobila + 1 od komšije.
Nakon što sam kući s posla došao oko 00i30 kafić koji je u centru grada je uredno puštao muziku da nitko ne može spavati i retardi od nekih 30-40 godina su divljali tu i vrlo vjerojatno je netko od njih zakačio oba auta.
Postoje kamere od objekata okolo koje bi se mogle vidjeti a na jednom autu imaju i otisci ruku i prstiju gdje je lik vjerojatno gledao koliko je odgulio auto
Policija među kojim je bio i moj Kum govori da ne pravimo zapisnik jer et morat ću se zajebavati po sudu i stavljaju se prema meni kao da idem neće oni ništa uradit
Reko super,ja ću ovo sam riješit a slobodno recite da koji god me policajac privede da neću ostat dužan jer se uniforma nekad mora skinit.
Najgore što sam privatno sa društvom imao ogromnu raspravu zašto mislim da je jedna od rak rana društva naša policija pogotovo u mojem kraju gdje ljudi uredno meni govore kome su dali pare da ih prime i u smislu što i ti ne uđeš.
Prije 3 dana odem u stanicu prijaviti da su mi na parkingu kod zgrade oštećena 2 automobila + 1 od komšije.
Nakon što sam kući s posla došao oko 00i30 kafić koji je u centru grada je uredno puštao muziku da nitko ne može spavati i retardi od nekih 30-40 godina su divljali tu i vrlo vjerojatno je netko od njih zakačio oba auta.
Postoje kamere od objekata okolo koje bi se mogle vidjeti a na jednom autu imaju i otisci ruku i prstiju gdje je lik vjerojatno gledao koliko je odgulio auto

Policija među kojim je bio i moj Kum govori da ne pravimo zapisnik jer et morat ću se zajebavati po sudu i stavljaju se prema meni kao da idem neće oni ništa uradit

Reko super,ja ću ovo sam riješit a slobodno recite da koji god me policajac privede da neću ostat dužan jer se uniforma nekad mora skinit.
Najgore što sam privatno sa društvom imao ogromnu raspravu zašto mislim da je jedna od rak rana društva naša policija pogotovo u mojem kraju gdje ljudi uredno meni govore kome su dali pare da ih prime i u smislu što i ti ne uđeš.
Kakav nagli skok bijesa dobijem kad vidim ovakve vijesti, da imam trun vlasti ovakve slučajeve bih smrtnom kaznom kažnjvao skupa sa onim koji "imaju veze". I neko kaže Bosna raj na zemlji, šikara kakav raj.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Idi prijavi u tuzilastvo direktno, to je KD ostecenje tudje stvari, ako postoje videosnimci onda ih moraju izuzeti sto prije i vidjeti ko je odgovoran.Rosicky je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:02Ma kakva policija.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jest raj za ovakve ko ovaj idiot. Moze ubiti covjeka i nece ni dana lezati jer ce babo srediti sve i kupiti tupanu novu masinu da glumi F1 po gradu.
Jucer osudili lika koji je prije par godina ubio momka na semaforu na samo 4 godine. Stavili pod optuzbu nepruzanje prve pomoci, a lik prosao kroz crveno, udario ga i pobjegao. Babo sredio ovakvu kaznu, a prije kazne gofno u Njemacku pobjeglo. Dlaka falila da dobije u bolnici na Gradini posao. Sreca pa se narod pobunio, pa ga uklonili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je