FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

CityCity
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la CityCity » 23 sep 2023, 18:54

Još nije kasno da se spasi premijerligaški status ali potrebne su brze reakcije.Bošnjaković ako ima obraza treba da sam podnese ostavku a ako ne onda treba da ga se razriješi odlukom AH.On je primarni problem.Takođe mora se maknuti iz prve postave pod hitno stoperski par Šukilović-Bihorac jer su to po meni najlošiji igrači koji su ikada nosili dres TC od ulaska u prvu ligu i od njih počinju svi igrački problemi ekipe koja ima dovoljan broj dobrih igrača da igra mnogo bolje od ovoga što trenutno gledamo.Takođe neophodno je pristupiti i rješenju pozicije golmana jer ovo što sad imamo jednostavno ne valja.Pozitivna stvar danas je bila igra mladog Redžića.Naravno treba reći i da smo ponovo hladno pljačkani od strane sudaca ali i to je već postala konstanta i nije ništa novo.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 sep 2023, 19:21

Fejza je danas posebno bio loš kod istrčavanja. Dva puta ga igrači Borca obilaze. Jednom nas spasi Bihorac i povrijedi se, drugi put velika količina vode na terenu.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 23 sep 2023, 19:26

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
23 sep 2023, 19:21
Fejza je danas posebno bio loš kod istrčavanja. Dva puta ga igrači Borca obilaze. Jednom nas spasi Bihorac i povrijedi se, drugi put velika količina vode na terenu.
Jel sigurna stolica kod milenka??? Zna li neko?? Balja neodgovara

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 23 sep 2023, 19:32

Hazre je napisao/la:
23 sep 2023, 19:26
Sta ti znaci jel sigurna stolica, zbilja ne razumijem pitanje ? Niko nije ne zamjenjiv, ako te interesuje da li je Azmir zadovoljan ,nije zadovoljan, ni sa bodovima ni igrom.
Elvir Baljic

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 23 sep 2023, 19:35

23 sep 2023, 18:52
IceTea je napisao/la:
23 sep 2023, 18:44
Ide niži rang bez ikakvih problema, mjenjamo pozicije na kraju sezone. Kad ispadnete nećete se ni vratit više. Kažem ja Borac će vas iskarat. Azmir zavrnuo pipu, igračima se ne igra. Cvajta. :kuknjava:
Čuj ovog Mujkanovog kera. Kad se vratite i ako se vratite iz te cvajte opet ćemo da vas karamo.

slika
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 23 sep 2023, 19:53

TuzlaCityfighter je napisao/la:
23 sep 2023, 19:32
Hazre je napisao/la:
Sta ti znaci jel sigurna stolica, zbilja ne razumijem pitanje ? Niko nije ne zamjenjiv, ako te interesuje da li je Azmir zadovoljan ,nije zadovoljan, ni sa bodovima ni igrom.
Do kad ce mo gledati Milenka? Dobar je to covjek. U tom je problem. Radi sto mu se kaze, nema autoritet. Znas sve Balja sta ti imam pricati...

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 sep 2023, 19:54

Hazre je napisao/la:
Tek smo nedavno potpisali sa nim na 3 godine. Skupo bi nas koštalo da ga sad otjeramo. Mada skupo nas košta i ova igra i rezultati.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 23 sep 2023, 19:59

23 sep 2023, 19:54
Hazre je napisao/la:
Tek smo nedavno potpisali sa nim na 3 godine. Skupo bi nas koštalo da ga sad otjeramo. Mada skupo nas košta i ova igra i rezultati.
Kakve 3 godine? :tokralju: ali ok. To je najmanji problem mislim. Veci je problem gore sto sam naveo. Nema autoritet, vise prijatelj sa igracima nego trener. Ne smijes to sebi dozvoliti.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 23 sep 2023, 20:52

23 sep 2023, 18:35
mirsonetz je napisao/la:
23 sep 2023, 18:32
tuzlac je napisao/la:
23 sep 2023, 18:09
+Sa kišom ili bez ,Borac je bolja ekipa od nas i poraz od 1-2 i nije tako velik koliki je trebao biti.Ovo je bila tekma oprave i vidli smo svi gdje smo.Drago mi je da je mladi Redžić pokazao kvalitetu u ono vremena koliko je igrao.Hajde,sreća pa odigrasmo 3 za tri sa Širokim i Slogom štoje pametan potez.Ekipa nam nikako ne funkcioniše.Može današnja kiša donekle biti izgovor ali....Promjena trenera dolazi u obzir ako postoji još neki kvalitetan trener koji će nas prihvatiti.Mnoge smo ponizili.Bilo kako bilo pred namaje nadoknada utakmice 2.kola kontra umornog Zrinjskog pa senadam makar jednom bodu.Generalno, posve slabo.Nisi igrači toliko loši ,naprotiv imamo vrlo-dobrih momaka ali struka nije u stanju da uspostav i igru i nema autoritet kod igrača.
Sta mislite moze li Vas zadesiti sudbina salinesa ? Mislim da bi digo ruke kad bi otisli u federalnu
Kad bi ! Mnogo vode ce proteci, da se tako nesto desi, iz vise razloga. Valjda ti je jasno iz prosle godine,kad ste nas svi otpisali, da za takvo sta trenutno male sanse .
Ma jok ne hejtam nista nit provociram ali propozicije nogometnog saveza nalazu da premijerligas mora da ima MNK i ZFK svoj da bi igrao Premijer ligu ( licencu dobio ) jel to istina ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 sep 2023, 21:05

mirsonetz je napisao/la:
23 sep 2023, 20:52
23 sep 2023, 18:35
mirsonetz je napisao/la:
23 sep 2023, 18:32

Sta mislite moze li Vas zadesiti sudbina salinesa ? Mislim da bi digo ruke kad bi otisli u federalnu
Kad bi ! Mnogo vode ce proteci, da se tako nesto desi, iz vise razloga. Valjda ti je jasno iz prosle godine,kad ste nas svi otpisali, da za takvo sta trenutno male sanse .
Ma jok ne hejtam nista nit provociram ali propozicije nogometnog saveza nalazu da premijerligas mora da ima MNK i ZFK svoj da bi igrao Premijer ligu ( licencu dobio ) jel to istina ?
Ne mora se više imati futsal klub zato je Azmir prestao ulagati u Salines. A što se tiče ženskog tima njega ne moraš imati radi Premijer lige već samo radi evropskih takmičenja. To je uefino pravilo a ne domaće.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 sep 2023, 21:08

Hazre je napisao/la:
23 sep 2023, 19:59
23 sep 2023, 19:54
Hazre je napisao/la:

Kakve 3 godine? :tokralju: ali ok. To je najmanji problem mislim. Veci je problem gore sto sam naveo. Nema autoritet, vise prijatelj sa igracima nego trener. Ne smijes to sebi dozvoliti.
Pocetkom sezone potpisali na 3 godine. Provjerena informacija.
A za većinu ostalog se slažemo.

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 23 sep 2023, 23:07

31 avg 2023, 14:17
amkeivke je napisao/la:
31 avg 2023, 14:08
30 avg 2023, 08:15

Problemi nisu nedostatak novca , da ne mozemo isplatiti igraca, imamo druge probleme koji prouzrokuju kasnjenje 2-3 mjeseca, koji se naravno isplate. Igraci svi oni koji su sa strane imaju stan, hranu . Razlog nije nedostatak novca, ako bas nekoga interesuje nek se javi dobice info o razlogu mada je nebitno. Trenutna ekipa nema kasnjenja. Sto se tice Ordagica dosao je sa slabijom fizickom spremom, trebao je vec nastupiti-debitovati protiv Sarajeva, gdje se pozalio na bolove, nakon cega je odluceno da ne iide u sastav, dok je protiv Zelje bio na klupi. Po trenutnoj situaciji mozemo protiv Igmana ocekivati njegov debitantski nastup.
I ja sam uvjeren da gazda ima novca, al je problem kako ga podič i davat keš, mislim da je tu kvaka...al nisi upravu da nema kašnjenja trenutno znaš ti to dobro.
Večina ovih koji su došli sad prije mjesec dva, nisu još ništa dobili iako je obečano drugačije.
Lahko je tebi u Sloveniji, mozda lijeze svakog prvog, nama u Bosni moze i kasniti par dana, nije strasno. Prenesi Jasaragicu malo da se potrudi ako hoce platu, ne moze se zaraditi plata a nema te nigdje.. 😉
Jarane jesil i dalje ubijezden u ono što si ranije pričao?
Nisam ja ovdje pravnik Anisov nit bilo čiji, ja sam bio tu uz Tuzlu i prije njega i poslije njega itd..al ovaj način šta očekivat? Zasto krivit Milenka?
Azmir je ranije bio tu na svim prijateljskim tekmama pa čak i na pripremama, obilazio, pričao s igracima, profesionalno se ponašao do sve i jednog...a sad? Nema ga nigdje, pojavi se na utakmici i nestane...znaš i ti zašto, jer cim se pojavi dobit če 20ak istih pitanja...i kako pored tolikog nezadovoljstva igrača da očekivaš da ti nešta pruže na terenu?
Primjetio si sigurno da je Mesa kolumbijac otisao prije zvaničnog debija...siguran sam da i to znaš zašto??
Šteta stvarno, bio sam ubijedzen da če se s ovim klubom pisat istorija BH nogometa,...
Haris

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 24 sep 2023, 07:25

amkeivke je napisao/la:
23 sep 2023, 23:07
amkeivke je napisao/la:

I ja sam uvjeren da gazda ima novca, al je problem kako ga podič i davat keš, mislim da je tu kvaka...al nisi upravu da nema kašnjenja trenutno znaš ti to dobro.
Večina ovih koji su došli sad prije mjesec dva, nisu još ništa dobili iako je obečano drugačije.
Lahko je tebi u Sloveniji, mozda lijeze svakog prvog, nama u Bosni moze i kasniti par dana, nije strasno. Prenesi Jasaragicu malo da se potrudi ako hoce platu, ne moze se zaraditi plata a nema te nigdje.. 😉
Nisam ja ovdje pravnik Anisov nit bilo čiji, ja sam bio tu uz Tuzlu i prije njega i poslije njega itd..al ovaj način šta očekivat? Zasto krivit Milenka?
Azmir je ranije bio tu na svim prijateljskim tekmama pa čak i na pripremama, obilazio, pričao s igracima, profesionalno se ponašao do sve i jednog...a sad? Nema ga nigdje, pojavi se na utakmici i nestane...znaš i ti zašto, jer cim se pojavi dobit če 20ak istih pitanja...i kako pored tolikog nezadovoljstva igrača da očekivaš da ti nešta pruže na terenu?
Primjetio si sigurno da je Mesa kolumbijac otisao prije zvaničnog debija...siguran sam da i to znaš zašto??
Šteta stvarno, bio sam ubijedzen da če se s ovim klubom pisat istorija BH nogometa,...
Nije proso ljekarski Mesa bio neki razlog valjda...ako nije to istina brate zamolio bi te na poruku u inbox. Cuo sam i neke druge price. Hocu samo da znam jel to to sto mislim. Dosta je meni vise ovo svega. Dosta stari sam cuo i sve sam sebi govorio nije to istina sigurno. Nebi to on.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 sep 2023, 08:03

Sve je bliza cvajta podrinjci :kafa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 24 sep 2023, 08:44

amkeivke je napisao/la:
23 sep 2023, 23:07
amkeivke je napisao/la:

Znam ja da si ti uz TC, ponekad uz Sarajevo, zavisi kako ti naleti. Kome god ne pase firma/klub promjeni ga, ali ne primjetim da bas zele da idu . Jel idealno stanje u klubu ? Nije, ali brate nije ni tako kako ti "crnis"
Elvir Baljic

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 24 sep 2023, 08:46

fukara87 je napisao/la:
24 sep 2023, 08:03
Jel to liga gdje ste vi ? 🤫
Elvir Baljic

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 sep 2023, 08:50

24 sep 2023, 08:46
fukara87 je napisao/la:
Jest al brzo cete i vi gdje vam je i mjesto :tralala:, mi se polako vracamo gdje nam je mjesto :wave: :kafa:

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 24 sep 2023, 08:55

fukara87 je napisao/la:
24 sep 2023, 08:50
fukara87 je napisao/la:
Jest al brzo cete i vi gdje vam je i mjesto :tralala:, mi se polako vracamo gdje nam je mjesto :wave: :kafa:
Pa to si nam i prosle godine pisao. Daj nam sta novo, svako se nalazi gdje mu je mjesto. Hvala ti sto nas redovno pratis
Elvir Baljic

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 sep 2023, 08:59

24 sep 2023, 08:55
fukara87 je napisao/la:

Pa to si nam i prosle godine pisao. Daj nam sta novo, svako se nalazi gdje mu je mjesto. Hvala ti sto nas redovno pratis
Ostali ste u ligi vi ne znate kako, Zrinjski vam pustio bodove zato sad treba vratit u srijedu, jer da se oni ne trose mnogo zbog evrope, a plus sad vam je konkurencija dosta teza za opstanak, de bice mi zao ako ispadnete :plac:

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 24 sep 2023, 09:05

fukara87 je napisao/la:
24 sep 2023, 08:59
24 sep 2023, 08:55
fukara87 je napisao/la:

Ostali ste u ligi vi ne znate kako, Zrinjski vam pustio bodove zato sad treba vratit u srijedu, jer da se oni ne trose mnogo zbog evrope, a plus sad vam je konkurencija dosta teza za opstanak, de bice mi zao ako ispadnete :plac:
A mi krivi sto vi Zelju niste mogli dobiti..zanimljivo. Eto i kad sve vratimo, opet ostajemo, ako kojim slucajem udjete da imamo sigurne bodove.
Elvir Baljic

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.