Tim Bekicima zabraniti pristup Tusnju za sva vremena, i jednom i drugome......samo kada se sjetim utakmice sa Sarajevom, nije mi jasno sta je ovaj Bekic napadac radio u Slobodi prosle sezone. A ovaj drugi bek isto kao da mrzi Slobodu.
Ovo prvi put vidim pa ovo je uzas
ameru bekiću ovaj nefer play nikad nisam halalio!!!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Tim Bekicima zabraniti pristup Tusnju za sva vremena, i jednom i drugome......samo kada se sjetim utakmice sa Sarajevom, nije mi jasno sta je ovaj Bekic napadac radio u Slobodi prosle sezone. A ovaj drugi bek isto kao da mrzi Slobodu.
Neki od vas su mladi momci.
Oprostit cete nama, starijim, kad im je.b.emo mater u c.mar pa u pi.cku. A vodstvo grupe nek se ide svalerat na mediteran sa toplom bracom i da si jedni drugima pjevaju šansone.
Ljudi moji u ovoj ekipi svi zabijaju. Hasanbegović, Delić, Dilaver, Dervišagić, Kalesić, Hadžanović.. Ćiva ubi sa asistencijama centaršutem, za ovu ligu je Phillip Lahm.
Iskreno sam očekivao remi danas, kontam ne može se ni dobit svaka. Još sam i glasao na anketi 4 boda i prolaz Kupa, ali nema veze. Sad što se lige tiče nabit najlošiju ekipu lige MDK, peticu im uvaljat kako god završimo sa Željom u četvrtak. A za derbi, hm, otići i podržati ekipu. Nadam se da će vrijeme biti bolje, nema izgovora, termin svakome godi. 5000 i svi sretni. Još kad bi prošli eh..
Čestitke i kolegama forumašima, pogotovo onima koji su vjerovali u ovu ekipu. Sad se baš lagano diše, bježimo pofino svima.
Tako je, treba halaliti onim forumasima sto su u euforiji priželjkivali raspad i gašenje , bojkot i sl.
Čestitke za danas i za sve do danas
ameru bekiću ovaj nefer play nikad nisam halalio!!!
Grijesis za Almira Bekica vjeruj mi. Momak je vise puta oprastao dugove Slobodi, nikad nije podnjeo tuzbu, a uvijek je bio i pojacanje i igrao je srcem. Momak voli Slobodu. Amer je vec drugi par opanaka, lika samo novac zanima i ne gaji nikakve simlatije prema Slobodi.