Ma dovoljno je da odes na stupsku petlju za tvog momka sa avatara.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Super ti je ta pjesma samo steta sto vam se noge odsjeku od samo nekih nasih povika.Suvorov je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:16Nad Kraljevom ziva vatra sevaEspiritosanto je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:05Na kamenu ljiljani se viju,vidimo se idući vikend u šeher Banja Luci![]()
Niste pobijedili u Banjaluci od 1973. jbt pola vijeka.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Normalno da je super cim ste ukrali melodiju od nje.Kamaga11 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:07Super ti je ta pjesma samo steta sto vam se noge odsjeku od samo nekih nasih povika.Suvorov je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:16Nad Kraljevom ziva vatra sevaEspiritosanto je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:05Na kamenu ljiljani se viju,vidimo se idući vikend u šeher Banja Luci![]()
Niste pobijedili u Banjaluci od 1973. jbt pola vijeka.
-
- Kontakt:
Zar nije Banjalucko sad popularno tamo? Bar sto se tice marketinga, i na TVu i na drustvenim mrezama cesto iskoci reklama za to pivoletsgofighter je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:42
A ebat ga kad budemo na čaršiji pili onda ćemo Sarajevsko, u gradu na Vrbasu se pije Nektar![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne.H8Z7 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:03Brate da ti nisi onaj Habib, prije je pisao na forumu nekako ovo kao da je njegov stil pisanja.jasta je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:27Kratki presjek.....
Zrinjski.....ne igraju, a i ne mogu na 2 fronta
Široki.... čestitke treneru
Sarajevo.... puno para malo muzike
Velež..... Ne loše, neloše
Sloga.....solida
Željo.....muče se
Igman..... muka
Zvijezda....dok se skupe prošao voz
GOŠK... top
Posušje.... top
Tuzla.....mrsko im sve
Borac....povuci potegni, lajčak i ovaj kosovar, pa Dodik i Šmit, granice postoje ali ne postoje i tviteraš Boban
-
- Kontakt:
Banjalučko je isto Nektar pivara, samo što je u tamnoj boci i gorče je malo pivo, pa sad ko šta voli19vendetta87 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:14Zar nije Banjalucko sad popularno tamo? Bar sto se tice marketinga, i na TVu i na drustvenim mrezama cesto iskoci reklama za to pivoletsgofighter je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:42
A ebat ga kad budemo na čaršiji pili onda ćemo Sarajevsko, u gradu na Vrbasu se pije Nektar![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Nemoj da mračiš,popij svijetlo19vendetta87 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:14Zar nije Banjalucko sad popularno tamo? Bar sto se tice marketinga, i na TVu i na drustvenim mrezama cesto iskoci reklama za to pivoletsgofighter je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:42

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Espiritosanto je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:19Nemoj da mračiš,popij svijetlo19vendetta87 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:14Zar nije Banjalucko sad popularno tamo? Bar sto se tice marketinga, i na TVu i na drustvenim mrezama cesto iskoci reklama za to pivoletsgofighter je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:42
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kako vrabcici ispred Sarajeva kad Sarajevo ima bolji medjusobni skor?
- oldschool72
- Kontakt:
14 > 13
Velež do groba
Pa zar se ne gleda prvo medjusobni skor?oldschool72 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:2414 > 13
Ovo još nisam vidio u životu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Tobe koji je ovo profil po redu? Uporan momak nema sta
Brojevi su komplikovani.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Broj postignutih golova se prvo gleda, pa tek onda međusobni skor i broj odigranih utakmica. Ima i ova rubrika sa brojem osvojenih bodova, ali to nije toliko bitno kao ovi navedni parametri
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jes ti to frajer neki?19vendetta87 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:38Broj postignutih golova se prvo gleda, pa tek onda međusobni skor i broj odigranih utakmica. Ima i ova rubrika sa brojem osvojenih bodova, ali to nije toliko bitno kao ovi navedni parametri
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jel i tebi cudno? Koliko se sjecam uvjek se gledalo prvo na medjusobni skor. Vico kroji tabelu kako mu kurrcu cejfOnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:34Ovo još nisam vidio u životu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.