Sve ok, ja sam uvijek za podršku svakome, ali brate koga predlažeš od u21 da igra 90min?Amcho1 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 13:25Upravo ovo zadnje što si napisao, momka je trebalo negdje na kaljenje poslati. Previše grešaka gdje se gube bodovi koji nas mogu koštati titule. Slažem se da treba istrpiti, ali sve dok to trpljenje ne znači gubljenje utakmica, bodova ili na kraju titule. Pozznokee je napisao/la: ↑23 sep 2023, 22:21A hajde konkretno sta cemo kritikovati za ovu utakmicu? Sta nije valjalo osim jedne greske naseg akademca?Amcho1 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 20:48Ne treba psovati nikome od igrača ali treba kritikovati kada je loše i treba hvaliti kada je dobro. Igrači koji dolaze igrati u FK Sarajevo, vrlo dobro znaju gdje dolaze i da se kiksevi teško praštaju, te da će biti praćeni, ali i vrlo logično jer imaju fenomenalne uslove za BiH, počevši od plate pa na dalje. Niko se u Sarajevu nije trpio, niti će se iko trpiti, dobiješ priliku i super uslove, a tvoje je da to opravdaš ili odlaziš, jednostavna formula. Od Sarajeva se uvijek očekivao vrh tabele i pobjede i uvijek će tako ostati jer mi smo najveći klub u BiH. 80% klubova iz regije nemaju takve uslove. Pored toga imaš iza sebe armiju navijača, ako se pokažeš nosače te kao bebu i voljeti zauvjek, neki primjeri, Rahman, Benko, Ahmet, Zeka, Said, Stane, itd pozz
Igra u polju, energija, postavka igre, prilike, sve. Bez srece i koncentracije u zavrsnici i tjt. Da smo 2 zicera od 5 zabili sad bi ovdje bajke i basne pisali, a ja pored ovakve igre nisam zabrinut sekunde.
Morate biti svjesni i da ce se uvijek neko od mladih nada gurati radi prodaje i profita. Ok, mozda bi bilo pametnije u ovom trenutku gurati Buljubasica, a Rogica na gol staviti, za Sahu jos ima vremena. Mozda bi mu i neka posudba gdje ce igrati i zatvorenih ociju nauciti neke "standard" situacije, najbolja bila
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
-
- Kontakt:
Soldo,Kyeremeh i Avram out.Avramovskom svakako istice ugovor a Kyeremeh ima neke ponude i vjerovatno ide.Ne treba nam stranac na klupi da ulazi 10 minuta.Dobro i za nas i za njega dodje.Sanchez87hz je napisao/la: ↑24 sep 2023, 13:21Vidim sad ubacio trkacu kokos da preokrene rezultat u nasu korist![]()
mislim da ce trebat opet neka cistka na zimu.
Na njihove pozicije dovesti kvalitetnog igraca i to bi bilo dovoljno.3 odlaska i 3 dolaska,po zelji Simona.
Naravno u slucaju neke eventualne prodaje reagovati adekvatno i eto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ne igra ozil vise u arsenalunapoleon72 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 12:49Jasno sve, promasio i uz golmana glavni krivac za ovo, al brate to je djelic sekunde. Da tako brzo razmislja i reaguje zvao bi se Ozil i igrao u Arsenalu. Yebiga sad, okrenut se narednoj utakmici. Vise boli poraz jer je dosao ni iz ceg, nasim greskama, a 90% raje je ovdje pisalo "ni poraz nije problem uz dobru igru". Na kraju smo dobili upravo to, odlicnu igru al poraz.
I da neko ne bi povukao paralelu s Dudicem ("precke i stative pa poraz"), po meni ovo nije ni slicno. Kod Dudica se u 80% utakmica nije znalo ko sta igra, na terenu imao po tri igraca istih karakteristika, sve bilo na horuk. Sad se bas vidi smislena igra. Zadnje dvije tekme nijedna veca opasnost iz prekida, vidi se jasno svacija uloga na terenu.
Rotaciono Buljubašić - Mulalić, ovisno od tekme. Sahinovicu zaista želim mnogo sreće i vjerujem da će izrasti u super golmana, ali mu treba vremena i kaljenja. Na poziciji je golmana koja je najosjetljivija, greška=primljen gol u 90% slučajeva. Sve druge pozicije imaju backup, veću pomoć saigraća. PozzTorino je napisao/la: ↑24 sep 2023, 13:40Sve ok, ja sam uvijek za podršku svakome, ali brate koga predlažeš od u21 da igra 90min?Amcho1 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 13:25Upravo ovo zadnje što si napisao, momka je trebalo negdje na kaljenje poslati. Previše grešaka gdje se gube bodovi koji nas mogu koštati titule. Slažem se da treba istrpiti, ali sve dok to trpljenje ne znači gubljenje utakmica, bodova ili na kraju titule. Pozznokee je napisao/la: ↑23 sep 2023, 22:21
A hajde konkretno sta cemo kritikovati za ovu utakmicu? Sta nije valjalo osim jedne greske naseg akademca?
Igra u polju, energija, postavka igre, prilike, sve. Bez srece i koncentracije u zavrsnici i tjt. Da smo 2 zicera od 5 zabili sad bi ovdje bajke i basne pisali, a ja pored ovakve igre nisam zabrinut sekunde.
Morate biti svjesni i da ce se uvijek neko od mladih nada gurati radi prodaje i profita. Ok, mozda bi bilo pametnije u ovom trenutku gurati Buljubasica, a Rogica na gol staviti, za Sahu jos ima vremena. Mozda bi mu i neka posudba gdje ce igrati i zatvorenih ociju nauciti neke "standard" situacije, najbolja bila
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Brate Mula povrijeđen, a Buljubašić visi sa kartonima i zauzima mjesto u rotaciji. Faksuje crveni, moraš Aničića vadit da Trako upadne. Baš nas kolje ovo u21 pravilo.Amcho1 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 14:58Rotaciono Buljubašić - Mulalić, ovisno od tekme. Sahinovicu zaista želim mnogo sreće i vjerujem da će izrasti u super golmana, ali mu treba vremena i kaljenja. Na poziciji je golmana koja je najosjetljivija, greška=primljen gol u 90% slučajeva. Sve druge pozicije imaju backup, veću pomoć saigraća. PozzTorino je napisao/la: ↑24 sep 2023, 13:40Sve ok, ja sam uvijek za podršku svakome, ali brate koga predlažeš od u21 da igra 90min?Amcho1 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 13:25
Upravo ovo zadnje što si napisao, momka je trebalo negdje na kaljenje poslati. Previše grešaka gdje se gube bodovi koji nas mogu koštati titule. Slažem se da treba istrpiti, ali sve dok to trpljenje ne znači gubljenje utakmica, bodova ili na kraju titule. Pozz
🇵🇸
Realno, vas dvojica ne razumijete @olivera. Pokrijte se po glaviBabayaro je napisao/la: ↑24 sep 2023, 12:06Pozurio je da se napravi pametan sa zakasnjenjem od par mjeseci.Morpheus je napisao/la: ↑23 sep 2023, 22:27Ti iznenađen isto kao da mu je prva utakmica.siroliver69 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 22:25Iz kadeta djete staviti na gol najvećeg kluba u državi, u borbi za titulu!? Ili su svi ludi ili Tan ima neke licne zelje?
Ovu Zvijezdu je bruka ne dobiti bar 4 razlike
hahah joj struke jedan poraz odmah rekonstrukciju vrse ajde ba dozovite se... da je avram zabio ono bio bi tata igre kao sto i jeste ne palamudite bezveze nakon zrinjskog svi beton sad ovaj ovakav onaj onakav. Vi koji mislite da cemo dobit svaku tekmu otkad vi pratite 101. ligu u svijetu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odavno slabija ekipa nije igrala našu ligu, džaba im Vukoja i ova nova pojačanja kad ne možeš Posušje uzeti kući a posljednji si na tabeli.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fakat su najlosija ekipe u ligi, vec su primili 24 gola, ocekujem u subotu uz ozbiljan pristup nase ekipe barem 3+.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Tacno!keli je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:24hahah joj struke jedan poraz odmah rekonstrukciju vrse ajde ba dozovite se... da je avram zabio ono bio bi tata igre kao sto i jeste ne palamudite bezveze nakon zrinjskog svi beton sad ovaj ovakav onaj onakav. Vi koji mislite da cemo dobit svaku tekmu otkad vi pratite 101. ligu u svijetu?
-
- Kontakt:
Goru ekipu da pamtim da igra PL samo Dzerzelez one jedne godine bas davno dok sam jos ko klinac pratio
I mozda Gradina je tu negdje
Hajd ovi ostali i nekako ali ova Zvijezda ce do polusezone ispasti iz lige hahahaa
Stvarno ne vidim kome oni i bod mogu uzeti.Ove ekipe sa kojima trebaju da se bore za opstanak bez puno muke rijesavaju ih,cak i na njihovom terenu.Ni onu Slogu ne znam kako su 1-0 dobili
Mada ne bi me iznenadilo da prorade protiv nas i iznenade

Salu na stranu,to ce nam bit noc za uzivanja i hajcanje pred derbi
0-5 u kupu i 4-0 za vikend da se igracima podigne motiv

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne letite pred rudu,to 4-0,5-0 cemu te najave,cemu bahacanje,sutra da bude 1-0 bit ce a jedva nevalja ovo ništa zbog takvih najava.

Jaca gostovanja igraju jako fino(statisticki ih evo niko od ove trojke nije nešto nadigrao cak naprotiv) ako izuzmemo gostovanje Veležu.

Jaca gostovanja igraju jako fino(statisticki ih evo niko od ove trojke nije nešto nadigrao cak naprotiv) ako izuzmemo gostovanje Veležu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vala gledao sam ih protiv Zrinjskog i Borca, nema sumnje da su opasni prema naprijed, al sto se tice odbrane malo je reci amaterski. Zrinjski im je mogao minimalno zabiti jos tri gola.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 24 sep 2023, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja sam zgrozen cinjenicom da rozman jos nije smijenjenkeli je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:24hahah joj struke jedan poraz odmah rekonstrukciju vrse ajde ba dozovite se... da je avram zabio ono bio bi tata igre kao sto i jeste ne palamudite bezveze nakon zrinjskog svi beton sad ovaj ovakav onaj onakav. Vi koji mislite da cemo dobit svaku tekmu otkad vi pratite 101. ligu u svijetu?
NEMA NAZAD
Mirvicu diži ruke od Sarajeva 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.