NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Da li neko zna hoce li biti prijenos danas danas na youtube kanalu?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovo je Tomislav objavio na fbNekiForumas je napisao/la: ↑24 sep 2023, 11:33Da li neko zna hoce li biti prijenos danas danas na youtube kanalu?
Dužni smo obavijestiti sve naše navijače i pratitelje na društvenim mrežama da će nedjeljnu utakmicu moći pratiti putem live prijenosa.
#hnktomislav
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
Danas likČe napreduje na tabeli i preuzima minimalno 5. poziciju.
Sastav za 3 gola u mreži Tomislava:
Durmo, Sivac, Isaković, Bajramović, Arnautović, Vardo, Begić, Žuna, Hrelja, Karalić, Mašić. Hajmo likČe hu, ha
Sastav za 3 gola u mreži Tomislava:
Durmo, Sivac, Isaković, Bajramović, Arnautović, Vardo, Begić, Žuna, Hrelja, Karalić, Mašić. Hajmo likČe hu, ha

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Zanimljivih prvih 11. Karalic i Ali krila, Salkanovic spic, Hrelja lijevi bek
- Zenicanin988
- Kontakt:
Zanimljiv sastav. Hajmo po 3 boda
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sastav ocaj, ide patnja danas. Zuna i Medjuseljac nemaju sta raditi u prvoj, kraj price.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Mislim da manje krivih dodavanja ima na seoskom turniru.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Sto nisi na utakmici da navijas i das podrsku a ne pljujes po forumu<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 15:42Sastav ocaj, ide patnja danas. Zuna i Medjuseljac nemaju sta raditi u prvoj, kraj price.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Međuseljcu zabraniti šutati dok ne ojača.A ja šuta bože dragi.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Nisam u Zenici trenutno, a ne pljujem, ovo govorim vec 3 mjeseca, svaki put je bilo lose kad su isti bili u sastavu, cinjenica prijatelju.dinodino2019 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 15:45Sto nisi na utakmici da navijas i das podrsku a ne pljujes po forumu<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 15:42Sastav ocaj, ide patnja danas. Zuna i Medjuseljac nemaju sta raditi u prvoj, kraj price.
Izbacija Alija iz igre, trči po terenu kao čorava kokoš, nit se može gurati niti može ošutati niti zaustaviti igrača, nijedan duel nije dobio.
-
- Kontakt:
Hrelja na beku? Zašto?
Sta se pravis pametan covjek komentarise, ne mora znaciti da nije na utakmici.dinodino2019 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 15:45Sto nisi na utakmici da navijas i das podrsku a ne pljujes po forumu<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 15:42Sastav ocaj, ide patnja danas. Zuna i Medjuseljac nemaju sta raditi u prvoj, kraj price.
Kad bi igrali 7 dana ovako necemo dati gola to je realnost.
Niko nikog ne pljuje
Ponosni smogovac!
Hrelju treba ubaciti više unutra, a ne na beka dragi Duvnjak.Takav ti igrač igra nazad a naprijed niti jednog igrača nemaš da ti napravi nešto.Mijenjaj Duvnjak formaciju ovako godinu dana možeš igrat.
Ovo je više ne moguće ovo je katastrofa ovo je sramota fujjjjj
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Vecini je jasna situacija, ovakve formacije i postave, mozda bi samo Faruku Hadzibegicu naumpale. Sredina ne postoji, po izgubljenoj lopti stojimo i ljudi nas na kontru melju.
Kao sto sam napisao prije dan. Tomislav igra fudbal za razliku od onih hedalja iz Hadžića. Biće ovdje jos golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.