NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Duvnjak kriv, nema sta. Hoces citavu sezovu trazit prvih 11 i formaciju?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
A sunce ti drago poljubim dragi Duvnjak...ništa ovo ne valja...pa jesu li nam došli do kaznenog pušimo gol...mi ko da nismo pet dana jeli ..sve nešto ko strujni pilići....sporo,tromo,mlako,slabo,..
Ovo je Duvnjakova greška, čovjek šta je uradio veze nema.Ima li čovjek oči da vidi da ne ide sa ovakvom formacijom, da mora Alija izbaciti Hrelju više unutra gurnuti, a staviti Arnautovica na beka, Salkanovica jadan i nebio izbaci, ova formacija ne ide.Siluje Duvnjak ekipu.
Duvnjak jadan i nebio idi sa Šarićem i Mašićem naprijed Alija izbaci stavi Hrelju na njegovu poziciju a Arnautovica ubaci.
Duvnjak jadan i nebio idi sa Šarićem i Mašićem naprijed Alija izbaci stavi Hrelju na njegovu poziciju a Arnautovica ubaci.
Nemojte tako prozvat ce vas ovdje da ne dajete podrsku i da pljujete sve
Ne smijes realno nista napisat odmah te napadaju
Jos 7 dana kad bi igrali mi gola ne bi dali ovako
Ne smijes realno nista napisat odmah te napadaju
Jos 7 dana kad bi igrali mi gola ne bi dali ovako
Ponosni smogovac!
Prozivaju paćenici foruma što nemaju pametnija posla u životu.Duvnjak eksperimentiše veze sa vezom nema.
Odakle mu uopće ideja da stavi veznjaka na beka?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hajde ne serite vise sa ovim komentarima. Pravite se budale. Ovdje se ljudi prozivaju kada peglaju i pedalaju namjerno i ciljano prema nekim igracima mimo svakog zdravog razuma. Niko ne proziva negok za normalnu kritiku vec za kenjanje po forumu.
Duvnjak OUT
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Već se vidi da su nam pripreme, nažalost, odrađene za ****.
Nit znam šta želimo na terenu, nit to što zaželimo, možemo provesti. Tu i tamo bljesne pokoji individualac, il nam se pokoji tim naguzi pa to dobro prođe.
Ove godine, držat sredinu tabele aBd i to nam je to. Dogodine vidjet šta i kako možemo i želimo.
Nit znam šta želimo na terenu, nit to što zaželimo, možemo provesti. Tu i tamo bljesne pokoji individualac, il nam se pokoji tim naguzi pa to dobro prođe.
Ove godine, držat sredinu tabele aBd i to nam je to. Dogodine vidjet šta i kako možemo i želimo.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 24 sep 2023, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Teska srca pisem da zaista Duvnjak nije dorastao ovom rangu,od katastrofalni priprema do eksperimentisanja ekipom 7 kola ,brate vratit u juniorr da sazrije pa nekad akB.
Treba Boris Pavic combeck
Treba Boris Pavic combeck

Strasno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
A šta Duvnjak uradi bože dragi.Ne znam je li on uredu danas.Salkanovic da mu igra prvu postavu, Međuseljac da je istureniji od Hrelje, a Hrelju na beka.Zašto ovo eksperimentisanje ili uopšte ne zna šta treba na terenu.
Ali na konobara, njegova karijera je ovom utakmicom dokazana.
Sredina katastrofa, nijednu priliku mi nismo napravili.
Salkanovica covjek stavlja u 30oj minuti ne moze potrcat. Boze sacuvaj trenera i govana. Svaku utakmicu neke formacije, neki ku.ci palci. De ba, fuj. Samo da ostanemo u ligi et...
Smanji cijenu ulaznica, pametnije je, ovo samo lud covjek moze da gleda.
Sredina katastrofa, nijednu priliku mi nismo napravili.
Salkanovica covjek stavlja u 30oj minuti ne moze potrcat. Boze sacuvaj trenera i govana. Svaku utakmicu neke formacije, neki ku.ci palci. De ba, fuj. Samo da ostanemo u ligi et...
Smanji cijenu ulaznica, pametnije je, ovo samo lud covjek moze da gleda.
La masija

Jesu nas ljudi procitali svaka im čast, veliki Tomislav ti ne da apsolutno ni jednu priliku na tvom stadionu, a pri tome ti umalo i treci ne uvali.
Po sastavu se vidjelo da nece ni na sta liciti. Osim 3, 4 kornera nista nisu napravili. Ljudi ce se sad 45 minuta braniti i mozda kao Rahic zabiti i treci i to je to.
Zamolio bih samo ostale da se ne sramote i ne spominju ovdje vise nikakvu borbu, nadu, Premijer ligu, Slobodu...

Jesu nas ljudi procitali svaka im čast, veliki Tomislav ti ne da apsolutno ni jednu priliku na tvom stadionu, a pri tome ti umalo i treci ne uvali.
Po sastavu se vidjelo da nece ni na sta liciti. Osim 3, 4 kornera nista nisu napravili. Ljudi ce se sad 45 minuta braniti i mozda kao Rahic zabiti i treci i to je to.
Zamolio bih samo ostale da se ne sramote i ne spominju ovdje vise nikakvu borbu, nadu, Premijer ligu, Slobodu...
Horor u režiji Duvnjaka.
-
- Kontakt:
Jos se Duvnjak na sudiju nesto kao ljuti ekipa mu polusansu nije napravila za 45 min 

Malo je reci da je ovo polivrijeme bilo lose. Ne znam sta se dogadja sa Medzuseljcem ali kako u zadnje vrijeme igra ne znam da li bi mogao da se izbori i za poziciju i u juniorima. Trenutno nije za prvi tim ni kao rezerva i slazem se da ga treba u najmanju ruku na klubi ostaviti do kraja sezone. U medjuvremenu neka radi po posebnom programu na jacanju fizikalija.
Generalno ne mogu nikog izdvojiti ovo poluvrijeme da moze dobiti prolaznu ocjenu. Sporo, tromo, bezidejno, milion i jedna neforsirana greska, pas se ne zna predati normalno, sve nesto jedva i na silu.
Tomislavgrad veoma fina, cvrsta ekipa, vidi se da znaju igrati i igraju.
Generalno ne mogu nikog izdvojiti ovo poluvrijeme da moze dobiti prolaznu ocjenu. Sporo, tromo, bezidejno, milion i jedna neforsirana greska, pas se ne zna predati normalno, sve nesto jedva i na silu.
Tomislavgrad veoma fina, cvrsta ekipa, vidi se da znaju igrati i igraju.
Ma nije ni do priprema ni do Duvnjaka...može to biti Duvnjakovom postavkom više ili manje dobro..ali ovo je otprilike to što imamo...a ovo što imamo nije dovoljno za nešto više u prvoj ligi...što kažu "Dobro došli u blato i glib prve lige".Možemo kritikovati a i likovati ovdje smo osrednja ekipa...naši dečki ne mogu i ne znaju bolje,nekad će to izgledati odlično,a nekad kao danas...znači sredina tabele do nekih boljih dana
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.