Ma druže ovo veze nema sa pripremama, hajde da je kraj utakmice pa da se vidi da padaju a ovi jači, pa ovde prva minuta utakmice gledaj mu formacije i ko igra i kako je sve posložio, ovo veze sa vezom nema, ovo nebi uradio neko u kantonalnoj ligi.Pa skoro svaku utakmicu je on najveci krivac sa svojim formacijama gdje cijela Zenica to vidi.JonSnow je napisao/la: ↑24 sep 2023, 16:19Već se vidi da su nam pripreme, nažalost, odrađene za ****.
Nit znam šta želimo na terenu, nit to što zaželimo, možemo provesti. Tu i tamo bljesne pokoji individualac, il nam se pokoji tim naguzi pa to dobro prođe.
Ove godine, držat sredinu tabele aBd i to nam je to. Dogodine vidjet šta i kako možemo i želimo.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ja bih se radije patio i dalje sa Duvnjakom i ako je **** od trenera i taktičara. Ofiran si već prije par kola bio

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
vracaj skočibušiča izgidosmo
Ja ne znam sta ti onda gledaš.Ovo da ti nije do Duvnjaka, Ali ti može igrati ispred Hrelje a Hrelja na Beku, Salkanovic ispred Masica i Sarica?aqarius je napisao/la: ↑24 sep 2023, 16:24Ma nije ni do priprema ni do Duvnjaka...može to biti Duvnjakovom postavkom više ili manje dobro..ali ovo je otprilike to što imamo...a ovo što imamo nije dovoljno za nešto više u prvoj ligi...što kažu "Dobro došli u blato i glib prve lige".Možemo kritikovati a i likovati ovdje smo osrednja ekipa...naši dečki ne mogu i ne znaju bolje,nekad će to izgledati odlično,a nekad kao danas...znači sredina tabele do nekih boljih dana
Et kad me pratis i jesam li upravu ista brate moj pa daj ovo je više sramota daj nam pobjede ode i ovo publike što ima malo
Niko normalan niti je spominjao Slobodu, niti Premier Ligu niti kakvu borbu za nesto. Ovih par padobranaca sto je bilo sa tom pricom nisu nikada ni bili relevantni niti su njihove price bile odraz realnog stanja.
Ja sam i sada ubjedjen da mi mozemo biti u gornjem dijelu tabele ali se mora ozbiljnije ovo raditi.
-
- Kontakt:
Igra jako losa, iskreno losije nego u Rahicima. Drugi ko direktni krivac Sivac nazalost. Defanziva mu nikad i nije bils jaca strana. Bajramovic samo gleda da je nabije, Vardo dosta gresaka u dodavanju danas, Salkanovic nista, nije za napadaca. Ali po meni nije trebao ni pocet.Imam osjecaj da je Karalicu najveca zadatak da pokrije Sivca kad istrci, puno se vraca i fali mu onda svjezine u napadu. Radije nek se dogovore nego ovako da bude. Nisam zadovoljan uopce cjelokupni moj utisak.
Sramotan je pristup pojedinih igrača pa i svih trenera. Ali nije tragedija. Nije ova uprava i ovaj tim najavio sad da ćemo pobjediti sve. Slažem se ja sa želimo pobjede i da bi to ljepše bilo. Ali trenutno nije moguće. Prosuo bih ovu sezonu ali Duvnjaka ne bih mjenjao radi Nurkovića.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ja ekipe i k.
Bolje da je stavio sve u odbranu i po terena da ne prelaze nego da glumi trenera i fura ove antitalente da znaju igrati fudbal.
Boze sacuvaj.
Borba za opstanak
Bolje da je stavio sve u odbranu i po terena da ne prelaze nego da glumi trenera i fura ove antitalente da znaju igrati fudbal.
Boze sacuvaj.
Borba za opstanak
Neka promjeni komplet formaciju ide preokret ko Zrinjski.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Jel sad jasno o cemu vecina prica, evo ti sine postave koja funkcionise.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Sta pricas, covjek je spomenuo samo Alija i Zunu, hajde zuna manje vise, al Ali je prelos danas. A ovaj ga odmah napada sto nisi na utakmici, kao da svako moze bi.
Ja sam prvi za to da se ne pljuje niti jedan igrac niti klub, samo sam reagovao na njegov komentar koji je bezveze.
Ponosni smogovac!
Reagovao si tako sto si generalizovao kao da se svi napadaju za sve ukoliko ukazu na neki problem, sto nije tacno. Ovdje se prozivaju oni koji se natovare na nekog igraca ili klub bez argumenta, bez realnog pogleda na stanje a nikako zbog toga sto misle da Ali neko peti deseti ne zasluzuje da bude u timu.DaDi88 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 16:41Sta pricas, covjek je spomenuo samo Alija i Zunu, hajde zuna manje vise, al Ali je prelos danas. A ovaj ga odmah napada sto nisi na utakmici, kao da svako moze bi.
Ja sam prvi za to da se ne pljuje niti jedan igrac niti klub, samo sam reagovao na njegov komentar koji je bezveze.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Samo nadji bar jedan komentar gdje sam ja vrijedao igrace, iznio sam misljenje da Ali i Zuna nisu za prve postave, da zajedno ne mogu nikako igrati, prvo poluvrijeme je pokazalo zasto, a drugo zasto treba drugacije.
Govorim ti da je covjek imao argument, nije pao sa neba i rekao da je igrac X los.habuba je napisao/la: ↑24 sep 2023, 16:46Reagovao si tako sto si generalizovao kao da se svi napadaju za sve ukoliko ukazu na neki problem, sto nije tacno. Ovdje se prozivaju oni koji se natovare na nekog igraca ili klub bez argumenta, bez realnog pogleda na stanje a nikako zbog toga sto misle da Ali neko peti deseti ne zasluzuje da bude u timu.DaDi88 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 16:41Sta pricas, covjek je spomenuo samo Alija i Zunu, hajde zuna manje vise, al Ali je prelos danas. A ovaj ga odmah napada sto nisi na utakmici, kao da svako moze bi.
Kad god kazes za nekog igraca nesto, uvijek ces dirnuti u necijeg ljubimca realno.
Nema veze, ne raspravljam se vise, ziv bio.
Ponosni smogovac!
Opet isto.
Nigdje akcije kroz sredinu,daj Boze da mi ovako ikoga dobijemo
Nigdje akcije kroz sredinu,daj Boze da mi ovako ikoga dobijemo
Probijamo po krilima nismo imali znanja da zavrsimo neke fine akcije ali I dalje najveci problem je sto nemamo sredine.Ne zelim da branim Duvnjaka ali jednostavno nemamo kvalitet u sredini a bez sredine mozes biti najbolji takticar na svijetu ali neces moci da uradis mnogo ako nemozes kontrolisati posjed
Celik Zenica
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Bravo 2:2, idemo po jos jedan
.

Ma najveci problem je sto izgledamo kilavo do jaja. Sve neki pasovi sto jedva dodju do gola, sutevi koji su kilavi i mogu se nazvati svime ali ne sutevima, ubacaji sa strana su nam citavu sezonu u najboljem slucaju ocajni..
Ajd dobro je, al i dalje ne vidim šta mu je trebao onaj eksperiment u prvom poluvremenu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.