Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
Re: Anel Ahmedhodžić

Zadnja izmjena: carobnjacic, dana/u 07 jan 2024, 07:40, ukupno mijenjano 1 put.
sto jest jest, momak je mogao doci da nasi doktori pregledaju i cao, to mu je bila odgovornosti kao profesionalac ne vidim u cemu je problem doci dan dva da se to sredi, onda nakon sve u prvi 11 protiv Tottenham jel vidis koliko to neozbiljno i lose izgleda?carobnjacic je napisao/la: ↑19 sep 2023, 22:01https://****/401900-trener-sheffielda-detaljno-objasnio-slucaj-ahmedhodzic-razgovarao-je-sa-tri-osobe-iz-saveza-koji-su-znali-za-to sve su dobili znali cak su ih Napali iz engleske sto su postupali prema anelu tako.
-

Zadnja izmjena: carobnjacic, dana/u 07 jan 2024, 07:39, ukupno mijenjano 1 put.
carobnjacic je napisao/la: ↑21 sep 2023, 09:18O slučaju Ahmedhodžić:SanaBosna je napisao/la: ↑20 sep 2023, 03:30sto jest jest, momak je mogao doci da nasi doktori pregledaju i cao, to mu je bila odgovornosti kao profesionalac ne vidim u cemu je problem doci dan dva da se to sredi, onda nakon sve u prvi 11 protiv Tottenham jel vidis koliko to neozbiljno i lose izgleda?carobnjacic je napisao/la: ↑19 sep 2023, 22:01
https://****/401900-trener-sheffielda-detaljno-objasnio-slucaj-ahmedhodzic-razgovarao-je-sa-tri-osobe-iz-saveza-koji-su-znali-za-to sve su dobili znali cak su ih Napali iz engleske sto su postupali prema anelu tako.
“Zašto on nije došao, ja to ne znam, ali ako je klub poslao izvještaj da je povrijeđen i da mora sanirati povredu… Što se mene tiče, nije bilo onda ni bilo potrebe da dolazi.
Što će dolaziti? Da ga pregleda naš doktor? Kao da u Engleskoj nisu sposobni za to. Poslali su i dokumentaciju.
Možda ja griješim… To je dijete koje je moglo igrati za Švedsku, ali odabralo je našu reprezentaciju. Šteta da izgubilo takvog igrača. To je naš najbolji igrač uz Džeku”, smatra Jahić.
“Sad što je igrao protiv Tottenhama, to je već drugo. Imao je 15 dana da sanira povredu”
Hvala Bogu pa se njega ne tiče. Poenta je ovdje, da nedolazak postavlja standard neprofesionalizma i neslijeđenja pravila i što bi se ta kultura razvila u cijeloj repci. Nastao bi shit show. Tako se to ne radi u profesionalnom svijetu, Sanele.
Haha, ali su mi najsmjesniji ovi bivsi igraci kad dodaju obaveznu paralelu sa svojom generacijom. "mI sMo gInUli nA tHeReNu"
naprijed rejal
Isto tako su diSaLi jeDaN zA dRuGoG i iGrALi sRceM.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
ako je tako onda bi se svi mi trebali popisati na proces i zakon, to sto je izabrao nasu reprezentaciju nije mu dozvola da radi sta hoce, on jest jedan od nasi najbolji igraca ali mora da se ponasa kao jedan i da bude primjer za ostali.carobnjacic je napisao/la: ↑21 sep 2023, 09:18O slučaju Ahmedhodžić:SanaBosna je napisao/la: ↑20 sep 2023, 03:30sto jest jest, momak je mogao doci da nasi doktori pregledaju i cao, to mu je bila odgovornosti kao profesionalac ne vidim u cemu je problem doci dan dva da se to sredi, onda nakon sve u prvi 11 protiv Tottenham jel vidis koliko to neozbiljno i lose izgleda?carobnjacic je napisao/la: ↑19 sep 2023, 22:01
https://****/401900-trener-sheffielda-detaljno-objasnio-slucaj-ahmedhodzic-razgovarao-je-sa-tri-osobe-iz-saveza-koji-su-znali-za-to sve su dobili znali cak su ih Napali iz engleske sto su postupali prema anelu tako.
“Zašto on nije došao, ja to ne znam, ali ako je klub poslao izvještaj da je povrijeđen i da mora sanirati povredu… Što se mene tiče, nije bilo onda ni bilo potrebe da dolazi.
Što će dolaziti? Da ga pregleda naš doktor? Kao da u Engleskoj nisu sposobni za to. Poslali su i dokumentaciju.
Možda ja griješim… To je dijete koje je moglo igrati za Švedsku, ali odabralo je našu reprezentaciju. Šteta da izgubilo takvog igrača. To je naš najbolji igrač uz Džeku”, smatra Jahić.
“Sad što je igrao protiv Tottenhama, to je već drugo. Imao je 15 dana da sanira povredu”
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A ovaj tvoj neodgojeni mamlaz se usmislio da je mega zvijezda. Nemoj vise Bgt pisati, a mali nek se komotno oprosti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- muhamedhulk
- Kontakt:
Savez hoce da se Anel kazni, Komisija i nije za to, boje se da se frajer ne naljuti, jer je on poslao papire i nalaze u Savez, ali nije dosao.
Logicno da ga treba kazniti za nedolazak na okupljanje.
Logicno da ga treba kazniti za nedolazak na okupljanje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dotakao se i “slučaja Ahmedhodžić”.
– Što se tiče Anela, čuo sam se i sa njim, razgovarali smo. I opet ćemo kada sve ovo prođe. Ma, vidite, on je igrač koji igra srcem za reprezentaciji i naravno da ga trebamo. Siguran sam da tu neće biti problema. Svjestan je i on da je pogriješio, postoje neke ‘obaveze’ prema reprezentaciji kojih se treba pridržavati, ne samo on nego svi.
– Što se tiče Anela, čuo sam se i sa njim, razgovarali smo. I opet ćemo kada sve ovo prođe. Ma, vidite, on je igrač koji igra srcem za reprezentaciji i naravno da ga trebamo. Siguran sam da tu neće biti problema. Svjestan je i on da je pogriješio, postoje neke ‘obaveze’ prema reprezentaciji kojih se treba pridržavati, ne samo on nego svi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U totalnom outu od samog pocetka. Bit ce ovo teska sezona za njega...
- muhamedhulk
- Kontakt:
nije on dosao sto nece da igra nego zato sto je los. ovo je amaterski sta radi...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
sta je pisac htio da kaze ni on ne zna.
Ipak ovi idu u champonship. mada su imali i prilicno jben raspored.
Žvaljo opet u Championship ide. Tu mi i staje karijera. 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kad ode nazad u Championship, htjeti ce se opet privuci nama...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.