Sve 3 ekipe ispadaju. Burnley nema roster, a vala ne znam ni šta je taj Kompany donio. Loša ekipa kako god.
Uglavnom, užasne novajlije.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sve 3 ekipe ispadaju. Burnley nema roster, a vala ne znam ni šta je taj Kompany donio. Loša ekipa kako god.
Luton ima ekipu od 85 miliona eura, to je smiješno za ove standarde EPLa. Ljudi ne bi mogli HNL uzet ispred Dinama i Hajduka jbt, ne znam šta su oni mislili, očigledno vlasnik klepio jake pare ulaskom i to je to, nikakve ambicije, nisu ništa doveli. Šefild isto ništa bolji, oko 120 cca a i to je presmiješno.
liga bi bila daleko "bogatija" da su tu Leeds i Leicester umjesto Sheffielda i Lutona
Ma Luton nije htio da trosi unaprijed jer tek na kraju sezone dobijaju pare od Prema, a opet ne bi bili sigurni u opstanak, ovako su odlucili boriti se sa tim sto imaju, bez rasipanja pa da iduce godine mogu opet biti konkurentni u Cshipu.bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:50Luton ima ekipu od 85 miliona eura, to je smiješno za ove standarde EPLa. Ljudi ne bi mogli HNL uzet ispred Dinama i Hajduka jbt, ne znam šta su oni mislili, očigledno vlasnik klepio jake pare ulaskom i to je to, nikakve ambicije, nisu ništa doveli. Šefild isto ništa bolji, oko 120 cca a i to je presmiješno.
Onda ide Burnley sa 220, kod njih je to već i ok, ima nekog kvaliteta al i dalje će bit grčevita borba za opstanak i to samo zato što su Everton i Wolvesi u još većem ku.rcu.
Primjera radi sve ekipe u ligi imaju roster koji vrijedi preko 250 miliona, osim ove 3 novajlije. Prevelika je to razlika u klasi, pogotovo za Luton i Šefild koji zajedno kad se sastave ne vrijede ko raspali Bornmnut, Everton, ili Wolvesi
poprilicno realan scenarijI think this could be a reason Pep wanted him out...imagine pep explaining his tactics and on turning back sees this fella making expressions like this..legit scary
A da, al nemaju se oni šta boriti sa igračima koji su igrali i treću ligu kako sam vidio do prije par godina sa njima, to je amaterski nivo u odnosu na ovo što sad igraju.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 19:02Ma Luton nije htio da trosi unaprijed jer tek na kraju sezone dobijaju pare od Prema, a opet ne bi bili sigurni u opstanak, ovako su odlucili boriti se sa tim sto imaju, bez rasipanja pa da iduce godine mogu opet biti konkurentni u Cshipu.bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:50Luton ima ekipu od 85 miliona eura, to je smiješno za ove standarde EPLa. Ljudi ne bi mogli HNL uzet ispred Dinama i Hajduka jbt, ne znam šta su oni mislili, očigledno vlasnik klepio jake pare ulaskom i to je to, nikakve ambicije, nisu ništa doveli. Šefild isto ništa bolji, oko 120 cca a i to je presmiješno.
Onda ide Burnley sa 220, kod njih je to već i ok, ima nekog kvaliteta al i dalje će bit grčevita borba za opstanak i to samo zato što su Everton i Wolvesi u još većem ku.rcu.
Primjera radi sve ekipe u ligi imaju roster koji vrijedi preko 250 miliona, osim ove 3 novajlije. Prevelika je to razlika u klasi, pogotovo za Luton i Šefild koji zajedno kad se sastave ne vrijede ko raspali Bornmnut, Everton, ili Wolvesi
akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 19:09
poprilicno realan scenarijI think this could be a reason Pep wanted him out...imagine pep explaining his tactics and on turning back sees this fella making expressions like this..legit scary
8
Kad nije Bruno krepao nece ni on
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.