FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pohvala za HZ u petak, 200 ljudi otišlo a radni dan.. ušli u 75toj izašli u 85toj.. svaka čast momci
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Posušje je odlična ekipa, pozitivno me iznenađuju. Karačić radi dobar posao, imaju nekolicinu dobrih igrača i mene ne bi začudilo da oni završe na 6. mjestu tipa, ispred Želje recimo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na ovaj spisak najgorih ekipa koje su igrale u PL bih dodao i ekipu Žepča u sezoni 2007/08 koja je osvojila 7 bodova u 30 utakmicaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:10Goru ekipu da pamtim da igra PL samo Dzerzelez one jedne godine bas davno dok sam jos ko klinac pratio
I mozda Gradina je tu negdje
Hajd ovi ostali i nekako ali ova Zvijezda ce do polusezone ispasti iz lige hahahaa
Stvarno ne vidim kome oni i bod mogu uzeti.Ove ekipe sa kojima trebaju da se bore za opstanak bez puno muke rijesavaju ih,cak i na njihovom terenu.Ni onu Slogu ne znam kako su 1-0 dobili
Mada ne bi me iznenadilo da prorade protiv nas i iznenade![]()
Salu na stranu,to ce nam bit noc za uzivanja i hajcanje pred derbi
0-5 u kupu i 4-0 za vikend da se igracima podigne motiv![]()
![]()

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
sta je ovo vec smo upisali pobjede u kupu i protiv Zvijezde i to sa nabijanjem 5-6 golova protivniku.
Shvatite da je ova ekipa u izgradnji nekog sistema gdje nismo ni na 50% onoga sto bi trebali biti i da svaka rotacija igraca, a neminovna je sada sa kupom vraca nas malo unazad jer svi ti igraci treba da kliknu i nauce sisteme kretanja kad napadamo i kad se branimo. Ljudi shvatite da je za to potrebno vrijeme, znaci godina i vise dana plus 1-2 transfer roka da se dovedu sto kvalitetniji igraci koji mogu brze kopcati stvari. Mi mislimo da imamo neke sega mega igrace, ali to su samo malo bolji igraci od ostatka lige. Vrijeme je potrebno za sistem i kad to klikne onda samo gazis.
Mani te se price znaju igraci gdje su dosli, ne prasta se poraz, jedna losa utakmica ili los potez to su razmisljanja gubitnika. Previse se gubitnika nakotilo oko FKSarajeva i samo oni koji razumiju fudbal mogu pomoci sa podrskom i kad jednom ovo Sarajevo zaigra i stvori prepoznatljiv sistem ti misevi ce pocrkati u vlastitim **** jer nece moci nigdje osim u svoja usta da seru.
Shvatite da je ova ekipa u izgradnji nekog sistema gdje nismo ni na 50% onoga sto bi trebali biti i da svaka rotacija igraca, a neminovna je sada sa kupom vraca nas malo unazad jer svi ti igraci treba da kliknu i nauce sisteme kretanja kad napadamo i kad se branimo. Ljudi shvatite da je za to potrebno vrijeme, znaci godina i vise dana plus 1-2 transfer roka da se dovedu sto kvalitetniji igraci koji mogu brze kopcati stvari. Mi mislimo da imamo neke sega mega igrace, ali to su samo malo bolji igraci od ostatka lige. Vrijeme je potrebno za sistem i kad to klikne onda samo gazis.
Mani te se price znaju igraci gdje su dosli, ne prasta se poraz, jedna losa utakmica ili los potez to su razmisljanja gubitnika. Previse se gubitnika nakotilo oko FKSarajeva i samo oni koji razumiju fudbal mogu pomoci sa podrskom i kad jednom ovo Sarajevo zaigra i stvori prepoznatljiv sistem ti misevi ce pocrkati u vlastitim **** jer nece moci nigdje osim u svoja usta da seru.
Tako ti je kod nas, dižemo se mnogo i onda prvi kiks i totalni harakiri.SHZ82 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:01sta je ovo vec smo upisali pobjede u kupu i protiv Zvijezde i to sa nabijanjem 5-6 golova protivniku.
GradinaPikachuSA je napisao/la: ↑24 sep 2023, 19:33Na ovaj spisak najgorih ekipa koje su igrale u PL bih dodao i ekipu Žepča u sezoni 2007/08 koja je osvojila 7 bodova u 30 utakmicaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:10Goru ekipu da pamtim da igra PL samo Dzerzelez one jedne godine bas davno dok sam jos ko klinac pratio
I mozda Gradina je tu negdje
Hajd ovi ostali i nekako ali ova Zvijezda ce do polusezone ispasti iz lige hahahaa
Stvarno ne vidim kome oni i bod mogu uzeti.Ove ekipe sa kojima trebaju da se bore za opstanak bez puno muke rijesavaju ih,cak i na njihovom terenu.Ni onu Slogu ne znam kako su 1-0 dobili
Mada ne bi me iznenadilo da prorade protiv nas i iznenade![]()
Salu na stranu,to ce nam bit noc za uzivanja i hajcanje pred derbi
0-5 u kupu i 4-0 za vikend da se igracima podigne motiv![]()
![]()
![]()
Uh, kako bi nam leglo X2 u Mostaru veceras
Bijelonja danas zabio 2 gola.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Svinjski 5 poluvremena u ligi gol razlika 0:3
Skupljati bodove i sto vecu razliku napraviti,zato ne smijemo prosipati bodove zbog glupih greski,a uz dobru igru sto je najgore. Podici ce se oni na proljece,ali i mi cemo. Razlika se sad pravi sto je vise moguce
Skupljati bodove i sto vecu razliku napraviti,zato ne smijemo prosipati bodove zbog glupih greski,a uz dobru igru sto je najgore. Podici ce se oni na proljece,ali i mi cemo. Razlika se sad pravi sto je vise moguce
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Naredne tri tekme neka dobiju svaku 1:0 ja prezadovoljan.
Strah me već dobijenih tekmi te se nadam da prosijake opet nećemo vratiti u život, prošle sezone da smo ih mlatnuli oba derbija nebi vidjeli evrope.
Strah me već dobijenih tekmi te se nadam da prosijake opet nećemo vratiti u život, prošle sezone da smo ih mlatnuli oba derbija nebi vidjeli evrope.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
+1SHZ82 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:01sta je ovo vec smo upisali pobjede u kupu i protiv Zvijezde i to sa nabijanjem 5-6 golova protivniku.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kao što sam i pisao na temi PL prije par dana, vrlo lahko bi Željo mogao dobiti Zrinjski. Borac je imao 4 vezane domaće i imao baš sreće u Tuzli (slično kao ŠB protiv nas). Svaka ekipa će imati padove.
Meni je ovaj poraz od Širokog možda i poraz koji me najmanje zabolio u zadnjih 10 godina. Jednostavno osjetim da smo na dobrom putu izgradnje tima, a to je ono što donosi uspjeh.
Čak i ako ne osobnim titulu ova ekipa će odigrati odlično evropu i radovati nas naredne sezone.
Jednostavno moramo pomoći u građenju pobjedničkog mentaliteta , biti vjetar u leđa a ne izvor stresa. Samo ako ovako nastavimo bićemo mamac i za transfere, brojnu publiku i svake godine ostavljati konkurente iza leđa.
Da je tako Lahko uložiti par miliona i biti najbolji u državi i još uz to zaraditi velike novce, onda bi svaki drugi babin sin, novopečeni biznismen imao svoj klub i dominirao sa njim. Šipak jarane, to traži puno toga, a ne samo keš.
Meni je ovaj poraz od Širokog možda i poraz koji me najmanje zabolio u zadnjih 10 godina. Jednostavno osjetim da smo na dobrom putu izgradnje tima, a to je ono što donosi uspjeh.
Čak i ako ne osobnim titulu ova ekipa će odigrati odlično evropu i radovati nas naredne sezone.
Jednostavno moramo pomoći u građenju pobjedničkog mentaliteta , biti vjetar u leđa a ne izvor stresa. Samo ako ovako nastavimo bićemo mamac i za transfere, brojnu publiku i svake godine ostavljati konkurente iza leđa.
Da je tako Lahko uložiti par miliona i biti najbolji u državi i još uz to zaraditi velike novce, onda bi svaki drugi babin sin, novopečeni biznismen imao svoj klub i dominirao sa njim. Šipak jarane, to traži puno toga, a ne samo keš.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Svi mi znamo da je za sistem potrebno vrijeme, a pored toga luzerski mentalitet je ne očekivati pobjedu protiv ekipa kao što je Zvijezda ili Sloga iz Vakufa i stavljati nas u isti rang/koš sa pomenutim ekipama. Nemoj zaboraviti da većina ekipa u pl BiH ima poprilično izmjenjen tim u odnosu na prošlu sezonu, tako da i njima treba vremena da kliknu i uigraju se, ne treba samo nama. Attackovati na vrh, a ne očekivati bilo šta osim pobjede protiv pomenutih je propast. PozzSHZ82 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:01sta je ovo vec smo upisali pobjede u kupu i protiv Zvijezde i to sa nabijanjem 5-6 golova protivniku.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mi sve nesto gledamo koji je rezultat dobar za nas i pricamo o Zrinjskom, a Siroki i Borac potencijalno na +6 i +5 vec sada
FKS❤️1946
Bude li kvota na kladionicama previsoka, nema nista od pobjede u subotu sinovci.
Ljudi se nesto nadaju, a Borac koji namjesti da stigne -13 za samo polusezonu ti vec bjezi solidno, uz to su namirisali krv, tek ce da stimaju, ljudi kao da ne prate nasu ligu, uhvatili se Zrinjskog jbt ko da jedini igraju
Ma realno ce Zrinjski biti kandidat za titulu, posebno kad ova pojacanja koja su doveli budu spremna da igraju.
Ali mi objektivno vec imamo 2 kiksa u borbi za Evropu, ne za titulu, koja je tesko nadoknaditi
FKS❤️1946
To je moje misljenje dado, kontas, za mene Zrinjski i Borac su jedini kandidati za vrh uz nas, i svaki njihov kiks je za nas dobar.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Lazni mostarci nek budu presretni ako zavrse u top 4 i izbore evropu. Borac je sampion, listica duplo bolja od njih, mi smo bolji od njih i listice zajedno, velez i oni bara bara, a tu su i skretnicari koji ce se boriti sa njima za cetvrto mjesto.