FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne prate veznjaci ne prate. **** li vas vas fudbal. Fuj bagro. Ko da smo Tosk.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Basic se pogubio, ali nakon katastrofalnog prelaznog roka i ove ekipe koju imamo bilo je i za ocekivati. Tesko je ovo voditi.
Poseban akcenat na sve picke u plavom dresu pred kojima covjek prije gola psuje nekome od njih majku u picku, zatim zabija gol i ide pred sve njih i psuje mu mater u lice i oni svi ko pizde sjede i sute.
Poseban akcenat na sve picke u plavom dresu pred kojima covjek prije gola psuje nekome od njih majku u picku, zatim zabija gol i ide pred sve njih i psuje mu mater u lice i oni svi ko pizde sjede i sute.
Četvrti poraz u nizu. Šta ćemo? Rez se negdje mora napraviti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nerminu vakat je
Branio sam ga al ovo nema smisla,znam da su jaci al brate braniti se od 31 min nema smisla
Branio sam ga al ovo nema smisla,znam da su jaci al brate braniti se od 31 min nema smisla
Rekoh ja da ce se kola na Basicu slomiti. Samo mislim da ce biti otjeran nakon sto ispadnemo od slobode u kupu.
A kao sto je i do sad bilo, ako izgubimo borba za opstanak, ako pobijedimo borba za titulu.
Ono sto je realno jeste da mi nismo odigrali postenu utakmicu vec duze vrijeme. Ne moze biti samo do trenera, smrdi nesto.
A kao sto je i do sad bilo, ako izgubimo borba za opstanak, ako pobijedimo borba za titulu.
Ono sto je realno jeste da mi nismo odigrali postenu utakmicu vec duze vrijeme. Ne moze biti samo do trenera, smrdi nesto.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Treca utakmica u zadnjih 5 gdje gubis bodove u zadnjim minutama, a kao branis se imas neke formacije i taktiku. Odlazi ubleho **** ti porijeklo zalizano!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Pojedini su ovde zaboravili da Zeljo spaja kraj sa krajem jos uvijek, dok se ne vrate dugovi nema potrebe ikakve evrope i titule ocekujete. Prvo dugovi pa onda i ako sta bude to je +
- MocMahale444
Sramota.
Cijela uprava, necemo samo mjenjati trenere a onaj ko ih dovodi radi 0 da im dovede neke igrace.
Basic
Bekric
Uprava
Izvini Edise Mulalicu. Halali mi.
Cijela uprava, necemo samo mjenjati trenere a onaj ko ih dovodi radi 0 da im dovede neke igrace.
Basic
Bekric
Uprava
Izvini Edise Mulalicu. Halali mi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- dubioza144
- Kontakt:
Jel podnio ostavku
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Da smo ovakav pristup imali protiv Posusja, Veleza i Sloge, ne bi izgubili ni jednu od ove 3 tekme.
Gasal i Drljo - smetala jedna, retardi obojica. Ovdje je trebao Ovcinu ubaciti. Sve ostalo je, **** fudbal. Bolja su ekipa.
Ali ocito mozemo igrati lopte, mozemo iznositi loptu na presingu, mozemo i mi zaganjati, do igraca je i njihovog pristupa.
90+ - Velez, Gosk, Sloga, sad i Zrinjski. Pa u pm vise.
Gasal i Drljo - smetala jedna, retardi obojica. Ovdje je trebao Ovcinu ubaciti. Sve ostalo je, **** fudbal. Bolja su ekipa.
Ali ocito mozemo igrati lopte, mozemo iznositi loptu na presingu, mozemo i mi zaganjati, do igraca je i njihovog pristupa.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Koliko ima i do trenera toliko do i ovih picki u zadnjih tri godine kosoric, mekic, cocalic, sve lafo zeljovci i niko nema mudadrzgemboadislic je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:41Basic se pogubio, ali nakon katastrofalnog prelaznog roka i ove ekipe koju imamo bilo je i za ocekivati. Tesko je ovo voditi.
posebno mekic jednog rustemovica raja opra vise a mekic zadnjih nekoliko tekmi gori od njega dvadesetak puta
Nemojte se ni vracati pickurine najvece. Ostavke svi redom
- westsideSB96
- Kontakt:
I Široki vraća dugove i to ne male pa se složi kakva takva ekipa.. nije mi jasno da ste se doveli u situaciju da imate ekipu razina zvijezde, Igmana i sloge..raketaspadobranom je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:42Pojedini su ovde zaboravili da Zeljo spaja kraj sa krajem jos uvijek, dok se ne vrate dugovi nema potrebe ikakve evrope i titule ocekujete. Prvo dugovi pa onda i ako sta bude to je +
NKŠB ponos HRHB
Pa ubacio je Ovcinu koji im je poklonio drugi gol.Argentina je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:43Da smo ovakav pristup imali protiv Posusja, Veleza i Sloge, ne bi izgubili ni jednu od ove 3 tekme.
Pogledati onu njegovu cirkusantsku reakciju na kraju i sve ce biti jasno

Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 sep 2023, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme i nije lose bilo, drzali smo se nekako, ali drugo pretanko. Nebulozne, ali nebulozne izmjene Basica. Uz to, mislim da je sad i najvecim skepticima jasno da je izgubio svlacionicu. Ekipa je mrtva, ne zele da igraju za njega, i to je to. Na stranu manjak kvaliteta.
1921
Oj Aco u sta ostari. Nismo ga dzaba tjerali prije 10 godina. Prvi gol ne skace drugi cuva mrezu.
Nista ja ne zamjerim Basicu osim yebenog turanjanina, koji li je njegov kvalitet samo me to zanima.
Nista ja ne zamjerim Basicu osim yebenog turanjanina, koji li je njegov kvalitet samo me to zanima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Bašićev poraz 1000%. Brani se 90 minute od ekipe koja je realno potrošena igranjem evropskih utakmica. Umjesto da ih dokrajči, on uvodi Kosorića da čuva rezultat. I da nije poraz, OVO JE UŽAS
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Prosli put kad smo dali otkaz Mulalicu ekipa je proigrala i izborili smo evropu tim potezon. Sad ako se da otkaz Basicu nece se nista desiti nazalost. Trener (zasluzuje nogu nakon ova cetiri poraza definitivno) je najmanji razlog za sve ovo sto nam se desava.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, WeekendOffender i 30 gostiju.