Kontam ja tebe, ali da je normalna država i liga, kontas sta ce se raditi sve do kraja
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedva čekam da aBd dobijemo Borac i to u gostima.
Zabise ga.
Ali kakva situacija za upravu Zrinjskog, sa Rendulicem tesko da mogu do titule, a gdje ces smjeniti covjeka, dobio AZ prije 3 dana
Fakat zajebano
Ali kakva situacija za upravu Zrinjskog, sa Rendulicem tesko da mogu do titule, a gdje ces smjeniti covjeka, dobio AZ prije 3 dana
Fakat zajebano
FKS❤️1946
Ma zabija ovo svinjski oko nadoknade
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ne dočeka coach koševo 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dobro je ovo, nemoj da se zeljo nesto dize pred nas
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Napokon smo čvrsti na prekidima, druga utakmica zaredom da bez problema čistimo situacije iz kornera ili nekog faula. Imam osjećaj da je Đuričković unio najveći dio sigurnosti u skok igri, a i generalno smo odlični u odbrani zadnje 2 utakmice, bravo za Miomira
Ne sumnjam u pobjedu u srijedu, to i da nas Mirza vodi, a za subotu se također ne sekiram ako odigramo ko zadnje dvije
Samo mala zamjerka Simonu je što Buljubašić ni minute zadnje dvije utakmice. Odličan je igrač Muhamed, nadam se da će ubrzo krenuti opet minute dobijati.

Ne sumnjam u pobjedu u srijedu, to i da nas Mirza vodi, a za subotu se također ne sekiram ako odigramo ko zadnje dvije

Samo mala zamjerka Simonu je što Buljubašić ni minute zadnje dvije utakmice. Odličan je igrač Muhamed, nadam se da će ubrzo krenuti opet minute dobijati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Volio bih da Simon da igračima dozvolu da pucaju i izvan 16 dosta češće, prošlu utakmicu smo sa loptom željeli ući u gol. Iskreno bilo je par udaraca ali nije to to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:42Napokon smo čvrsti na prekidima, druga utakmica zaredom da bez problema čistimo situacije iz kornera ili nekog faula. Imam osjećaj da je Đuričković unio najveći dio sigurnosti u skok igri, a i generalno smo odlični u odbrani zadnje 2 utakmice, bravo za Miomira![]()
Ne sumnjam u pobjedu u srijedu, to i da nas Mirza vodi, a za subotu se također ne sekiram ako odigramo ko zadnje dvije![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
normalno da ocekujemo pobjedu u svakoj utakmici, ocekujemo titulu jer imamo pravo na to zbog uslova koje tim ima.Amcho1 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:48Svi mi znamo da je za sistem potrebno vrijeme, a pored toga luzerski mentalitet je ne očekivati pobjedu protiv ekipa kao što je Zvijezda ili Sloga iz Vakufa i stavljati nas u isti rang/koš sa pomenutim ekipama. Nemoj zaboraviti da većina ekipa u pl BiH ima poprilično izmjenjen tim u odnosu na prošlu sezonu, tako da i njima treba vremena da kliknu i uigraju se, ne treba samo nama. Attackovati na vrh, a ne očekivati bilo šta osim pobjede protiv pomenutih je propast. PozzSHZ82 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:01sta je ovo vec smo upisali pobjede u kupu i protiv Zvijezde i to sa nabijanjem 5-6 golova protivniku.
Shvatite da je ova ekipa u izgradnji nekog sistema gdje nismo ni na 50% onoga sto bi trebali biti i da svaka rotacija igraca, a neminovna je sada sa kupom vraca nas malo unazad jer svi ti igraci treba da kliknu i nauce sisteme kretanja kad napadamo i kad se branimo. Ljudi shvatite da je za to potrebno vrijeme, znaci godina i vise dana plus 1-2 transfer roka da se dovedu sto kvalitetniji igraci koji mogu brze kopcati stvari. Mi mislimo da imamo neke sega mega igrace, ali to su samo malo bolji igraci od ostatka lige. Vrijeme je potrebno za sistem i kad to klikne onda samo gazis.
Mani te se price znaju igraci gdje su dosli, ne prasta se poraz, jedna losa utakmica ili los potez to su razmisljanja gubitnika. Previse se gubitnika nakotilo oko FKSarajeva i samo oni koji razumiju fudbal mogu pomoci sa podrskom i kad jednom ovo Sarajevo zaigra i stvori prepoznatljiv sistem ti misevi ce pocrkati u vlastitim **** jer nece moci nigdje osim u svoja usta da seru.
Sarajevo je u zadnje 2-3sezone totalno rastrkano. Promjenili smo trenera, uprave i napokon su tu ljudi koji su rekli mi cemo ovako i napokon se vidi neki napredak. svi ostali su obecavali, a nisu bili ni blizu onome sta su najavljivali. Sa Rozmanom mi smo se u dva mjeseca dosta popravili sa nekom igrom u terenu i kako utakmice prolaze izgledamo bolje. Jbga desili se promasaji protiv listice, desila se greska golmana i poraz.
ovde je takva pljuvacina bila prema Sahinovicu da je to za nepovjerovati. Momku su psovali sve redom i to ne mali broj forumasa.
ja pricam o tome, pricam da ce se opet desiti poraz ali ne smije nas to uzdrmati sve dok nasa igra iz utakmice u utakmicu ima smisla. Pa u listici smo bili 4x bolji na terenu ali desilo se, ako ovu sezonu izguramo slijedeca ce biti trpanje konplet lige vjeruj mi.
Mi trebamo ugasiti klub bez zajebancije ako ih na derbiju ne uzmemo barem 2 razlike. Ne zanimaju me ni one glupave floskule to je derbi, nikad se ne zna, pritisak i sl... ovaj Željo je bukvalno ekipa za borbu za opstanak. Ovo se mora razmontirati kao večeras Zrinjski gdje ih je samo Muftić spasio 5-6 golova u mreži.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:51Mi trebamo ugasiti klub bez zajebancije ako ih na derbiju ne uzmemo barem 2 razlike. Ne zanimaju me ni one glupave floskule to je derbi, nikad se ne zna, pritisak i sl... ovaj Željo je bukvalno ekipa za borbu za opstanak. Ovo se mora razmontirati kao večeras Zrinjski gdje ih je samo Muftić spasio 5-6 golova u mreži.

Pretvorice se oni u onog Zelju sto je igrao Evropu i razmontirao Borca, kad budu igrali sa nama.bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:51Mi trebamo ugasiti klub bez zajebancije ako ih na derbiju ne uzmemo barem 2 razlike. Ne zanimaju me ni one glupave floskule to je derbi, nikad se ne zna, pritisak i sl... ovaj Željo je bukvalno ekipa za borbu za opstanak. Ovo se mora razmontirati kao večeras Zrinjski gdje ih je samo Muftić spasio 5-6 golova u mreži.
Nemoj majke ti price mi smo prejaki oni su preslabi, nikad ali nikad se nismo dobro proveli u takvim situacijama. Derbi jeste derbi i nema tu trenutne forme, da ne ponavljamo da kvalitetom losija i u losijoj formi nebi bilo prvi put da bolje odigra tu utakmicu, to je tako drug.
-
- Kontakt:
Tekmu po tekmu,opet kao i svake godine rasformiranje kona se najavljuje nikad da dodje iz guz.ice u glavu. Prvo Zvjezdu pobijediti pa vidjet sta ce hiti na derbiju,poslije SB i Sahinovica nakon dugo vremena nisam optimista
Ma de manite više tu priču derbi je derbi
Gdje je taj derbi kad City Unitedu uvali 6 golova za sat vremena, kad Inter Milanu petardu spuca, kad Dinamo godinama Hajduka kara, uostalom kad im tricu zabismo na pola Grbavice...
Bolji smo bolan 20 puta, daj da odradimo ikad to kako treba, da ih raspemo i završimo s njima.
Gdje je taj derbi kad City Unitedu uvali 6 golova za sat vremena, kad Inter Milanu petardu spuca, kad Dinamo godinama Hajduka kara, uostalom kad im tricu zabismo na pola Grbavice...
Bolji smo bolan 20 puta, daj da odradimo ikad to kako treba, da ih raspemo i završimo s njima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prestani nas porediti sa manchester cityjem i interom i ostalim ozbiljnim ekipama. Jedini city s kojim se mi mozemo porediti je onaj iz tuzle.bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:09Ma de manite više tu priču derbi je derbi
Nama brani sahinovic a glavni razigravac nam je avramovski. Dozovite se vise, svake godine zeljo uzasan bude pred derbi, a mi pucamo od moci nekakve, i svake godine nas ljudi ugase zeljom, borbom, pozrtvovanoscu. Nije iskljuceno da opet bude tako. Polako, tekmu po tekmu, da nam se ne rugaju po 100.put.
-
- Kontakt:
Zato jer ce izgunuti sto bi reko Mulalic,dok mi nemamo karakterne igrace i prepoznatljivu igru,barem je nemamo jos nakon javasluka Duduka i zalizanog. Cilj ovog saveza je unistiti sve sto ima veze sa BH posebno sa Sarajevom,valjda vam je i to jasno.bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:09Ma de manite više tu priču derbi je derbi
Nemaju oni šta ginut, oni su i večeras poginuli u Mostaru, pa ih je samo dragi bog i Muftić spasio 6 komada. Dali su 300%, al nema tu kvaliteta buraz.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:25Zato jer ce izgunuti sto bi reko Mulalic,dok mi nemamo karakterne igrace i prepoznatljivu igru,barem je nemamo jos nakon javasluka Duduka i zalizanog. Cilj ovog saveza je unistiti sve sto ima veze sa BH posebno sa Sarajevom,valjda vam je i to jasno.bodi123 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:09Ma de manite više tu priču derbi je derbi
Ekipa koja je kvalitetom možda 8 ili 9 u ligi, i mi sad nešto trebamo strahovati tu i voditi se tim floskulama derbi je derbi... ne pije to bgm za mene vode, to je luzerski mentalitet kojeg se moramo jednom riješiti.
Derbi je bio kad su i oni imali dosta jaču i konkurentniju ekipu pa je bilo vazda drži ne daj, tvrde utakmice. Posljednjih nekoliko derbija dok su oni u kanalu s finansijama i rosterom smo uvijek bili daleko bolji, prosipali pobjede u 90 i osmim minutama i sl. Sad treba konačno to presjeći, i odraditi jedan derbi onako kako i treba. Sve ostalo je kao što sam rekao sramota za nas, naša ulaganja, i naše te neke ambicije.
Trenutno korisnika/ca: Anex, Bing [Bot], bordobijeli, ErosViverosViv, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Tarapi i 47 gostiju.