NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

FoxMulder
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la FoxMulder » 19 sep 2023, 18:27

Nick Chub kraj sezone.

Opet puklo isto koljeno kao i na koledžu. Ko zna kakav će se vratiti...velika šteta jer je uz McCafreya najbolji rb lige.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 sep 2023, 19:40

Amarinho je napisao/la:
19 sep 2023, 16:11
Edin TM87 je napisao/la:
19 sep 2023, 10:01
Prati se lagano.

Debili iz Hjustona poderani, jesta poderan na fantasyu kao i uvijek, a citeri se nece dic narednih 20 godina zbog svojih zlodjela u proslosti.

Nije losa hefta :kafa:
Ne rise Mr. One-and-done, hebali te Patsi.

Sad ce se tek zaguzvat na Fantasyu. Zna se kad sam u mukama tu pocinjem tek da se trudim.

@jesta

Sta hoces za Mattisona? Znam da nema pojma frajer ali ovi drugi u grupi hoce mi uzet jetru za RBa. Cuo sam da si ti posten i iskren trejd partner pa me neces oderat.
nemam pojma, waddle mi je jedini interesantan

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 21 sep 2023, 11:06

jestamaji je napisao/la:
19 sep 2023, 19:40
Amarinho je napisao/la:
19 sep 2023, 16:11
Edin TM87 je napisao/la:
19 sep 2023, 10:01
Prati se lagano.

Debili iz Hjustona poderani, jesta poderan na fantasyu kao i uvijek, a citeri se nece dic narednih 20 godina zbog svojih zlodjela u proslosti.

Nije losa hefta :kafa:
Ne rise Mr. One-and-done, hebali te Patsi.

Sad ce se tek zaguzvat na Fantasyu. Zna se kad sam u mukama tu pocinjem tek da se trudim.

@jesta

Sta hoces za Mattisona? Znam da nema pojma frajer ali ovi drugi u grupi hoce mi uzet jetru za RBa. Cuo sam da si ti posten i iskren trejd partner pa me neces oderat.
nemam pojma, waddle mi je jedini interesantan
Jel to onaj Mattison kojem su dodali Cam Akersa da se druzi prije par sati?

Evo ti imam odlicnog kickera, Younghoe Koo, dodaj jos nesto uz Mattisona i tvoj je :D

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 sep 2023, 12:02

sad se praviš pametan, da ti nije edo šta u rodu?

ti si prvi pitao i nisam mislio matissona za waddle-a 1:1 (može i taj kiker uz njega :mrgreen: )

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 21 sep 2023, 12:29

jestamaji je napisao/la:
21 sep 2023, 12:02
sad se praviš pametan, da ti nije edo šta u rodu?

ti si prvi pitao i nisam mislio matissona za waddle-a 1:1 (može i taj kiker uz njega :mrgreen: )
Pali me Edo tamo u grupi da te lozim, kaze da si mu redovna musterija :D

Ma bit ce Mattison ok, imao je dva teska susreta front7 Buccsa i Eagelsa je zahebana ne trci se na njih tek tako. Kakav Akers da valja pokazao bi nesto do sad jbg.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 sep 2023, 13:30

edo samo šupljira, niko ne livo da se pravi pametan ko on. mislim da sam u h2h još uvijek bolji ali mrsko mi je sad preko deset godina prelistavat

mattison je bio izvrstan kad je mijenjao cooka, kakav će biti sad kad je starter, nemam pojma. takođe nemam pojma kakva im je OL u poređenju sa prethodnim godinama, odavno nisam imao manje vremena tako da više ništa ne stižem kad su u pitanju ove zajebancije

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 21 sep 2023, 21:38

FoxMulder je napisao/la:
19 sep 2023, 18:27
Nick Chub kraj sezone.

Opet puklo isto koljeno kao i na koledžu. Ko zna kakav će se vratiti...velika šteta jer je uz McCafreya najbolji rb lige.
Nema dijela i ligamenta u koljenu koji mu nije otišao, ako se nakon ovoga vrati svaka mu čast ali bojim se da će ga timovi i ako se vrati gledati kao da ima kugu zbog takve ozljede.
Mig_Mig je napisao/la:
18 sep 2023, 23:19

K.ranje glupana iz Houstona :tokralju: :bow:
Steichen je Bog.

Nije valjda da je Richardson na ovom playu dobio potres mozga?
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 sep 2023, 23:34

kod nekih NFL igrača treba prvo provjeriti mogu li oni uopšte dobiti potres mozga

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 sep 2023, 11:29

Winters je napisao/la:
21 sep 2023, 21:38
FoxMulder je napisao/la:
19 sep 2023, 18:27
Nick Chub kraj sezone.

Nema dijela i ligamenta u koljenu koji mu nije otišao, ako se nakon ovoga vrati svaka mu čast ali bojim se da će ga timovi i ako se vrati gledati kao da ima kugu zbog takve ozljede.
Mig_Mig je napisao/la:
18 sep 2023, 23:19

K.ranje glupana iz Houstona :tokralju: :bow:
Steichen je Bog.

Nije valjda da je Richardson na ovom playu dobio potres mozga?
Jeste. Usporio je kao da je na koledžu i onda ga sejfti razbio. Ali akcija i kako je ostavio ruku da bi sakrio loptu :tokralju:
Jesta, sta trazis za Javontu?
Max Allegri

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 22 sep 2023, 17:27

ne vjerujem da možemo trejdati, ti imaš tri top WR, ne vjerujem da bi dao ijednoga za javontu, a ovi ostali ti slabo šta vrijede

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 sep 2023, 17:53

Diggs iz Kauboja povreda season-ending. Svake sedmice jedan igrac otpada…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 sep 2023, 18:24

muhamedhulk je napisao/la:
22 sep 2023, 17:53
Diggs iz Kauboja povreda season-ending. Svake sedmice jedan igrac otpada…
Fuj. Sreća što je barem Gilmore sada tu.
The saddest thing in life is wasted talent.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 23 sep 2023, 11:16

Sta vi mislite sta je uzrok da svake sezone ovako u prvim kolima otpadaju igraci na cijelu sezonu kao na pokretnoj traci? Da li je to manjak treninga, slabiji intenzitet treninga, neigranje pripremnih utakmica ili nesto drugo? Kako sezona odmice, cini mi se da su ove povrede dosta rjedje.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 23 sep 2023, 13:11

phillies je napisao/la:
23 sep 2023, 11:16
Sta vi mislite sta je uzrok da svake sezone ovako u prvim kolima otpadaju igraci na cijelu sezonu kao na pokretnoj traci? Da li je to manjak treninga, slabiji intenzitet treninga, neigranje pripremnih utakmica ili nesto drugo? Kako sezona odmice, cini mi se da su ove povrede dosta rjedje.
Mislim da ima pomalo svega od navedenog. Po meni je to ponajviše zbog manjka kompetitivnih utakmica. Pauza između sezona jako duga i onda odmah od prve sedmice u kost. Jest da je taj koncept jedna od stvari koje čine NFL sistem onim što jeste.. ali ipak mislim da bi se tu trebalo nešto uraditi.

Možda početi sa nekim kraćim pre season turnirima obaveznim za sve ekipe (recimo po 4 pa knockout sistem), sa nekim manjim ali osjetnim benefitom za pobjednike. Mini sezona prije početka prave.

Naravno sve to izorganizovati na nivou lige pa da i timovi i igrači mogu dodatno zaraditi.. sumnjam da ih se drugačije može natjerati da to shvataju iole ozbiljno.

Uglavnom, obavezno uraditi nešto.. šteta je da svake godine ostajemo bez potencijalno odličnih utakmica i sezona zbog povreda.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 sep 2023, 14:24

Reko bi cojk nista specijalno, sezona kratko traje, samo 18 utakmica + PO, ali…
Intenzitet u sezoni je brutalan, ide se na max i onda je vjerovatnoca za povrede veca. Ne pomaze tu nista osim da ne ides 100% plus malo srece.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 sep 2023, 16:11

phillies je napisao/la:
Zaje.bana igra, malo tekmi, svaka bitna

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 23 sep 2023, 20:03

scholsey je napisao/la:
23 sep 2023, 13:11
phillies je napisao/la:
Mislim da ima pomalo svega od navedenog. Po meni je to ponajviše zbog manjka kompetitivnih utakmica. Pauza između sezona jako duga i onda odmah od prve sedmice u kost. Jest da je taj koncept jedna od stvari koje čine NFL sistem onim što jeste.. ali ipak mislim da bi se tu trebalo nešto uraditi.

Možda početi sa nekim kraćim pre season turnirima obaveznim za sve ekipe (recimo po 4 pa knockout sistem), sa nekim manjim ali osjetnim benefitom za pobjednike. Mini sezona prije početka prave.

Naravno sve to izorganizovati na nivou lige pa da i timovi i igrači mogu dodatno zaraditi.. sumnjam da ih se drugačije može natjerati da to shvataju iole ozbiljno.

Uglavnom, obavezno uraditi nešto.. šteta je da svake godine ostajemo bez potencijalno odličnih utakmica i sezona zbog povreda.
Nakon prvog potrganog ligamenta ljudi i timovi će biti izrevoltirani jer su izgubili bitnog igračana nekoj nebitnoj predsezonskoj utakmici. Jednostavno nema tu nekog idealnog rješenja. NFL je oduvijek tako korporativno i kapitalistički postrojen da "show must go on" tko god da se ozljedi, toga je uvijek bilo i bit će. Moj prvi korak bi bio obavezno ukidanje onih umjetnih terena kao na MetLifeu jer igrači već godinama javno govore protiv istih i upravo najviše teških i beskontaktnih ozljeda se događaju na takvim terenima.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2023, 20:34

Stroud dobar potencijal

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2023, 22:15

Napadamo ovu diviziju, sve kante :rol:

Cuj Miami 70-20 :urnebes:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 24 sep 2023, 22:17

Kakav preokret Packersa :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.