U raniji vakat, Curlini bi ovakve kroz sake provukli, da mu nikada vise ne bi palo napamet prosipati silu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:24Jakovljević svaki put "isprovociran".Isprovociran se rodio.

U raniji vakat, Curlini bi ovakve kroz sake provukli, da mu nikada vise ne bi palo napamet prosipati silu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:24Jakovljević svaki put "isprovociran".Isprovociran se rodio.
Haj prvo odgovori, sta haluciniras, sta se gubisCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:27Nema te u AromiKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:25Jel vas bilo vise od 1000 sad u subotu, nisam ni znao da ste igrali? Citam historijska posjeta je bila![]()
![]()
Nes ni skontat sta ti govorim![]()
Treba vidjeti šta je u rokovniku od forumaša tuzlac,on vodi evidenciju ko je kome dužan iz prošlih sezona,3 za 3 i to
KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:19Basic je direktno svojom taktikom i izmjenama uticao na rezultate u zadnje 4 utakmice gdje smo osvojili 0 bodova.
Branio se pickasto protiv Veleza, i kazna te stigla u 90toj. Bez smisljene akcije u 90 minuta, isao na X protiv Veleza od samog pocetka. Pickasto i jadno.
Gosk te takticki razvali na sred Grbavice i uvali 3 komada.
Sloga ti zabije 3 komada. Sloga **** ti zabije 3 bez ozbiljne sanse sa nase strane.
Protiv Zrinjskog se povlacis u prvom poluvremenu, opet pickasto, jadno, da jadnije ne moze biti i opet u 90+ tu pickasto igru kazne golom za pobjedu. Ne moze bolje za njih, a u nasem slucaju i veceras se pokazalo da si obicni diler magle. Ublehas i bezmudas. Izgubio si svu mogucu podrsku.
ODLAAAAZIIIII
Šta je radio, pokazao mu mošnjice?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:22Samo na inicijativu gospodina Bekrica.
A malo se raspitaj sta je jedan drugi idiot s klupe radio i kako je ovo sve s Jakovom isprovocirano.
Jakovljevicu, muda do poda.
Mentalitet pobjednika![]()
![]()
![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:22Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ja shvatam navijacka prepucavanja. Ali ugodjaj i atmosfera na Grbavici je jedinstvena u BiH a mozda i na ovim prostorima. Sanjao sam prije da mogu djecu fino povesti na stadion. Tad istoka nije billo ni u planovima. Prelijepo je biti na puno Grbavici. Zato kazem neka pisu da nas je 500 bilo. Ko je bio vidio je.
Pozdrav i tebi i cestitma na historijskoj posjeti. Ne moras se toliko gubiti sljedeci put kad me citiras, opusteno.
Yebena neka podrska.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:31Ja cestitam Jakovu, i treba ovim sisama mame yebavat, provociraju pa sute, ustani majstore opali ga , dobijes crveni, al ces od nas podrsku dobiti.
I treba neko da vas poduci kulturi. Seljak samo silu razumije,ne moze s njim fino. Eno vidi tebe,svaka druga ti psovka.
Samo da ostane do sedmog..Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:19Zasluzeno prcanje nema sta, zalosno da je ostalo samo ime ..
Ja da se pitam, isao bih putem koji je Celik izabrao, najbolji trenutno, al posto se pitam qrac, Basic ce jos koji poraz, pa ce navijaci upasti da ga nag uze
TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:33Yebena neka podrska.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:31Ja cestitam Jakovu, i treba ovim sisama mame yebavat, provociraju pa sute, ustani majstore opali ga , dobijes crveni, al ces od nas podrsku dobiti.
Kako se pjevaju pjesme pred jugom kad se izgubi, valjda igravcima to lijepo pa nastavili da gube
Ne lezi vam Mostar nikako dobiste nedavno po labrnji na ulici veceras vam yebu majke na terenu dok vi cvijece donositeKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:33Pozdrav i tebi i cestitma na historijskoj posjeti. Ne moras se toliko gubiti sljedeci put kad me citiras, opusteno.![]()
Haj ti na spavanje, kasno je ovo za tebeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:36Ne lezi vam Mostar nikako dobiste nedavno po labrnji na uliciKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:33Pozdrav i tebi i cestitma na historijskoj posjeti. Ne moras se toliko gubiti sljedeci put kad me citiras, opusteno.![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, club21, Direktorcic, feniksptica, Fudo, goGlobal, MikiPirs, mnon46, MokraKifla, Pantelija, PeppermintSA, Rauber33, relativizam, strahmeipomisliti, THEC, USB, Venom, xinxee i 135 gostiju.