FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li gdje dokument od uprave gdje su otisle pare
Nesto im ne vjerujem vise ni po tom pitanju
Ono sto oni napisu na facebook i sto kazu na nekom videu
Nije nikakav valjani dokaz
Nesto im ne vjerujem vise ni po tom pitanju
Ono sto oni napisu na facebook i sto kazu na nekom videu
Nije nikakav valjani dokaz
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Uprava dvije godine ne radi ništa a evo tu su još. Nabiti ih nogom sve redom. Dosta više nerada i da se kite silje na trenerima. **** li onaj koji ih je doveo na čelu s Misimovicem .
Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja
Čime se sadašnja uprava "može pohvaliti"???
Spominje li iko kondicionog Hidića i kondiciju igrača?
Veću kondiciju imaju penzioneri iz Saveza antifašista i boraca NOR-a, što putuju po Sutjeskama i Kozarama
Mi nakon pola sata ispuhamo, pa nije ni čudo da se desi da primamo golove u 90. od Neftchija, Goška, Zrinjskog, Veleža
Veću kondiciju imaju penzioneri iz Saveza antifašista i boraca NOR-a, što putuju po Sutjeskama i Kozarama
Mi nakon pola sata ispuhamo, pa nije ni čudo da se desi da primamo golove u 90. od Neftchija, Goška, Zrinjskog, Veleža
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
kao da je hidic igdie valjao prosle sezone unistio velez kad ga je Amar doveo kod sebe, evo kod nas i ove sezone horor znaci ljudi igrali evropu prije četiri dana i svjezije izgledaju od nasLynx je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:48Spominje li iko kondicionog i kondiciju igrača?

-
- Kontakt:
A koji ce to sponzor doci kad smo totalno neprofitabilni? Jel vi stvarno mislite da ce neki jaki sponzor uloziti velike pare i da ce mu se to isplatiti u nasoj ligi, plus mi imamo ne tako male dugove. Napisite jednog jakog sponzora u citavoj ligi, ili imas investitora ili se boris sa finansijama, kakvi jaki sponzori. Slicna prica je i sa potencijalnim investitorima, nema investitora u ligi koji je dosao zbog profita i slicno. Ne zanosite se pricama o nekim investitorima i jakim sponzorima, to je vrlo tesko naci.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O razlozima postoje mahalske, ali vidi se iz aviona da u svlacionici ne stima. To nije upitno.
1921
- WeekendOffender
- Kontakt:
Trener je sa izmjenom Alison - Kosoric u 67 minuti kod rezultata 0:1 za nas pokazao koliko zna i koliko podcjenjuje nas klub a koliko precjenjuje Zrinjski. Svaki iole normalan trener bi istrpio pocetni pritisak u drugom poluvremenu Zrinjskog 15-20min i krenuo prema naprijed po drugi pogodak nakon te 65te-70te minute, al jok nas strucnjak vadi jedinog napadaca i uvodi rekreativca Acu Kosorica.
Curva Sud
Nesto nije u redu
Svasta mi je na umu
Ovo nije dobro nikako
**** poraz
Ali klub ne funkcionise zdravo nikako i to je problem
Svasta mi je na umu
Ovo nije dobro nikako
**** poraz
Ali klub ne funkcionise zdravo nikako i to je problem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 sep 2023, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
sve dok sa tribina ne zagrmi uprava napolje, samo smo nijemi posmatraci ...
Neki su ga “životom” ljetos branili…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
-
- Kontakt:
Ganjali smo loptu preko sat vremena igre. Nema te kondicije koja moze to izdrzati.Lynx je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:48Spominje li iko kondicionog Hidića i kondiciju igrača?
-
- Kontakt:
Eto, dade vam Basic izmedju redova odgovor na mnoga pitanja.
"Vi ste bili ekipa boraca, Jakovljević vam psuje, a niko ne reaguje na to. Zašto?", pitao je novinar.
"Ne znam... Nije to samo problem na ovoj utakmici. Ima tu dosta stvari za koje ne znam zašto se dešavaju Želji. Neću da pričam i danas je bilo vidljivo, vidljive su bile na pet utakmica od osam odigranih. Ne bi vam znao dati odgovor, izvinjavam se".
1921
evo sta se desi kada dovedes turanjanina bibera drlju a vec imas gasala i kompaniju, usput ti stoperi imaju po 200 godina a niko nece da plati normalnog igraca, pa se dovode samo ovi da popune mjesto u rosteru, na obraz i bekricu i basicu i pogotovo nasoj upravi valjda ce uskoro opet bit neka akcija majku vam ******
Dok se navijaci ne dignu da otjeraju ovu upravu selameta nema dobro zapamtite to. **** li komplet familije svima redom
Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja
-
- Kontakt:
Prelazni rok i odluke za strucni stab Hidic, pomocni ko da je Miske rukovodio koliki je odron.
Imam osjecaj da je dosta para otislo u druge ruke u koje ne bi trebale
Pa sad da se nadolnadi
Imas tapkarosa milion , nikad ih vise nije bilo
Drugo digli su cijene karti
Trece digli su cijene pica i ostalog
Cettvrdo neki igraci ko da prodaju tekme zato nema sloge
Svasta nesto ima tu
Mozete pricati sta hocete ali mi nemamo ni jednog valjanog dokaza od uprave da su pare otisle gdje trebaju
Osim video snimaka i objava na drustvenim mrezama
Sto nije nikakav dokaz
Volio bih da grijesim sli sve mi asocira na to
Pa sad da se nadolnadi
Imas tapkarosa milion , nikad ih vise nije bilo
Drugo digli su cijene karti
Trece digli su cijene pica i ostalog
Cettvrdo neki igraci ko da prodaju tekme zato nema sloge
Svasta nesto ima tu
Mozete pricati sta hocete ali mi nemamo ni jednog valjanog dokaza od uprave da su pare otisle gdje trebaju
Osim video snimaka i objava na drustvenim mrezama
Sto nije nikakav dokaz
Volio bih da grijesim sli sve mi asocira na to
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Pola federalne lige ima bolje ekipe od nas.
Strasno je kakve su antifudbalere doveli u klub. Jedino Ovcina sto i lici na nesto. Turanjanin, Alison, Rustemovic, Biber, Cosic su igraci za ekipe koje bi se borile za opstanak i u federalnoj ligi.
Mekic se nakon nekoliko vrhunskih tekmi u zavrsnici prosle sezone, evropi i protiv Borca vratio na nivo igri pod Mulalicem. Nonsalantan, neozbiljan i nezainteresovan. Manje vise izgleda kao rekreativac.
Aco je kriminalan godinama. Nikad i nije bio igrac. To sto je jos u klubu je samar svima.
Za Cocalica imam osjecaj da je na teskoj vjetrometini. Kada igras sa amatercinama poput Ace, Drine ili Dubackica i ne mozes pokazati sve sto mozes.
Galic isto kao i Mekic. Odigrao par dobrih tekmi i onda pad na nivo kao pod Edisom. Ocajan i naprijed i nazad. Njemu nekakav Jukic djecu pravio danas u vise navrata.
Jasarevic igra koliko moze, ali je ispodprosjecan igrac kao i vecina nasih lijevih bekova zadnjih godina.
Amoah postao teski bolikurac. Utopio se u ocaj.
Odlazak Hodzica i Santosa i nedovodjenje adekvatnih zamjena mi ne mozemo prebroditi. Ta dva igraca su nam bila pola ekipe, a i sa njima smo bili na minimumu kada je kvalitet u pitanju. I Hajdarevic je bio Pirlo za Rustemovica i Bibera.
Za sve ove bruke su najodgovorniji Bekric i uprava koji nisu uradili ni minimum potrebnog da bi mi licili na nesto. Mi ni pripreme nismo imali kako treba. Basic nema kontrolu nad svlacionicom ali tesko da bi je imao bilo ko da je umjesto njega.
Popusili smo ga zestoko. Mislim da je prvi put da smo mi ugrozeni kao premijerligas i to se ovaj put bas moze argumentovati.
Posjeta ce se prepoloviti sto ce donijeti strasne finansijske probleme. Uprava jednostavno nije prepoznala momenat. Gubici koje ce donijeti smanjena posjeta ce biti puno veci od troska za dovodjenje 2-3 kvalitetna igraca pred sezonu. Potcijenili su situaciju. Imali smo pune tribine i nevjerovatnu koheziju tribina i terena. Ta kohezija je cinila 50% nase snage. Bojim se da cemo i bez toga ostati. Svjesno su se kockali i rizikovali i to nam se pocelo odbijati od glavu.
Sto je najgore ne postoji neki ni minimalno optimistican rasplet ove situacije.
Strasno je kakve su antifudbalere doveli u klub. Jedino Ovcina sto i lici na nesto. Turanjanin, Alison, Rustemovic, Biber, Cosic su igraci za ekipe koje bi se borile za opstanak i u federalnoj ligi.
Mekic se nakon nekoliko vrhunskih tekmi u zavrsnici prosle sezone, evropi i protiv Borca vratio na nivo igri pod Mulalicem. Nonsalantan, neozbiljan i nezainteresovan. Manje vise izgleda kao rekreativac.
Aco je kriminalan godinama. Nikad i nije bio igrac. To sto je jos u klubu je samar svima.
Za Cocalica imam osjecaj da je na teskoj vjetrometini. Kada igras sa amatercinama poput Ace, Drine ili Dubackica i ne mozes pokazati sve sto mozes.
Galic isto kao i Mekic. Odigrao par dobrih tekmi i onda pad na nivo kao pod Edisom. Ocajan i naprijed i nazad. Njemu nekakav Jukic djecu pravio danas u vise navrata.
Jasarevic igra koliko moze, ali je ispodprosjecan igrac kao i vecina nasih lijevih bekova zadnjih godina.
Amoah postao teski bolikurac. Utopio se u ocaj.
Odlazak Hodzica i Santosa i nedovodjenje adekvatnih zamjena mi ne mozemo prebroditi. Ta dva igraca su nam bila pola ekipe, a i sa njima smo bili na minimumu kada je kvalitet u pitanju. I Hajdarevic je bio Pirlo za Rustemovica i Bibera.
Za sve ove bruke su najodgovorniji Bekric i uprava koji nisu uradili ni minimum potrebnog da bi mi licili na nesto. Mi ni pripreme nismo imali kako treba. Basic nema kontrolu nad svlacionicom ali tesko da bi je imao bilo ko da je umjesto njega.
Popusili smo ga zestoko. Mislim da je prvi put da smo mi ugrozeni kao premijerligas i to se ovaj put bas moze argumentovati.
Posjeta ce se prepoloviti sto ce donijeti strasne finansijske probleme. Uprava jednostavno nije prepoznala momenat. Gubici koje ce donijeti smanjena posjeta ce biti puno veci od troska za dovodjenje 2-3 kvalitetna igraca pred sezonu. Potcijenili su situaciju. Imali smo pune tribine i nevjerovatnu koheziju tribina i terena. Ta kohezija je cinila 50% nase snage. Bojim se da cemo i bez toga ostati. Svjesno su se kockali i rizikovali i to nam se pocelo odbijati od glavu.
Sto je najgore ne postoji neki ni minimalno optimistican rasplet ove situacije.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Jos da su Amoah i Meka otisli.
Kakva bi to fantazija bila vezna linija Rustemovix Cosic Turanjanin i ispred Drljo Gasal Alyson.
Prijedlog za upravu iskoristite rast minimalca, pa dignite sjever na 15 a istok na 25
Kakva bi to fantazija bila vezna linija Rustemovix Cosic Turanjanin i ispred Drljo Gasal Alyson.
Prijedlog za upravu iskoristite rast minimalca, pa dignite sjever na 15 a istok na 25
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 24 sep 2023, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.