Ma kakvi vi i uspješnost, da sudije nisu pljačkali Veleža i ne znam koga ono još u zadnje dvije na tekmi ni evrope bi ne bi vidjeli, a to su vam pare za infuzije taman.nastrojeni21 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 00:05Kakav kompleks, bit svega je da smo imali uspjesniju sezonu od vas sa nikakvim ulaganjiam u odnosu na vasa ulaganja. I to nije nikakav kompleks, vec samo uspoređuje dva kluba. Jel sad jasnije?Zeko87 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:59Koji kompleksi vas drmaju čovječe da vam je bitnije što ste završili u jednoj od posljednjih deset sezona ispred nas i to nakon utakmice koja nas nije ni zanimala, jer je osigurana evropa.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:45Al bordo kuyice nekog prcaju![]()
![]()
Milione trose godinama, Zeljo pola marke potrosio zavrsi ispred njih![]()
Baš smo vam trn u oku i kompleks žestok postali. Valjda zbog toga što mi igrače koje ne želimo u prvih 11 prodamo za milion, pošaljemo Zrinjskom itd.
Dugo ćete vi još proslavljati remi protiv nas i smatrati to uspjehom sezone.
Plačete za kakvim investitorom kako bi doveli neke pristojne igrače u ekipu. To vam iskreno želim. Sa ovakvim Željom nije zanimljiva ni liga ni derbi. Sutra da vas trehnemo 5:0 ne bi me to ništa dotaklo kad znam koliko ste slabi.
Jednostavno ne osjećaš se ravnopravno...
Mi smo cijelu sezonu u gostima odigrali, evo ova vam sezona polako otvara oči gdje ste i šta ste, a puno stvari će tek da vam bude jasnije za par mjeseci.
Mada vi počinjete pokrivati jug, šta vas briga, idete ka stabilizaciji...