Edin Džeko

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Arvid
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Arvid » 19 sep 2023, 09:34

:opaopa:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 sep 2023, 01:32

Nevjerovatno koliko se ovaj covjek vrijedja i ponizava
Na fb citam par stranica objavilo da je zabil gol za Fener.
Pa to su komentari dno dna koliko se on vrijedja
Za klub moze, za repku ne.
Nas najbolji igrac ikad, najbolji strijelac.
Mi tacno ne zasluzujemo nista bolje, ne samo u sportu, nego opcenito u zivotu, jer smo kao narod jedna velika nula

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 20 sep 2023, 01:42

Pa šta? Ljudi psuju Aliju. Hebote on.

Eto narod nula jer misle da neki ganjač lopte ne igra dobro za repku.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 20 sep 2023, 02:29

Džeko kod ljudi treba ostati upamćen kao najbolji igrač reprezentacije ikad, te kao 0 od kapitena i običan mahalac koji je svojim pristupom u operacijama javašluka raznih vrsta od reprezentacije napravio smijuriju. Tako da nije baš neopravdano kad mu se **be mama/Amra i slično.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 sep 2023, 06:41

A ko to ima pravo da nekom psuje mamu ili ženu jadovi.Nije najbolji ni najveci nego Daleko najbolji i najveci i nedostizni.Ako neko zna boljeg nek sarne.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 sep 2023, 06:53

CAGarfia je napisao/la:
20 sep 2023, 02:29
Džeko kod ljudi treba ostati upamćen kao najbolji igrač reprezentacije ikad, te kao 0 od kapitena i običan mahalac koji je svojim pristupom u operacijama javašluka raznih vrsta od reprezentacije napravio smijuriju. Tako da nije baš neopravdano kad mu se **be mama/Amra i slično.
Vidjećeš smijurije kad se oprosti ;)
Koševo Zapad

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 sep 2023, 08:55

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
20 sep 2023, 01:42
Pa šta? Ljudi psuju Aliju. Hebote on.
slika

ne psuju svi
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 25 sep 2023, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 sep 2023, 21:52

Fenerbahce u novoj sezoni odigrao ukupno 12 utakmica (Superliga + Konf.liga) i ostvario maksimalan učinak - 12 pobjeda.

Od tih 12 utakmica Edin je nastupio u njih 8 s učinkom 6 golova i 5 asistencija za samo 598 minuta.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 sep 2023, 23:45

hurem je napisao/la:
24 sep 2023, 21:52
Fenerbahce u novoj sezoni odigrao ukupno 12 utakmica (Superliga + Konf.liga) i ostvario maksimalan učinak - 12 pobjeda.

Od tih 12 utakmica Edin je nastupio u njih 8 s učinkom 6 golova i 5 asistencija za samo 598 minuta.
Babuka dominira.
Koliko su svi najavljivali duo Tadic-Dzeko ( ruku na srce super funkcionisu) i Dzeko- Under ( nadam se kad se Under vrati da ce se dozvati i dokazati), kad ispade najjaca hemija i duo na terenu Dzeko-Irfan Can Kahveci 😁 Bas ozbiljan tandem. Generalno je hemija u ekipi top i nadam se da je koga njihova 😊
Livakovic danas pokazao zasto su ga doveli 😊
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 25 sep 2023, 01:17

Ali pravi KAPITEN. 37 godina jbt. :salut:

Edin je vazda bio vise od napadaca. Klasa

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 25 sep 2023, 02:15

Ako zeli da ima status bezsmrtne legende kao Barbarez, onda treba da progovori o pravom stanju u i oko saveza/repke! Jer i pobjede su porazi kad se obraz pogazi. Glavas veceras veli da to treba, ali da bi savez ostao njem na to, ali mozda ne i imun kad se uz Dzeku digna sva nacija. Dzeko progovori, obraz nacije je u pitanju!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 sep 2023, 05:35

Tekashi je napisao/la:
25 sep 2023, 01:17
Ali pravi KAPITEN. 37 godina jbt. :salut:

Edin je vazda bio vise od napadaca. Klasa
Edin je uvijek ekipu stavljao ispred licnih interesa. Malo je takvih igraca

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 sep 2023, 07:11

Mow je napisao/la:
25 sep 2023, 02:15
Ako zeli da ima status bezsmrtne legende kao Barbarez, onda treba da progovori o pravom stanju u i oko saveza/repke! Jer i pobjede su porazi kad se obraz pogazi. Glavas veceras veli da to treba, ali da bi savez ostao njem na to, ali mozda ne i imun kad se uz Dzeku digna sva nacija. Dzeko progovori, obraz nacije je u pitanju!
Naravno da bi ostao imun. Edinu bi se zahvalili, svakako je pri kraju karijere i to bi bilo to.
Ti fakat misliš da bi se nešto promijenilo da Edin digne glas protiv Saveza?
Koja nacija? Jel ti živiš u BiH?
Koševo Zapad

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 sep 2023, 07:39

E cuj to da se digne sva nacija, pa mi se ne dizemo vec 30 godina a doslovno pisaju po nama i eto sad cemo se dici zbog nogometa, kad sutimo na mnogo gore stvari ne trebamo ni zbog nogometa.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 sep 2023, 07:56

Shategabri je napisao/la:
25 sep 2023, 07:11
Mow je napisao/la:
Naravno da bi ostao imun. Edinu bi se zahvalili, svakako je pri kraju karijere i to bi bilo to.
Mi ko nacija se ne dizemo za mnogo bitnije stvari od kojih zavisi buducnost i opstanak nas i nase djece , ali za nogomet i repku, dici cemo se milion posto 🙄 Al su ljudi djeca ..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 sep 2023, 08:08

soccerfan je napisao/la:
25 sep 2023, 07:56
Mow je napisao/la:
Mi ko nacija se ne dizemo za mnogo bitnije stvari od kojih zavisi buducnost i opstanak nas i nase djece , ali za nogomet i repku, dici cemo se milion posto 🙄 Al su ljudi djeca ..
Tako je, treba samo biti realan.
Milion stvari ne štima u ovoj zemlji, al eto problem je fudbalska reprezentacija i dići će se milion...to ko ona reklama za koju ono stranku, da će imati milion glasača :lol:
Ode vani svijet koji je za naše uslove živio bogovski, al ne vide perspektivu, ne vide budućnost, oni koji ostaju su poravnili, prvi ja, libo me tuki jel ko radi i šta radi, sistem je pokvaren do srži i da bi se promijenio, morali bi se SVI dići, a to nije realno.
Koševo Zapad

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 sep 2023, 14:55

25 sep 2023, 08:08
soccerfan je napisao/la:

Milion stvari ne štima u ovoj zemlji, al eto problem je fudbalska reprezentacija i dići će se milion...to ko ona reklama za koju ono stranku, da će imati milion glasača :lol:
Ode vani svijet koji je za naše uslove živio bogovski, al ne vide perspektivu, ne vide budućnost, oni koji ostaju su poravnili, prvi ja, libo me tuki jel ko radi i šta radi, sistem je pokvaren do srži i da bi se promijenio, morali bi se SVI dići, a to nije realno.
Ma moja porodica je cijeli rat u Bosni bila. Stari na prvoj liniji, po 6 mjeseci smo znali da se ne cujemo da znamo jel covjek ziv. Nakon tata kad smo skontali koliko je sati i da nema nikakve perspektive , pokupili starci mene i brata i put pod noge. Ja realno, zbog posla koji radim, mogu i iz Bosne sad isti taj posao raditi i zivjeti doslovno da mi nista ne zafali al mi ne pada na pamet svoju djecu vracati u drzavu Gdje dogs sutra moze pokupiti pijana i drogirana budaletina i usmrtiti na pjesackom, a da ne odgovara. Moze mu se svugdje dogoditi, al tu Gdje sam bar znam da ce idiot biti kaznjen

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 sep 2023, 20:13

Mow je napisao/la:
Pogotovo danas, nakon smrtnog slucaja u porodici sigurno jedva ceka da se oglasava. Kad bude mislio da je pravi trenutak, sigurno hoce.
Kenan je potpuno druga prica. Otac mu je dobio otkaz bez ikakvog valjanog razloga i samim tim je razumljivo sto se oprostio.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 sep 2023, 06:55

soccerfan je napisao/la:
25 sep 2023, 14:55
25 sep 2023, 08:08
soccerfan je napisao/la:

Ma moja porodica je cijeli rat u Bosni bila. Stari na prvoj liniji, po 6 mjeseci smo znali da se ne cujemo da znamo jel covjek ziv. Nakon tata kad smo skontali koliko je sati i da nema nikakve perspektive , pokupili starci mene i brata i put pod noge. Ja realno, zbog posla koji radim, mogu i iz Bosne sad isti taj posao raditi i zivjeti doslovno da mi nista ne zafali al mi ne pada na pamet svoju djecu vracati u drzavu Gdje dogs sutra moze pokupiti pijana i drogirana budaletina i usmrtiti na pjesackom, a da ne odgovara. Moze mu se svugdje dogoditi, al tu Gdje sam bar znam da ce idiot biti kaznjen
Tako razmišljaju mnogi koji su ovdje počeli graditi život, dobili djecu i onda im se upalila lampica da im za istu nema perspketive, ostavili sve i otišli vani.
Treba vidjeti ko samo izađe na proteste pred OHR, da ne kažem na ove što Mile organizuje...

Budala ima svugdje, ali je ovdje najveći problem korumpirani sistem.

Pazi ti ovo, Bake zakuko za onim Zildžićem, gdje će šta će, otac 4 djece, valja ga izbaviti...a nije recimo izbavljo onog jadnog čovjeka što zaglavi 6 mjeseci zatvora radi 3 metra drva....i on je otac...doduše troje djece, valjda to ima veze...

Ogadi se čovjeku sve i kaže ma j... mater, negdje drugo se bar neću sam sebi gaditi.

I onda kad vidim ovu priču, kreni Džeko mi ćemo zas tobom....jah.
Koševo Zapad

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 26 sep 2023, 09:02

Kao covjek extra kao kapiten rinaka, od prepustanja penala Hadziahmetovicu protiv Lux i sad da nikad nije izasao i rekao nesto a svi bi stali iza njega, ne mogu da shvatim to nikako
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, Confiance i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []