Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 25 sep 2023, 11:13

Nista vise mi ne dobijemo nego sto vi dobijete pitari
Pa vasa uprava je javno objavila zalbu da hoce jos para od kantona

Mi sto dobijemo je smijesno realno
Pa grad Bijeljina preko milion maraka uplati Radniku
Znaci klub iz druge lige vise dobije od nas

Cinjenica je da svaki klub dobije od drzave nesto
Mozete pricati sta hocete

Eto i stadion za marku koristite jos vam savez nov teren uradi

Tako da ne budite dvolicni kad svako nesto dobije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 11:16

Virtu4l je napisao/la:
25 sep 2023, 10:06
Željo može izgubiti deset zaredom, ali manji mostarski klub će i dalje biti ujedno i najneuspješniji. :kafa:

slika
:hmmmmm:

A gasenje, evropa ove godine, oprost u novembru, klafuric prevara, jedenje govana, forum pamti, to nista a? Nisi ti to rekao, nego tajni clan sto ima tvoju sifru?

Zeljo ako izgubi 10 zaredom, ceka ga Gornji Rahic, a vidis sta si sve prizvao i vratilo ti se, nemoj Virto, nemoj danas :kafa:

pricao sam s Keveljom, prva pobjeda na strani saljemo karanfile :kafa:
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 sep 2023, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 25 sep 2023, 11:19

sta kaze Nera
ne zelim i necu da se branim to je najlakse
i onda izvodi na poluvremenu dva ofanzivca ubacuje dva defanzivca
izbacuje napadaca ubacuje stopera u 60oj
45 min nisu izlazili do centra

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 25 sep 2023, 11:26

killafrommanilla je napisao/la:
25 sep 2023, 11:16
Virtu4l je napisao/la:
Željo može izgubiti deset zaredom, ali manji mostarski klub će i dalje biti ujedno i najneuspješniji. :kafa:

slika

A gasenje, evropa ove godine, oprost u novembru, klafuric prevara, jedenje govana, forum pamti, to nista a? Nisi ti to rekao, nego tajni clan sto ima tvoju sifru?

Zeljo ako izgubi 10 zaredom, ceka ga Gornji Rahic, a vidis sta si sve prizvao i vratilo ti se, nemoj Virto, nemoj danas :kafa:

A Evropa jednom u 30 godina? A titula? A da nema titule, morate biti svjesni da sa nama u istu recenicu ne mozete, a kamoli nesto drugo.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 25 sep 2023, 11:26

Oni i dalje ubijeđeni da imaju dobar roster :tokralju: :tokralju:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 11:37

nastrojeni21 je napisao/la:
25 sep 2023, 11:26
Virtu4l je napisao/la:

slika

A Evropa jednom u 30 godina? A titula? A da nema titule, morate biti svjesni da sa nama u istu recenicu ne mozete, a kamoli nesto drugo.
Procitaj naslov. Aktuelno. PL Aktuelno. Napravi temu o historiji i proslim vremenima, da udjem da vas i tu popisam. Jesu li redovne plate :rol: :rol: Sami sebe lazete.

Al ove su mi najjace, s nama u istu recenicu ne mozete, bla bla bla dok se gase, sponzor pada sa spidom, a plate (ne)redovne. Drago mi je da ti to stvara lijep osjecaj, ne mozemo s vama u recenicu, jel ti puno srce :D Jel se ista promijenilo od ovog sto sam nabrojao?

GASENJE. MRS.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 sep 2023, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 sep 2023, 11:38

mnon46 je napisao/la:
Isprani mozgovi. 5 uprava zaredom im sve isto priča oni 5 puta zaredom isto to puse i traže krivce u svemu. Naprave on podjelu Amar Miske da se oko tog raja svađa njih dvojica sjede na ručku smiju se debilima. Omladinski pogon im uzeo navijač da uređuje, ovaj predsjednik figurira samo marioneta prava. Nemaju nikakav plan ni cilj ni smisao. Najmanje 10 godina će još vracat dugove.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 25 sep 2023, 11:42

morate biti svjesni da sa nama u istu recenicu ne mozete
Svjesni smo, ne brini :kafa:

slika

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 25 sep 2023, 11:42

25 sep 2023, 11:37

Procitaj naslov. Aktuelno. PL Aktuelno. Napravi temu o historiji i proslim vremenima, da udjem da vas i tu popisam. Jesu li redovne plate :rol: :rol: Sami sebe lazete.
Jel trenutno imate 0 titula i jedan izlazak u Evropu?
Prosle sezone niste ni Evropu izborili, aktuelno je to, jel tako?
Jel aktuelno da ste trofejima daleko od vrha naseg fubala?
Jel aktuelno da ni u svom gradu niste klub sa najvise uspjeha?

Ne moze aktuelnije. :twisted:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 25 sep 2023, 11:44

jurisicduska je napisao/la:
25 sep 2023, 11:38
mnon46 je napisao/la:
Isprani mozgovi. 5 uprava zaredom im sve isto priča oni 5 puta zaredom isto to puse i traže krivce u svemu. Naprave on podjelu Amar Miske da se oko tog raja svađa njih dvojica sjede na ručku smiju se debilima. Omladinski pogon im uzeo navijač da uređuje, ovaj predsjednik figurira samo marioneta prava. Nemaju nikakav plan ni cilj ni smisao. Najmanje 10 godina će još vracat dugove.
Svi smo svjesni koliko limitiranu ekipu imamo, ali malo dijete vidi da odredjeni igraci miniraju trenera i da je zbog toga puklo u svlacionici. Vidite i vi svi, ne trebaju nikakve insajderske informacije. To da Amar i Miske sjede na rucku ti je simpaticna konstrukcija fakat, oni se ne bi ramenima sudarili u prolazu do WC-a. Podyebavao bi i ja na vasem mjestu, ali ne moras izmisljat.
1921

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 25 sep 2023, 11:45

Jedan govori da se prica o aktuelnim stvarima jer je takva tema, i onda drugi postavlja ligu jugoslavije pa pa vi ste sami sebi kontradiktorni, dogovorite se.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 25 sep 2023, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.

D7722
Kontakt:

Post Postao/la D7722 » 25 sep 2023, 11:45

A da mi malo svi popustimo Zelju i njegove navijace....na stranu prepucavanja i drz`ne daj....treba se staviti u njihove cipele i ne treba ljudima sjedati na kosti....imaju vlestitih problema gomilu....nije nikakava fora udarati onog ko vec lezi na podu.... za dobro BH fudbala nadam se da ce se Zeljo iscupati opet je bolje igrati sa zeljom nego s nekakvim selima od 300 do 3000 ljudi i sportskim sekcijama politickih stranaka......bar imaju tradiciju....

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 25 sep 2023, 11:49

mnon46 je napisao/la:
Mitomanija,bolest. A iz godine u godinu su slabiji. Nemaju omladinskog pogona. U15,U17,U19 nigdje ih nema. Pokupili smo im sve kadete. Sve sto iole valja. To ce im se primjetiti tek kroz koju godinu. Para za tudje igrace nemaju ,svojih igraca nemaju. Para od transfera nema.
Proslu godinu ih je penzic Stilic provlacio i Santos kojega niko u premier ligi nije htio. Santos ode free,Stilic prestario. Iduce sezone ode i Amoah,free. naravno. Crni su oblaci nad Novim Sarajevom.
Sarajevo,zrinjski ,Borac imaju finansiranje ,drze nivo. Siroki i Velez posebno, se dizu. Ako se skretnicari i uspiju odrzati bez stecaja i takmicarski ostati u premier ligi ,za iducih desetak godina su druga klasa BH fudbala. Cak i ako uspiju odigrati nerjeseno sa nama :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2023, 11:50

Ponovo stranice i stranice o velikom Željezničaru. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 11:50

D7722 je napisao/la:
25 sep 2023, 11:45
A da mi malo svi popustimo Zelju i njegove navijace....na stranu prepucavanja i drz`ne daj....treba se staviti u njihove cipele i ne treba ljudima sjedati na kosti....imaju vlestitih problema gomilu....nije nikakava fora udaradi onog ko vec lezi na podu.... za drobro BH fudbala nadam se da ce se Zeljo iscupati opet je bolje igrati sa zeljom nego s nekakvim selima od 300 do 3000 ljudi i sportskim sekcijama politickih stranaka......bar imaju tradiciju....
:nene: :nene:

Ne znam po cemu su zasluzili neko zaljenje. To je klub koji se prodao Vici za pozajmicu od 100k i izasao iz 4R a mi smo potrosili najboljeg predsjednika i nekog ko je stvarno mogao pokrenuti fudbal s mrtve tacke.

Jel te likove da zalim i da ne udaram na podu? U glavu i onda pisat u usta. Bolja ce liga biti sa 4 Posusja nego s ovakvim klubovima.
Jedan govori da se prica o aktuelnim stvarima jer je takva tema, i onda drugi postavlja ligu jugoslavije pa pa vi ste sami sebi kontradiktorni, dogovorite se.
Ako ces mene citirati, onda gledaj samo mene. Stavljam li ja tebi u usta sta Merak kaze? Nisam. Ako ces mene citirati, drzi se onog o cemu pricamo - a to je aktuelno. S kim da se dogovaram, jel trebam potpise skupljat da napisem nesto? Kakav debilizam. Jesmo li igrali s Borusijom? I to je aktuelno po tebi, stavlja lik recenice u proslom vremenu i pita jel aktuelno :tokralju: :tokralju: :tokralju: Da je to aktuelno, vi bi igrali Evropu i sad. a ne igrate.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 25 sep 2023, 11:55, ukupno mijenjano 4 puta.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 25 sep 2023, 11:51

Antikloc je napisao/la:
25 sep 2023, 11:49
mnon46 je napisao/la:
Mitomanija,bolest. A iz godine u godinu su slabiji. Nemaju omladinskog pogona. U15,U17,U19 nigdje ih nema. Pokupili smo im sve kadete. Sve sto iole valja. To ce im se primjetiti tek kroz koju godinu. Para za tudje igrace nemaju ,svojih igraca nemaju. Para od transfera nema.
Proslu godinu ih je penzic Stilic provlacio i Santos kojega niko u premier ligi nije htio. Santos ode free,Stilic prestario. Iduce sezone ode i Amoah,free. naravno. Crni su oblaci nad Novim Sarajevom.
Sarajevo,zrinjski ,Borac imaju finansiranje ,drze nivo. Siroki i Velez posebno, se dizu. Ako se skretnicari i uspiju odrzati bez stecaja i takmicarski ostati u premier ligi ,za iducih desetak godina su druga klasa BH fudbala. Cak i ako uspiju odigrati nerjeseno sa nama :urnebes:
za kone je bitno da osiguraju opstanak, rusiteljima je u interesu i vjecni derbi gurnuti na margine drustva. Tako da im zelim srece da to uspiju.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

D7722
Kontakt:

Post Postao/la D7722 » 25 sep 2023, 11:54

25 sep 2023, 11:50
D7722 je napisao/la:
A da mi malo svi popustimo Zelju i njegove navijace....na stranu prepucavanja i drz`ne daj....treba se staviti u njihove cipele i ne treba ljudima sjedati na kosti....imaju vlestitih problema gomilu....nije nikakava fora udaradi onog ko vec lezi na podu.... za drobro BH fudbala nadam se da ce se Zeljo iscupati opet je bolje igrati sa zeljom nego s nekakvim selima od 300 do 3000 ljudi i sportskim sekcijama politickih stranaka......bar imaju tradiciju....

Ne znam po cemu su zasluzili neko zaljenje. To je klub koji se prodao Vici za pozajmicu od 100k i izasao iz 4R a mi smo potrosili najboljeg predsjednika i nekog ko je stvarno mogao pokrenuti fudbal s mrtve tacke.

Jel te likove da zalim i da ne udaram na podu? U glavu i onda pisat u usta. Bolja ce liga biti sa 4 Posusja nego s ovakvim klubovima.
Ma dobro ja vise volim dobit Zelju nego Posusje bar imaju tradiciju (a i meni je daleke 84`te prva tekma uzivo pod BB bila protiv njih)..... tako da bolje Zeljo nego Gabela, Stanisici i tako dalje sad sto je u njihovoj aktuelnoj upravi skup sline i beskicmenjaka to je druga prica.....

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 11:59

D7722 je napisao/la:
25 sep 2023, 11:54
25 sep 2023, 11:50
D7722 je napisao/la:

Ma dobro ja vise volim dobit Zelju nego Posusje bar imaju tradiciju (a i meni je daleke 84`te prva tekma uzivo pod BB bila protiv njih)..... tako da bolje Zeljo nego Gabela, Stanisici i tako dalje sad sto je u njihovoj aktuelnoj upravi skup sline i beskicmenjaka to je druga prica.....
Ja vise volim kad dodjem u Posusje i sudija mi svira faul na golmanu i ne otme mi Evropu. Razumijem i tebe, ali oni su uteg ovoj ligi.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 25 sep 2023, 12:02

Kada procitas par stranica i ovo neko kvazi zaljenje Želje, stice se dojam da to pisu navijaci kluba koji je trofejniji, uspjesniji i popularniji bar tri puta, a zapravo je susta suprotnost.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 12:04

25 sep 2023, 12:02
Kada procitas par stranica i ovo neko kvazi zaljenje Želje, stice se dojam da to pisu navijaci kluba koji je trofejniji, uspjesniji i popularniji bar tri puta, a zapravo je susta suprotnost.
Moze prijedlog? Ugasite ga, dozvolit cemo vam da pisete ovdje o uspjesima, samo ga ugasite. I necu nikad Velez stavit u recenicu s vama. Samo umrite vise.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”