Ja sam ti u dalekoj dijaspori. Samo Mate Bulic i streamovi. Mogu mu tipla na racun ako hoce za karte.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:52Rigi nazalost putujem nazad za njemacku pa imam jednu molbu. Ako nisi upratio, opala dolazi gledat Zrinjski, ali nije zadovoljan ponudom na standovima.
Ako nije problem da ga ugostis protiv Legie ili Ville, i da mu tutnes u dzep 50 maraka da ode u vrapcice na pijacu da se izgotivi. Na moj racun sve
Rigi je u Argentini,on je već četvrto koljeno porodice tamoRigoletto je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:54Ja sam ti u dalekoj dijaspori. Samo Mate Bulic i streamovi. Mogu mu tipla na racun ako hoce za karte.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:52Rigi nazalost putujem nazad za njemacku pa imam jednu molbu. Ako nisi upratio, opala dolazi gledat Zrinjski, ali nije zadovoljan ponudom na standovima.
Ako nije problem da ga ugostis protiv Legie ili Ville, i da mu tutnes u dzep 50 maraka da ode u vrapcice na pijacu da se izgotivi. Na moj racun sve
killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 12:04Moze prijedlog? Ugasite ga, dozvolit cemo vam da pisete ovdje o uspjesima, samo ga ugasite. I necu nikad Velez stavit u recenicu s vama. Samo umrite vise.nastrojeni21 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 12:02Kada procitas par stranica i ovo neko kvazi zaljenje Želje, stice se dojam da to pisu navijaci kluba koji je trofejniji, uspjesniji i popularniji bar tri puta, a zapravo je susta suprotnost.
Pa svi njegovi postovi na ovom pdf-u su o Zelji. Dobro ima par i o Zrinjskom.let3 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:58killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 12:04Moze prijedlog? Ugasite ga, dozvolit cemo vam da pisete ovdje o uspjesima, samo ga ugasite. I necu nikad Velez stavit u recenicu s vama. Samo umrite vise.nastrojeni21 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 12:02Kada procitas par stranica i ovo neko kvazi zaljenje Želje, stice se dojam da to pisu navijaci kluba koji je trofejniji, uspjesniji i popularniji bar tri puta, a zapravo je susta suprotnost.![]()
![]()
Ovaj ce oboliti, dobiti secer od Zelje![]()
Tuzla City - Zrinjski (Irfan Peljto)
Koliko se brukaskillafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:09Zalete se, napišu roman, nalete na volej i krenu sa smajlijima ili pobjegnu s pdf. Smajli brigada
Keanu vidi stvariKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:21Koliko se brukaskillafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:09Zalete se, napišu roman, nalete na volej i krenu sa smajlijima ili pobjegnu s pdf. Smajli brigada
Bukvalno si svaki odgovor dobio, u slucaju da ne razumijes pokusao sam i nacrtati
![]()
Na vrhu hrvatski, srpski i bosansko seljački klub.
Ima se dosta igrat
Evo u zadnjih 13 godina Željezničar ima vise trofeja, vise evropskih utakmica. Selektivno gledanje proslosti je smijesno, ili gledas citavu proslost od nastanka lige ili nikako, a ne 5, 10 ili koliko god godina.Balorda je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:38Primjetio sam da vi skretničari živite u prošlosti i pričate samo o prošlosti kad su u pitanju klupski uspjesi. Evo u zadnjih 10 godina Velež i Željezničar imaju isto osvojenih trofeja, u zadnjih pet sezona Velež ima više odigranih evropskih utakmica, a u istom periodu imamo i bolji međusobni omjer. Da ne govorimo da su trendovi klubova dijametralno suprotni.nastrojeni21 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:16Znamo da nemamo titulu, da imamo jednu Evropu i kup ali tu smo negdje sa Zeljeznicarom, sta ce bola oni sa Grbavice.![]()
Vratite se u sadašnjost, prigrlite realnost, nemojte se zavaravati.
Trenutno korisnika/ca: supervizor, zeljovolimte i 29 gostiju.