Isto gdje si ti prije tjerao po 10.igrača tu me možeš naći.novikolac007 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:42Genitalija,spodoba,ogranicen "ko" balkon.
Kakva kreativnost,kakva ostrina,gdje te mogu upoznati,volio bih se malo druziti da takvom intelektualnom gromadom?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja
Nea dobro se znaju tvoje namjere i koga ti podrzavas, oni koje ti podrzavas su dali vojvodi da izgradi onu monstruoznost iza istoka i skoro nam ugasili klub sa svojim neplacanjima redovnih obavezaAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:13Nabijem na **** i tebe i pomoćni
**** te sendvič u **** i mrš
Tako da zna se zbog cega bi tebi odgovaralo tjeranje sviju, da se vrate oni koji su krenuli i dovrsili zapoceto
-
- Kontakt:
Ne mozemo dalje u konverzaciju jer mi nisi odgovorio na pitanja:Vojkoo je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:41Ja ću odgovarati kome ja hoću a to šefovanje možeš u megamixu. Novac za koji ovi momci igraju je kao u federalnoj ligi, malo više imaju od šefa u Bingu. I takvi su zaradili za klub 1.5 milion okruglo. Ti si mi neki građanin. Uprava će se otjerati a ti možeš mahati genitalijom samo po megamixu. Taj nam je uništio klub s takvim spodobama koje bi tjerali 10.igraca a svoje guzive čuvali.novikolac007 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:38To je taj mentalitet malogradjanski,bravo,sta mislis da onda Zubanu predamo i klub i sve nek radi sta hoce jer je zabio najvazniji gol u historiji kluba?
Nemoj meni vise ni odgovarati niti pokusavati konverzaciju,plitak si previse.
1.Da Zubanu predamo klub zbog zasluga?
2.Koja je razlika izmedju 5. ili 8. mjesta
Ti ad hominem napadi,bez konkretnih odgovora i sa izlizanim guranjem na neciju stranu me ne doticu,malogradjanski nivo komunikacije me ne interesuje.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Nije 8., nego 10. a ako tebi to ne predstavlja razliku onda fakat ne znam da li mi istog Želju pratimo?
Zadnja izmjena: MrAmarOsim, dana/u 25 sep 2023, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Nemam ja tebi šta odgovoriti. Jel to Kovacevic treba biti u klub koji nije donio marke u klub? Nisi se ti registrovao da tjeras glavne krivce nego da branis te lopove koji godinama su u klubu dižu sebi plate a sve nam ostalo na nivou FK. MOSCANICE. Takve poput tebe je najlakse provaliti. Nikad niko na dunjaluku nije zamjenio 10 igraca u pola sezone, ali imamo tu Milana tarota za sirotinju da nam otvori oči i veliki građanin da nam objasni kako je svejedno da budemo 10 ili 5 zamisli ti tog mozga i nivou bezobrazluka.
-
- Kontakt:
Jos ima ljudi koji Hulahopki ozbiljno odgovaraju na postove
Zasto degen nije banovan, da priupitam? Super tajming, samo nam je on falio u ovom momentu.

1921
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Možda mu je i ovaj novikolac drugi profil, a ja se ko budala upeco. Ne bi se iznenadio sekunde.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:58Jos ima ljudi koji Hulahopki ozbiljno odgovaraju na postoveZasto degen nije banovan, da priupitam? Super tajming, samo nam je on falio u ovom momentu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
-
- Kontakt:
Prvo,ja sam samo navijac,nisam nikog nikad tjerao,niti sam u mogucnosti,samo kazem da treba stati uz Basica pa cijenu da se i otjera 10 igraca ako oni bojkotuju ili nesto u tom smislu.Vojkoo je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:43Isto gdje si ti prije tjerao po 10.igrača tu me možeš naći.novikolac007 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:42Genitalija,spodoba,ogranicen "ko" balkon.
Kakva kreativnost,kakva ostrina,gdje te mogu upoznati,volio bih se malo druziti da takvom intelektualnom gromadom?
Nikog ne vrijedjam,samo iznosim svoje promisljanje,sa kojim se mozes a i ne moras slagati,i da imas osnove bontona znao bi da to nije razlog da nekog vrijedjas,vec da argumentirano objasnis zbog cega mislis da to nije u redu,ali,malogradjanski mentalitet to ne moze shvatiti i zato se ne ljutim,oprosteno.
Nego,zbog cega te to toliko pogodilo?
Da nisi ti neki od igraca?
Koliko si nepismen,ozbiljno sumljam na to.
P.S.
Tacka iza broja znaci da je to redni broj,tako da ispade da sam tjerao desetog(10.) igraca.
FK Press
Nakon svih lazi i neozbiljnosti ne vidim poentu u press-u Bekrica. Ni za jednu njegovu rijec se insan ne moze uhvatiti da je istina i realno stanje. On prica, ti slusas, ali ne mozes vjerovati.
Nakon svih lazi i neozbiljnosti ne vidim poentu u press-u Bekrica. Ni za jednu njegovu rijec se insan ne moze uhvatiti da je istina i realno stanje. On prica, ti slusas, ali ne mozes vjerovati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Press treba biti da svi daju ostavke, što naravno neće biti nego će pričati šarene laže
-
- Kontakt:
Sa njim nikad ne znas, ali ne vjerujem.MrAmarOsim je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:00Možda mu je i ovaj novikolac drugi profil, a ja se ko budala upeco. Ne bi se iznenadio sekunde.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:58Jos ima ljudi koji Hulahopki ozbiljno odgovaraju na postoveZasto degen nije banovan, da priupitam? Super tajming, samo nam je on falio u ovom momentu.
Inace, novi kolacicu, ne stavlja Hulahopka tacku jer je redni broj, nego krmak debele prste ima pa ne moze da ovarise kako treba tastaturu. Vazda nekakve tacke

1921
-
- Kontakt:
Ja Zelju pratim od 0-0 na Kosevu protiv Turbine iz Jablanice,od prve utakmice,prve poslijeratne sezone kad smo igrali na Kosevu jer je Grbavica tek reintegrisana i nije bila uslovna za igranje.MrAmarOsim je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:55Nije 8., nego 10. a ako tebi to ne predstavlja razliku onda fakat ne znam da li mi istog Želju pratimo?
Prvi derbi mi je bio 5-0 na Kosevu za komsije,kad su se oni vratili sa turneje gdje su sirili istinu o BiH,sa profesionalcima iz inostranstva,a nasi momci neuhranjeni(Zuban,Lala,Kame Ahmetagic itd) mjesec prije toga prvi put trenirali na velikom terenu.
Tad se sa istoka preko ograde preslo na jug i pocelo navijati.
Da pisem dalje?
- MrAmarOsim
- Kontakt:
I nakon svega toga ti je sasvim normalna činjenica vidjeti Želju na 10. poziciji, i reći pa svejedno nam je bili 5. ili bili 10., onda stvarno nešto nije uredu sa tobom druže.novikolac007 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:18Ja Zelju pratim od 0-0 na Kosevu protiv Turbine iz Jablanice,od prve utakmice,prve poslijeratne sezone kad smo igrali na Kosevu jer je Grbavica tek reintegrisana i nije bila uslovna za igranje.MrAmarOsim je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:55Nije 8., nego 10. a ako tebi to ne predstavlja razliku onda fakat ne znam da li mi istog Želju pratimo?
Prvi derbi mi je bio 5-0 na Kosevu za komsije,kad su se oni vratili sa turneje gdje su sirili istinu o BiH,sa profesionalcima iz inostranstva,a nasi momci neuhranjeni(Zuban,Lala,Kame Ahmetagic itd) mjesec prije toga prvi put trenirali na velikom terenu.
Da pisem dalje?
-
- Kontakt:
Kako si me podsjetio na tu tekmu. Tada sam prvi put dohvacao lopte kao pionir.novikolac007 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:18Ja Zelju pratim od 0-0 na Kosevu protiv Turbine iz Jablanice,od prve utakmice,prve poslijeratne sezone kad smo igrali na Kosevu jer je Grbavica tek reintegrisana i nije bila uslovna za igranje.MrAmarOsim je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:55Nije 8., nego 10. a ako tebi to ne predstavlja razliku onda fakat ne znam da li mi istog Želju pratimo?
Da pisem dalje?
Zakazujte ostavke boli me ba qrac šta imate za reći
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ostavku daj javno ubleho
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Sutra u 12 sati Bekriću i Bašiću OSTAVKE!
Sutra u 12 ostavke Kovacevica i ostalih ubleha
-
- Kontakt:
Ne moze nam nista pametno reci. Treba i kapiten biti tu da odgovori zasto nece da igraju.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Moze nam reci je li na strani Basica ili ovih sto nece da igrajuMojaMalenkost je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:37Ne moze nam nista pametno reci. Treba i kapiten biti tu da odgovori zasto nece da igraju.

1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.