Keanu nema nasKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:56Dobri rezultati, stabilni i protiv Sloge prazan stadion
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 25 sep 2023, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitke za zadnjih 13 godinanastrojeni21 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:45Evo u zadnjih 13 godina Željezničar ima vise trofeja, vise evropskih utakmica. Selektivno gledanje proslosti je smijesno, ili gledas citavu proslost od nastanka lige ili nikako, a ne 5, 10 ili koliko god godina.Balorda je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:38Primjetio sam da vi skretničari živite u prošlosti i pričate samo o prošlosti kad su u pitanju klupski uspjesi. Evo u zadnjih 10 godina Velež i Željezničar imaju isto osvojenih trofeja, u zadnjih pet sezona Velež ima više odigranih evropskih utakmica, a u istom periodu imamo i bolji međusobni omjer. Da ne govorimo da su trendovi klubova dijametralno suprotni.nastrojeni21 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:16Znamo da nemamo titulu, da imamo jednu Evropu i kup ali tu smo negdje sa Zeljeznicarom, sta ce bola oni sa Grbavice.![]()
Vratite se u sadašnjost, prigrlite realnost, nemojte se zavaravati.
Vi prigrlite cinjenicu da se sa nama ne mozete porediti. Trofeji, stadion, navijaci... sve ono bitno za jedan fudbalski klub, tu smo daleko iznad vas, bili
i uvijek cemo biti, koliko god to vama tesko bilo.
Jak vam je trend vidim, ne mozete krov napraviti pa da vas moze doci vise od 700 po kisi.

Dakle možemo se složiti, mi bolji od 45. do 92. i zadnjih 10 godina, vi bolji poslije rata 20 god. kad ste krali i šakom i kapom svakoga.
Što se tiče stadiona, uozbilji se, više smo mi u zadnjih pet godina izgradili nego vi u zadnjih 30.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:56Dobri rezultati, stabilni i protiv Sloge prazan stadion
![]()

Ovo nam je najbolja i meni najdraža posjeta ove sezone.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
nema krova na toj trbini, a citav dan je kisa blago receno pljuskala, ne znam sta ocekujes,na trbini ispod krova je bilo sasvim dobro popunjeno , i nemoj ti o brojkama pisati molim teKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:56Dobri rezultati, stabilni i protiv Sloge prazan stadion
![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
velezmostarski je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:17nema krova na toj trbini, a citav dan je kisa blago receno pljuskala, ne znam sta ocekujes,na trbini ispod krova je bilo sasvim dobro popunjeno , i nemoj ti o brojkama pisati molim teKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:56Dobri rezultati, stabilni i protiv Sloge prazan stadion
![]()

700 navijaca na utakmici u vrijeme kada ste stabilan prvoligas sa odlicnim rezultatima. 700! Pa ne bi vas niko gledo da imate rezultate ko mi
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
- GrimReaper
- Kontakt:
Prva stvar : Cuo sam da je kisa momacki padala i da su gromovi lupali ( mozes i na snimku cuti u nekoliko navrata. Ne natrivena i RA tribina i dedara, i ti ocekujes po takvom kijametu da bude 4000-5000 ? Bolestan si lik ako tako mislis.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:28velezmostarski je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:17nema krova na toj trbini, a citav dan je kisa blago receno pljuskala, ne znam sta ocekujes,na trbini ispod krova je bilo sasvim dobro popunjeno , i nemoj ti o brojkama pisati molim teKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:56Dobri rezultati, stabilni i protiv Sloge prazan stadion
![]()
![]()
700 navijaca na utakmici u vrijeme kada ste stabilan prvoligas sa odlicnim rezultatima. 700! Pa ne bi vas niko gledo da imate rezultate ko mi![]()
P.S. Velez je imao i gore rezultate pa je RA skakao i po Kaknju, i svukuda.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Yebo vas Velež vise
Svaki put kada uđem pisete o Veležu
Posjeta, rezultat, Vrapčići, Pijacari ovo ono
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velika kriza na Grbavici: Željezničar zakazao vanredno obraćanje, Bekrić će govoriti u ime kluba
FK Željezničar za utorak je najavio vanrednu konferenciju za medije na kojoj će se javnosti obratiti sportski direktor Samir Bekrić, a nakon što je klub doživio četiri uzastopna poraza u Premijer ligi BiH.
Izvjesno, sportski direktor Plavih stavit će se na raspolaganje u vezi sa svim nedoumicama koje postoje u i oko kluba, odgovorit će na pitanje o budžetu, pojačanjima, aktuelnom igračkom kadru, treneru i mnogim drugim stvarima koje su trenutno u fokusu.
To su potvrdili i iz kluba rekavši da će se Bekriću moći postaviti sva pitanja u vezi sa sportskim segmentom kluba.
"Samir Bekrić će biti na raspolaganju za sva pitanja vezana sa sportski segment Kluba", stoji u pozivu medijima.
Konferencija za medije tima s Grbavice će se održati u utorak, 26. septembra 2023. godine u 12:00 sati u Plavom salonu na stadionu Grbavica.
U narednom prvenstvenom meču Željezničar će dočekati prvoplasirani Široki Brijeg, a do toga, očekuje ih duel protiv Slobode u okviru Kupa BiH.
FK Željezničar za utorak je najavio vanrednu konferenciju za medije na kojoj će se javnosti obratiti sportski direktor Samir Bekrić, a nakon što je klub doživio četiri uzastopna poraza u Premijer ligi BiH.
Izvjesno, sportski direktor Plavih stavit će se na raspolaganje u vezi sa svim nedoumicama koje postoje u i oko kluba, odgovorit će na pitanje o budžetu, pojačanjima, aktuelnom igračkom kadru, treneru i mnogim drugim stvarima koje su trenutno u fokusu.
To su potvrdili i iz kluba rekavši da će se Bekriću moći postaviti sva pitanja u vezi sa sportskim segmentom kluba.
"Samir Bekrić će biti na raspolaganju za sva pitanja vezana sa sportski segment Kluba", stoji u pozivu medijima.
Konferencija za medije tima s Grbavice će se održati u utorak, 26. septembra 2023. godine u 12:00 sati u Plavom salonu na stadionu Grbavica.
U narednom prvenstvenom meču Željezničar će dočekati prvoplasirani Široki Brijeg, a do toga, očekuje ih duel protiv Slobode u okviru Kupa BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
Komsija kako si podnio Alkmaar?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:46Yebo vas Velež vise

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ma vidio sam rezultat na kraju, kontao sam ovo je bilo strasna utakmica. 1:1 2:2 pa 3:3 kad ono sa 0:3 na 4:3. Stvarno golemo, slicno kao kada smo mi izbacili engleskog prvaka. Oni vodili sa 3:1 prvu utakmicu i na kraju smo ih izbacili.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:57Komsija kako si podnio Alkmaar?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:46Yebo vas Velež vise
Posjeta, rezultat, Vrapčići, Pijacari ovo ono![]()
Nastavljamo tradiciju sa klubovima iz Holandije pod bb. Mi pobjedili Twente a vi Utrecht i Alkmaar
Golemo da je samo 5100 ljudi bilo, ona gore tribina je bila skoro prazno na slikama. Velika blamaza

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Slijedi drama pod nazivom : Posljednji dani klaunaMortemHz je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:57Velika kriza na Grbavici: Željezničar zakazao vanredno obraćanje, Bekrić će govoriti u ime kluba

-
- Kontakt:
TakodjerBalorda je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:16KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:56Dobri rezultati, stabilni i protiv Sloge prazan stadion
![]()
![]()
Ovo nam je najbolja i meni najdraža posjeta ove sezone.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bojale se pic.ke kise kao vi u subotuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:02Ma vidio sam rezultat na kraju, kontao sam ovo je bilo strasna utakmica. 1:1 2:2 pa 3:3 kad ono sa 0:3 na 4:3. Stvarno golemo, slicno kao kada smo mi izbacili engleskog prvaka. Oni vodili sa 3:1 prvu utakmicu i na kraju smo ih izbacili.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:57Komsija kako si podnio Alkmaar?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:46Yebo vas Velež vise
Posjeta, rezultat, Vrapčići, Pijacari ovo ono![]()
Nastavljamo tradiciju sa klubovima iz Holandije pod bb. Mi pobjedili Twente a vi Utrecht i Alkmaar
Golemo da je samo 5100 ljudi bilo, ona gore tribina je bila skoro prazno na slikama. Velika blamaza![]()

Zato protiv Zelje isto ljudi kao protiv Alkmaara

Gdje nas gledas protiv Aston Ville?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pogledat ću samo rezultat na krajuAntipolitika3 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:13Bojale se pic.ke kise kao vi u subotuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:02Ma vidio sam rezultat na kraju, kontao sam ovo je bilo strasna utakmica. 1:1 2:2 pa 3:3 kad ono sa 0:3 na 4:3. Stvarno golemo, slicno kao kada smo mi izbacili engleskog prvaka. Oni vodili sa 3:1 prvu utakmicu i na kraju smo ih izbacili.
Golemo da je samo 5100 ljudi bilo, ona gore tribina je bila skoro prazno na slikama. Velika blamaza![]()
![]()
Zato protiv Zelje isto ljudi kao protiv Alkmaara![]()
![]()
![]()
Gdje nas gledas protiv Aston Ville?![]()
Nije uopste interesantna utakmica, mi smo igrali protiv engleskog prvaka a vi igrate protiv sedme ekipe u engleskoj
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
lagano pripremi sergiju za tvoj klub, gasenje vam ne gine , pored svega toga cuo sam da nam tuzbe spremate jer smo vam ovcinu i cosica uvalili hahaha, basicu ostani molim te, a doduse ne mogu mu ni dati otkaz jer treba dati covjeku otpremninu, a odakle pare za to ? znaci agonija se nastavlja, ajmo sloboda natrpaj ovu sirotinju jos da tonu .KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:28velezmostarski je napisao/la: ↑25 sep 2023, 17:17nema krova na toj trbini, a citav dan je kisa blago receno pljuskala, ne znam sta ocekujes,na trbini ispod krova je bilo sasvim dobro popunjeno , i nemoj ti o brojkama pisati molim teKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:56Dobri rezultati, stabilni i protiv Sloge prazan stadion
![]()
![]()
700 navijaca na utakmici u vrijeme kada ste stabilan prvoligas sa odlicnim rezultatima. 700! Pa ne bi vas niko gledo da imate rezultate ko mi![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Imaju li ti vasi englezi titulu Lige Prvaka?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:16Pogledat ću samo rezultat na krajuAntipolitika3 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:13Bojale se pic.ke kise kao vi u subotuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:02
Ma vidio sam rezultat na kraju, kontao sam ovo je bilo strasna utakmica. 1:1 2:2 pa 3:3 kad ono sa 0:3 na 4:3. Stvarno golemo, slicno kao kada smo mi izbacili engleskog prvaka. Oni vodili sa 3:1 prvu utakmicu i na kraju smo ih izbacili.
![]()
Zato protiv Zelje isto ljudi kao protiv Alkmaara![]()
![]()
![]()
Gdje nas gledas protiv Aston Ville?![]()
Nije uopste interesantna utakmica, mi smo igrali protiv engleskog prvaka a vi igrate protiv sedme ekipe u engleskoj

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: addebisi, delko, jurisicduska, leo1946, MaroonBjelave, mma_hz, rishovski, tutankamon1905, Vanja8 i 46 gostiju.