Premijer liga BiH - aktuelno

Direktorcic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Direktorcic » 25 sep 2023, 20:44

CampobelloDiMazara je napisao/la:
25 sep 2023, 20:39
nekoIzMostara je napisao/la:
25 sep 2023, 19:44

Mislis na ovo ??

slika

Slicna dva kopa u finalima kupa :kafa:
Ma neka,samo cekam da napise da je ovo uslikano 2 sata prije utakmice

Nego slusa li iko kako Feja ne voli Zelju

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 25 sep 2023, 20:45

Kad smo vec kod broja 50, 50 ljudi ide na derbi.

https://www.youtube.com/shorts/Z8Ftw_WRkpI

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 25 sep 2023, 20:48

Mamba21 je napisao/la:
28 jun 2022, 15:22
Ovaj poduzetnik planira uložiti veliki novac u infrastrukturu i od Grbavice napraviti stadion za najviše UEFA i FIFA standarde. To podrazumijeva rekonstrukciju južne i zapadne tribine koje bi bile spojene i prilagođene već izgrađenim Istoku i Sjeveru Grbavice.

Također, u planu je i izgradnja trening kampa za koji je već nađeno zemljište. U pitanju je najsavremeniji trening kamp koji bi pratio standarde klubova iz mnogo renomiranijih liga u odnosu na Premijer ligu BiH.

Ulazak Diglisića u Željezničar znači i ozbiljnu priliku za napredak Plavih u svakom smislu. U pitanju je biznismen koji bi na raspolaganju imao klub s ogromnim infrastrukturnim i sportskim potencijalom.

To bi donijelo i velike promjene u rukovodstvu Plavih pa bismo na Grbavici trebali gledati neke nove ljude s inovativnim idejama.

Biznismen bi u zamjenu na koncesiju dobio korištenje pomoćnog stadiona na Grbavici gdje bi se gradio poslovni objekt kojeg bi Diglisić koristio u godinama koje dolaze. Nakon toga bi sve ostavio klubu.

Što se tiče sportskog segmenta, Diglisić bi ulagao koliko je to izvodljivo. Pošto je Željezničar udruženje građana, Diglisić ne može biti vlasnik. To bi se moglo promijeniti ukoliko bi se usvojio zakon o sportu, nešto poput onog u Hrvatskoj.

Kako aparati podnose ovu vrućinu?
Kad ce ova vrucina, aparati su nam spremni?
since 1973

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 25 sep 2023, 20:52

onako je napisao/la:
25 sep 2023, 20:48
Mamba21 je napisao/la:
28 jun 2022, 15:22
Ovaj poduzetnik planira uložiti veliki novac u infrastrukturu i od Grbavice napraviti stadion za najviše UEFA i FIFA standarde. To podrazumijeva rekonstrukciju južne i zapadne tribine koje bi bile spojene i prilagođene već izgrađenim Istoku i Sjeveru Grbavice.

Također, u planu je i izgradnja trening kampa za koji je već nađeno zemljište. U pitanju je najsavremeniji trening kamp koji bi pratio standarde klubova iz mnogo renomiranijih liga u odnosu na Premijer ligu BiH.

Ulazak Diglisića u Željezničar znači i ozbiljnu priliku za napredak Plavih u svakom smislu. U pitanju je biznismen koji bi na raspolaganju imao klub s ogromnim infrastrukturnim i sportskim potencijalom.

To bi donijelo i velike promjene u rukovodstvu Plavih pa bismo na Grbavici trebali gledati neke nove ljude s inovativnim idejama.

Biznismen bi u zamjenu na koncesiju dobio korištenje pomoćnog stadiona na Grbavici gdje bi se gradio poslovni objekt kojeg bi Diglisić koristio u godinama koje dolaze. Nakon toga bi sve ostavio klubu.

Što se tiče sportskog segmenta, Diglisić bi ulagao koliko je to izvodljivo. Pošto je Željezničar udruženje građana, Diglisić ne može biti vlasnik. To bi se moglo promijeniti ukoliko bi se usvojio zakon o sportu, nešto poput onog u Hrvatskoj.

Kako aparati podnose ovu vrućinu?
Kad ce ova vrucina, aparati su nam spremni?
:rol:

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 25 sep 2023, 20:56

Samo da kazem da se tesko na sve ovo naviknuti,dok skontamo da nismo u Konjicu primit cemo par komada ali dok se priviknemo nadam se na kraju pozitivnom ishodu.
slika

slika
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 25 sep 2023, 20:58

nastrojeni21 je napisao/la:
25 sep 2023, 20:45

Strasno 🤣 🔥
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 25 sep 2023, 21:01

Posto ocigledno nisi upucen to je bilo za vrijeme bojkota RA davne 2016-te. To je bila rukometna utakmica taj dan je toliko ljudi bilo u Sjevernom u dvorani da nisi mogao na vrata uci normalno a kamoli izaci.
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 sep 2023, 21:04

KONTRASVIH je napisao/la:
25 sep 2023, 20:58

Strasno 🤣 🔥
Sta je strasno pa ovi momci su od 2014 nekada i u puno manjem broju nosili udarni od Gabele do Orasja i od Bihaca do Gorazda

Lako ga je nositi sa 100 ili 200 ljudi zato indijanac malo respekta nije sve u brojci osjetili ste na baburama nedavno :thumbup:

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 25 sep 2023, 21:06

25 sep 2023, 21:04

Strasno 🤣 🔥
Sta je strasno pa ovi momci su od 2014 nekada i u puno manjem broju nosili udarni od Gabele do Orasja i od Bihaca do Gorazda

Lako ga je nositi sa 100 ili 200 ljudi zato indijanac malo respekta nije sve u brojci osjetili ste na baburama nedavno :thumbup:
Ma sta ovaj zna,kome i ti objasnjavas brate moj. 25 ljudi na finalu kupa iza udarnog stoji

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2023, 21:15

Željezničar pod palicom Nermina Bašića ima najgori start u 21. stoljeću!

Valja ovo izvest a hiljadu se trenera promjenilo bukvalno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 25 sep 2023, 21:22

miky_hz je napisao/la:
25 sep 2023, 21:15

Utefterite. Bice Zeljo opasan ove sezone!

Basic ima povjerenje igraca. Ginu za njega. Rade sto im se kaze. Prenio je borbenost iz Evrope. Moramo biti uz njega ako mu krene lose. Gasal mi je popravio noc. Najzalija mi je njegova stativa. Valjalo bi mu to zbog samopuzadnja pogotovo jer je dobru utakmicu odigrao. Krpica treba izucavati. Samo jos sto ne nosi vodu i ne crta linije po terenu za vrijeme utakmice. Sve ostalo radi. Ubacuje se u prazan prostor. Vraca se. Dodaje. Smiruje igru. Smiruje lopte. Gradi se. Pronalazi igrace. I ono najbitnije bori se puno.

Mekic strasan. Milina ga za sad gledati. Dok ga ne krenu udvajati. A i to ce brzo. Samo sto ce ih onda Basic unistiti sa krila.

Jasarevic i Galic danas manje naprijed jer smo se morali cuvati nazad. A nazad su odlicni bili. I pored toga 4 opasne prilike i ubacivanja su izveli. Basic bas pametno odigrao danas. Ne znam gdje mogu naci statistiku. Ja mislim da nam nisu pucali na go. Onaj sut pored gola i ona stativa nakon faula nad golmanom koji nije sviran. Tako je barem sa istoka izgledalo. I onaj potez Amoaha kad onoga razape sa istoka je bio mehlem za oci.

Aco i Coca koja smirenost. Krenu presing gosti a oni sa Mekicem i Rustemovicem prenesu loptu na njihovu polovinu bez problema. Rustemovic odradio prljavog posla tovar. Cosic je odma na pocetku proigrao Krpica. Ono je Krpic morao bolje zveknuti. Nesto poput one malo kasnije kad mu golman skide. Mehmed ce biti pojacanje! Turanjanin ima to nesto. Mislim da ce biti veoma koristan igrac u buducnosti.

Eh sad gdje gori? Ne moze ovaj tempo ovaj broj igraca iznijeti vise od 6-7 utakmica. I to je puno. Uz povratak Ovcine dajte jos dva dobra igraca. Sa ovim tempom mi postajemo najopasniji tim u ligi. Ne najjaci, nego najopasniji. Ne znas sa Zeljom onda nikad odakle dolazi najveca opasnost. Dajte mu Bekrija jos dva igraca.

Jug prejak veceras. Atmosfera prelijepa. Fin broj se skupio na stadionu i nekako nije bilo nekog ruznog naboja. Svi nasmijani pred pocetak. Svi raspolozeni. I na kraju takvi odosmo i kucama svojim.

Prije nekih mjesec i po :wtf:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 25 sep 2023, 21:28

Espiritosanto je napisao/la:
25 sep 2023, 21:22
miky_hz je napisao/la:
25 sep 2023, 21:15

Utefterite. Bice Zeljo opasan ove sezone!

Basic ima povjerenje igraca. Ginu za njega. Rade sto im se kaze. Prenio je borbenost iz Evrope. Moramo biti uz njega ako mu krene lose. Gasal mi je popravio noc. Najzalija mi je njegova stativa. Valjalo bi mu to zbog samopuzadnja pogotovo jer je dobru utakmicu odigrao. Krpica treba izucavati. Samo jos sto ne nosi vodu i ne crta linije po terenu za vrijeme utakmice. Sve ostalo radi. Ubacuje se u prazan prostor. Vraca se. Dodaje. Smiruje igru. Smiruje lopte. Gradi se. Pronalazi igrace. I ono najbitnije bori se puno.

Mekic strasan. Milina ga za sad gledati. Dok ga ne krenu udvajati. A i to ce brzo. Samo sto ce ih onda Basic unistiti sa krila.

Jasarevic i Galic danas manje naprijed jer smo se morali cuvati nazad. A nazad su odlicni bili. I pored toga 4 opasne prilike i ubacivanja su izveli. Basic bas pametno odigrao danas. Ne znam gdje mogu naci statistiku. Ja mislim da nam nisu pucali na go. Onaj sut pored gola i ona stativa nakon faula nad golmanom koji nije sviran. Tako je barem sa istoka izgledalo. I onaj potez Amoaha kad onoga razape sa istoka je bio mehlem za oci.

Aco i Coca koja smirenost. Krenu presing gosti a oni sa Mekicem i Rustemovicem prenesu loptu na njihovu polovinu bez problema. Rustemovic odradio prljavog posla tovar. Cosic je odma na pocetku proigrao Krpica. Ono je Krpic morao bolje zveknuti. Nesto poput one malo kasnije kad mu golman skide. Mehmed ce biti pojacanje! Turanjanin ima to nesto. Mislim da ce biti veoma koristan igrac u buducnosti.

Eh sad gdje gori? Ne moze ovaj tempo ovaj broj igraca iznijeti vise od 6-7 utakmica. I to je puno. Uz povratak Ovcine dajte jos dva dobra igraca. Sa ovim tempom mi postajemo najopasniji tim u ligi. Ne najjaci, nego najopasniji. Ne znas sa Zeljom onda nikad odakle dolazi najveca opasnost. Dajte mu Bekrija jos dva igraca.

Jug prejak veceras. Atmosfera prelijepa. Fin broj se skupio na stadionu i nekako nije bilo nekog ruznog naboja. Svi nasmijani pred pocetak. Svi raspolozeni. I na kraju takvi odosmo i kucama svojim.

Prije nekih mjesec i po :wtf:
Od ovog do "to nas razara" :urnebes:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 sep 2023, 21:28

FKSDoGroba je napisao/la:
25 sep 2023, 19:59
Ostalo je samo ime
Poseri ga :urnebes: :urnebes: :urnebes:

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 25 sep 2023, 21:37

Udarnik, Sloboda, Torpedo ili Sarajevo. Koje ime cemo posrat? :twisted:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 25 sep 2023, 21:40

A što je najgore od svega, mali plavi priželjkuju nekakve raskide ugovora i ostavke, bez marke u dzepu... ko će im igrati ako raskinu ugovore, nije baš da se uhvatio red ispred stadiona, za klub koji nema čime stanarinu plaćati...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 25 sep 2023, 21:41

Lijepo je prisjetiti se i kako su Zukanoviću skakali po glavi nakon dvije utakmice zbog toga što Željezničarove vedete ne vrijede po milion svaki :rol:

Kakvi luđaci :tokralju: :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 25 sep 2023, 21:41

Budite sigurni, svima će skupo prodati kožu. :kafa:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 25 sep 2023, 21:42

25 sep 2023, 21:04

Strasno 🤣 🔥

Haaahahahahahahah 🤣
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 sep 2023, 21:46

onako je napisao/la:
25 sep 2023, 20:29
E cuj opet press. Pa ovi sa Grbavice ko Senad H, samo nekakva saopstenja pisu. Igrajte lopte pobogu, fudbalski ste klub.
Nekad su bili nogometni klub, pa gradjevinska firma, sad su PR agencija, kakav ciklus

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.